Sunny Beach

Ved Sunny Beach er der gang i den om sommeren, og her får du ikke kun masser af aktiviteter og folk, Sunny Beach har også en af de fineste strande i Bulgarien og priserne er i den rimelige ende.

Feriebyen Sunny Beach ligger ved Sortehavet og har en 8 kilometer lang sandstrand. Langs stranden ligger en fin strandpromenade med butikker og restauranter, og her ligger også nogle af de hoteller, som er bedst egnede for børnefamilier. Stranden i Sunny Beach er bred, lavvandet, med fint lyst sand og forholdsvis velplejet. Her er gode muligheder for vandsport, man kan leje liggestole og parasoller, og her er også et lille vandland.

I centrum af Sunny Beach er der masser af folk, og i juli og august er stemningen intensiv. Her er masser af aktiviteter, forlystelser, shopping, barer og caféer. Priserne ligger i den lavere ende. Mange turister kommer hjem med nye sko, en taske, noget nyt tøj eller måske et par nye solbriller. Kun 4 kilometer syd for Sunny Beach ligger middelalderbyen Nessebar, en hyggelig by som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste.

Det tager lidt over tre timer at flyve til Sunny Beach til lufthavnen i Burgas. Fra lufthavnen til Sunny Beach er der 32 kilometer, og rejsen tager omtrent en halv time.

Hvem vil kunne lide Sunny Beach?

Sunny Beach passer både for børnefamilier, par og ikke mindst for venneflokken, som vil kunne gå i byen hver aften. Vælg hotel og beliggenhed efter hvad som passer dig bedst.

Hvornår skal man rejse til Sunny Beach?

Sæsonen er fra juni til sist i august. Om vinteren sker her ikke meget, og det meste er lukket eller på et meget lavt blus.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Silver Springs Apartments ★★★ 7n 2.267,-
Jupiter ★★ 7n 2.276,-
Central Hotel ★★★ 7n 2.324,-
Hotell & leiligheter Lotus ★★★ 7n 2.402,-
Hotel Palace ★★★ 7n 2.649,-
Royal Palace Helena Sands ★★★★★ 7n 2.892,-
Smartline Meridian Hotel ★★★ 7n 2.927,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sunny Beach
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 6°C 0°C 9°C
februar 8°C 0°C 8°C
marts 11°C 3°C 8°C
april 16°C 7°C 11°C
maj 21°C 12°C 17°C
juni 26°C 16°C 23°C
juli 28°C 18°C 26°C
august 27°C 18°C 26°C
september 24°C 15°C 24°C
oktober 19°C 10°C 19°C
november 12°C 5°C 14°C
december 8°C 2°C 11°C
Prognose for Sunny Beach