Calpe

Den lille by, Calpe, ligger i Valenciaregionen og har næsten det samme klima året rundt. Her er der en rolig og behagelig atmosfære, og der er ikke ret langt til de større byer, Alicante og Benidorm. Valenciaområdet er kendt for sine citrusplantager, og her i Calpe kører den berømte Limón Expres, som kører ud på landet gennem disse citrusplantager. Strandene ved byen er brede med fint sand, og man kan her besøge den store klippe, Ifach, som rejser sig ved havkanten. Afstanden fra Alicante lufthavn (ALC) til Calpe er ca. 60 km. Det er muligt at tage tog til både Altea og Benidorm fra Calpe.

Oplev feriebyen Calpes flotte strande og duftende citrusplantager

Den lille byen Calpe ligger i Valenciaregionen, og har et jevnt varmt klima og en rolig og behagelig atmosfære. Byen ligger i nærheden af de større byene Alicante og Benidorm og området her er kendt for sine store citrusplantager. Her går det berømte tog Limón Express, der kører ud til landsbyer gennem det flotte landskab og citrusplantagerne. I Calpe er strandene brede med finkornet sand.

En af seværdighederne, som er værd at opleve er en tur til klippen Ifach, der virkelig har en sjældent bjergtagende udsigt. Forfatteren Ernest Hemingway skal efter sigende have haft brugt klippen som inspirations og han skulle have besøgt stedet ofte.

Lufthavnen i Alicante ligger 60 km fra Calpe. Fra Calpe går det tog til bl.a Altea og Benidorm.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Calpe
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 17°C 6°C 15°C
Feb 18°C 7°C 14°C
Mar 19°C 8°C 15°C
Apr 21°C 10°C 17°C
Maj 24°C 13°C 20°C
Jun 27°C 17°C 24°C
Jul 30°C 20°C 26°C
Aug 31°C 20°C 27°C
Sep 28°C 18°C 26°C
Okt 24°C 14°C 23°C
Nov 20°C 10°C 20°C
Dec 18°C 7°C 17°C
Prognose for Calpe