Tenerife

Den kanariske ø Tenerife er måske en af de grønneste og kønneste i Europa og naturen på Tenerife er unik. Her er der gode muligheder for mange forskellige slags udflugter. Spaniens højeste bjerg, Teide, ligger på Tenerife og troner 3718 m over havets overflade. Der er mange gode strande på Tenerife, flere af dem er kunstigt anlagt, og de har lyst sand, men der er også strande med mørkt lavasand på øens nordlige kyster. Tenerife har et behageligt klima hele året rundt og det siges at øen har omkring 300 solskinsdage om året.

Tenerife har et behagelig, mildt klima året rundt og en unik varieret natur

Tenerife er den største af de kanariske øer både i areal og befolkning, og hvert år besøger næsten fem millioner turister øen.

Flere og flere vælger at besøge Tenerife’s unike og mangfoldige natur og kommer også igen år efter år. Langs kysten i  nord ligger et klippelandskab med små bugter dækket af mørk lavasand. Fra sandstrandene langs kysten kan du køre gennem frodige landbrugsområder og skovsterræn med pinjetræer. I området ligger Spaniens højeste bjerg, Teide. Fra bjerget kan du se udover et plateau, som bedst kan beskrives som et månelandskab. Længst mod syd skråner øen ud i et fladere landskab med flere små og store strande.

Ønsker du at opleve mere end sol og strand mens du er på Tenerife har du et utal af valgmuligheder. Det kan være byvandringer, besøg i dyreparken Loro Parque eller en tur til de mange historiske områder på øen.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Tenerife
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 20°C 14°C 18°C
Feb 21°C 14°C 18°C
Mar 22°C 15°C 18°C
Apr 23°C 16°C 18°C
Maj 24°C 17°C 18°C
Jun 26°C 19°C 18°C
Jul 28°C 20°C 21°C
Aug 29°C 21°C 22°C
Sep 28°C 21°C 23°C
Okt 26°C 19°C 22°C
Nov 24°C 17°C 18°C
Dec 21°C 16°C 18°C