Albir

Mellem badebyerne Benidorm og Altea ligger Albir. Byen er modsat sine naboer rolig og afslappet uden at der dog mangler restauranter eller underholdning at vælge imellem. Ved Albir ligger en smuk strand med en blanding af sand og grus og langs stranden finder man en fin strandpromenade. Er man en børnefamilie på jagt efter et åndehul væk fra byens stress og jag er Albir den ideelle feriedestination. Nær Albir ligger flere golfbaner og er man mere til en vandretur i naturen er området her smukt. Der er daglige busafgange til Benidorm, som er en storby med alt hvad det indebærer. Får man lyst til afveksling fra roen i Albir kommer man derfor nemt til Benidorm, det tager omkring 20 til 30 minutter.

Oplev afslappede Albir om sommeren.

Albir er en velfungerende badeby, som ligger mellem Benidorm og Altea. Her finder man en lidt roligere og mere afslappet atmosfære, men der er alligevel et stort udvalg af restauranter og fornøjelser.

Der er en lang, fin strand med finkornet grus/sand i Albir, og der er gode faciliteter samt vandsportsaktiviteter på stranden.

Albir passer godt til børnefamilier, som ikke vil bo i storbyen, Benidorm. Der er gåafstand til det meste, og langs med stranden finder man en fin strandpromenade. Fra strandpromenaden til centrum ligger der mange caféer, restauranter og barer. I og rundt omkring Albir ligger der flotte golfbaner og en flot natur med gode vandremuligheder. Der er gode busforbindelser i området. Der er bl.a. daglige afgange til Benidorm, og det tager 20-30 minutter at komme dertil.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Albir
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 17°C 6°C 15°C
Feb 18°C 7°C 14°C
Mar 19°C 8°C 15°C
Apr 21°C 10°C 17°C
Maj 24°C 13°C 20°C
Jun 27°C 17°C 23°C
Jul 30°C 20°C 26°C
Aug 31°C 20°C 26°C
Sep 28°C 18°C 26°C
Okt 24°C 14°C 23°C
Nov 20°C 10°C 20°C
Dec 18°C 7°C 17°C
Prognose for Albir