Menorca

En af Mallorcas søster øer har navnet Menorca. Da øen er beskyttet er det kun få steder man kan besøge, men disse steder er helt fortryllende og langt mindre overrendt end de fleste steder på Mallorca. På Menorca findes mange smukke bugter man kan bade fra og vandet er klart, så her er det oplagt at dykke og snorkle. Vil man have en aktiv ferie kan man enten cykle eller vandre. På øen ligger én lufthavn og den ligger i byen Mahón, herfra er der 30 kilometer til det populære badested Cala Galdana. Det er oplagt at leje en bil på øen for at komme rundt.

Ferieperlen Menorca byder på badestrande og fantastisk natur

Menorca er en af søsterøerne til Mallorca, men det er ikke tilladt at benytte den i særlig stor udstrækning. På Menorca er der roligere, og der hersker en mere fredfuld atmosfære end på søsterøen. Der er mange badevige med finkornet, gyldengult sand. Vandet er klart og egner sig fint til dykning eller snorkling. Menorca er en lille ferieperle, som passer til alle, der vil nyde den smukke natur og de fine badestrande.

Vil man have en aktiv ferie, har Menorca mange aktiviteter at vælge imellem. Man kan bl.a. leje cykler eller vandre på nogle af de smukke stier. Fornøjelseslivet på Menorca er til gengæld rimelig begrænset. Det er smart at leje bil, men man skal tænker på, at vejnettet er begrænset.

Afstanden fra lufthavnen i Mahón til Cala Galdana er ca. 30 km.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Menorca
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 14°C 7°C 15°C
Feb 14°C 7°C 14°C
Mar 16°C 8°C 15°C
Apr 18°C 10°C 16°C
Maj 21°C 13°C 20°C
Jun 25°C 17°C 23°C
Jul 28°C 20°C 25°C
Aug 28°C 20°C 26°C
Sep 26°C 19°C 26°C
Okt 22°C 15°C 24°C
Nov 18°C 11°C 21°C
Dec 15°C 9°C 18°C