Portugal

Portugal er en gammel søfartsnation, som ligger vest for Spanien ved Europas kyst. I Portugal finder man smukke kyststrækninger, bakkede sletter, dragende middelalderbyer og smukt opdyrkede områder, som blandt andet inkluderer landets berømte Portvinsdistrikt i nord. Mod syd ligger Algarvekysten som er kendt for sine mange sol- og badesteder. Vil man nå at opleve både nord og syd i Portugal kan man let komme fra den ene ende af landet til den anden med tog og rejsen i sig selv er en smuk oplevelse.

Søfartsnationen Portugal har smukke kyster og fascinerende middelalderbyer.

I Portugal, som ligger vest for Spanien, er meget varieret. Her er alt fra smukke kyststeder, kuperede sletter, middelalderbyer, opdyrkede mark – anlagt i terassser og lange sandstrande. I den nordlige del af landet ligger Porto og det berømte Portvinsdistrikt. I den sydlige del ligger Algarvekysten med sine mange sol- og badesteder.

Det er let at komme fra nord til syd med tog, og det er en fantastisk oplevelse at rejse gennem det smukke landskab.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (SE)

Visit Portugal (EN)

Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort