Gran Canaria

Gran Canaria er en af de Kanariske Øer, som ligger udenfor Afrikas vestkyst. Øen er en af de større blandt de Kanariske Øer, og her er mange fine og ikke mindste superpopulære feriesteder, strande og byer. Gran Canaria besøges af millioner af turister hvert år - mest fordi klimaet er stabilt og fordi man som besøgende i princip er sikker på at få sol hele vinteren.

Aktiviteter på Gran Canaria

Gran Canaria har ca. 815.000 indbyggere. Hovedstaden hedder Las Palmas og ligger på øens nordkyst. Den største ferieby på Gran Canaria er Playa del Ingles, og her finder du også en stor del af Gran Canarias natteliv. I Arguineguin og Puerto de Mogan finder du mange hoteller og ferieboliger af høj kvalitet, men hvis du rejser med familien vælger du måske Maspalomas – her er både en zoologisk have, vandland og en forlystelsespark.

Det er forskellige aktiviteter der tilbydes i de forskellige byer, alt fra de mest turistede tilbud med barer, billig shopping og fastfood – til steder med oprindelig kanarisk kultur, hvor tiden i det nærmeste er stået stille.  Her er gode muligheder for at opdage øen på gåben, og hvis du vil opdage Gran Canaria på cykel, er mulighederne rigtig gode.

Det er den sydlige del av øen, som er den mest solbeskinnede. Her finder du de bedste strande og et stort tilbud af forskellige vandaktiviteter. Det er også her sydpå på Gran Canaria du finder de fleste større byområder som Costa Meloneras, Maspalomas, Puerto Rico, Amadores og San Augustin.

Praktisk information

De lokale buslinjer fungerer fint, og billeje er ret billigt, så det er nemt at komme sig rundt. De forskellige feriebyer ligger også forholdsvis tæt på hinanden, så afstande er ikke et problem. Taxi kan også absolut benyttes uden de større økonomiske udsving.

Når vi snakker priser, er der nogle forskelle på øen. F.eks er Puerto Mogan generelt dyrere end Puerto Rico. Som mange andre steder syd for Danmark, fungerer kontanter ofte bedre end kort – men du kan sagtens kun medbringe dit Dankort med Visa/Mastercard, og alligevel kunne betale næsten alle steder.

 

 

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Gran Canaria
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 21°C 16°C 18°C
Feb 21°C 16°C 18°C
Mar 22°C 16°C 18°C
Apr 22°C 17°C 18°C
Maj 23°C 18°C 19°C
Jun 24°C 19°C 24°C
Jul 25°C 21°C 27°C
Aug 26°C 22°C 27°C
Sep 26°C 22°C 24°C
Okt 26°C 21°C 21°C
Nov 24°C 18°C 21°C
Dec 22°C 17°C 19°C