Salobre

Ved Salobre ligger flere golfbaner. Selve byen ligger placeret lidt oppe i terrænet med en fantastisk udsigt over Grandcanarias sydende. Tættere på stranden ligger Maspalomas, som man let kan besøge. Her finder man både en dyrepark, et vandland og et lille tivoli, så her er rigeligt med underholdning til hele familien. Vil man have mere byliv kan man tage en tur til Puerto Rico hvor der er rigeligt med shopping, mad og aktivteter.

Golf ferie ved fantastiske Salobre!

I Salobre ligger golfbanerne som en grøn oase i et storslået område med ørken og bjerge.

Stedet er ideelt for dem som vil have total afslapning i ferien.

Salobre ligger et stykke oppe i terrænet ovenfor Maspalomas med en smuk panorama udsigt. Lejer man en bil, er der virkelig nemt at komme rundt til seværdige steder på hele Grandcanarias sydside.

I Maspalomas finder du dyreparken Palmitos Park, Aqua Park og et tivoli med underholdning for hele familien. Der er og kort vej til Puerto Rico, som har alt hvad man kunne ønske sig af shopping, mad og aktivteter.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Salobre Hotel Resort & Serenity ★★★★★ 7n 4.995,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Salobre
kalender DagDag NatNat BadBad