Terracina

Terracina er både en moderne og livlig by samtidig med at historien er allestedsnærværende i byens bygninger. Her kan du nyde moderne shopping og spadsereture i den gamle by med fine bygninger og et historisk vingesus. Byen ligger ca. 100 km fra Rom og 120 km fra Napoli. Fra lufthavnen, Ciamoino (CIA) i Rom, er der ca. 90 km til Terracina.

Terracina ligger ca 100 km syd for Rom på byens smukke kyst.

Denne byen har været forholdsvis uberørt af den internationale turisme, men Terracina er fantastisk og en velbevaret hemmelighed. Her kan man endnu opleve ægte italiensk stemning og byen har et vidunderligt udvalg af fisk og skaldyr. Byen er rig på historie, kultur og arkitektur.

Byens historiske centrum ligger ved foden af en spektakulær klippe som støder ned til havneområdet. Byen er delt i to af en kanal og på begge sider finder du lange og flotte badestrande. På toppen af klippen ligger et atrimformet bygningsværk, som er ruinerne efter et tempel for Jupiter Anxur.

Fra lufthavnen Ciampino (CIA) i Rom er det ca 90 km til Terracina.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Terracina
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Terracina