Puerto Rico

Det er vanskeligt at sammenligne en ferie i Puerto Rico med andre rejsemål. En unik blanding af kulturer kombineret med en fantastisk natur gør dette til et land som ingen andre. Puerto Rico er selvstyret, men er samtidig en del af USA. Øen ligger midt mellem Jomfruøerne og Den Dominikanske Republik. Kulturen på øen er et skønt sammensurium af afrikanske, spanske, indianske og nordamerikanske indflydelser. Flere af de arkæologiske seværdigheder stammer fra landets spanske arv og kan spores tilbage til omkring 1500-tallet. Musik er en vigtig del af kulturen her og som kulturen er den præget af mange forskellige traditioner. Det samme kan siges om maden, der også rummer den kreative sammenblanding af traditioner.

Puerto Rico er en Caribisk perle

Puerto Rico er et selvstyret territorium, som tilhører USA. Landet ligger nordøst i det Caribiske øhav, nærmere bestemt mellem Den dominikanske republik og Jomfruøerne. Puerto Rico er et populært turistrejsemål, og den unikke kultur kommer af en blanding mellem afrikanske, spanske, indianske og nordamerikanske aner.

Puerto Rico er rig på historiske og her er mange arkæologiske steder knyttet til landets spanske arv. I San Juan kan man beundre et stort antal monumenter og offentlige bygninger fra 1500-tallet. Nogle af de mere kendte er katedralen San Juan, fæstningen El Morris og det smukke dominikanske kloster.

Musik er en vigtig del af kulturen, og som landet selv, indeholder musikken her mange forskellige påvirkninger. Afrikanske rytmer kombineret med spanske traditioner skaber noget helt originalt og særegent for Puerto Rico. Selv maden i Puerto Rico afspejler den kreative og kulturelle mangfoldighed, som findes her.

Landet har nogle fantastiske strande med god plads til at solbade eller svømme i krystalklart vand. Ikke overraskende, er vandsport også et populært tidsfordriv på øen. Jet ski, para-gliding, kitesurfing, vindsurfing er oplagte aktiviteter man kan prøve på strandene. Det er populært at dykke her, og det klare vande kombineret med farverige koraller er ideelle forhold for en fantastisk oplevelse.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort