Porto Cristo

Porto Cristo er et roligt og charmerende feriested som oprindeligt var en fiskerlandsby. I dag kan man fra byens havn komme på et væld af ture både med almindelige både, katamaraner og både med glasbund, hvor man kan beundre livet under havet. I nærheden af byen ligger Cuevas del Drach, dragehulerne, hvor man kan se smukke drypstenshuler, Europas største underjordiske sø og overvære klassiske koncerter om aftenen.

Porto Cristo er en charmerende fiskerlandsby på østkysten af Mallorca

Dette er et dejligt og roligt feriested som man rejser til for at slappe af, nyde solen og for glædes over små og store overraskelser i et fantastisk middelhavslandskab.

I havnen i Porto Cristo ligger de lokale fiskerbåde, turbåde og store yachter side om side. Her kan man komme på en bådtur med katamaran eller en af de lokale glasbunds-både, man kan købe billetter i havnen til turene.

En af bådturene går til Cuevas del Drach, dragehulerne. Her er en af Europas største underjordiskesøer ved navn Martel. Den er helt speciel på grund af det farvefyldte lysspil i drypstensgrotten. Hver aften i sæsonen er der klassiske koncerter i grotten.

I Porto Cristo ligger havnen og en smuk strand side om side. Lige bagved finder man et lille centrum med mange god spisesteder, barer, cafeer og butikker. Flere af restauranterne har en flot udsigt over havnen.

Lejer du bil er det nemt at rejse rundt og se de andre små og store feriesteder langs kysten, og udforske den centrale del af øen med sine spændende små landsbyer og byer.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hotel THB Felip ★★★★ 7n 1.708,-
Aparthotel PortoDrach ★★★★ 7n 2.256,-
Insotel Cala Mandia Resort ★★★★ 7n 6.367,-
Rural Son Mas Hotel ★★★★ 7n 8.357,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Porto Cristo
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Porto Cristo