Krabi

Krabi kendetegnes først og fremmest af en fantastisk natur med stejle klippevægge, som stiger op af et lysendeblåt badevenligt hav, hoteller og huse, som er placeret oppe i stedets viltre terræn. Ved Krabi er der flotte sandstrande, grotter og tropisk vegetation. Her kan man med fordel tage på oplevelse med longtail båd i den eventyrlige skærgård. Med et utal af aktiviteter, smukke nærliggende naboøer med bountystrande og mulighed for at få skræddersyet tøj er der ikke dét man ikke kan få ud af en ferie til Krabi.

Gode priser og spændende aktiviteter i Krabi

Den nærmeste lufthavn ligger 40 minutter øst for Ao Nang, en landsby, som fungerer som turistcentrum i Krabi. På vejen kører man gennem den søvnige fiskerbyen Krabi Town, der er administrativt hovedsæde for provinsen.

Krabi’s særlige kendetegn er kalkstensbjergene, som stiger majestetisk op fra havet og omkranses af eksotiske strande. Mange af billederne, som bruges i reklamekampagner for Thailand er hentet fra netop dette området. På fastlandet finder man populære turistmål, som Ao NangAo Railay og Klong MuangKrabi Islands er en række eksotiske øer, der ligger lige udenfor Krabi. De palmeklædte paradisøer Koh Lanta og Koh Phi Phi er nok ligeså kendte, og  ligger kun et par timers bådtur væk.

Det er muligt at flyve til Krabi og derefter rejse videre til Khao Lak (2 timer) og Phuket (3 timer), men det mere naturligt at benytte Phuket lufthavn hvis man skal til disse to destinationer.

Selv om Krabi har været gennem en kraftig udvikling de sidste 10 år, så er rejsemålet fortsat en del roligere end nabobyen Phuket. Her er en tilbagelænet stemning, god infrastruktur og udmærket service, alt sammen grunde til at mange turister besøger Krabi. Der er også gode muligheder for at få skræddersyet tøj her og man kan melde sig på kokkekurser for at lære at lave thai mad.

Ideer til aktiviteter i Krabi:

* Det er særdeles populært at klatre i højsesonen, særlig på Ao Railay.

* Man kan besøg Khao Phanom Bencha nationalpark.

* Det er muligt at leje en kano og besøge de utallige grotter ud for kysten.

* Det er et must at dykke og snorkle.

* Man bør kombinere et stop i Krabi Town med et besøg til templet Wat Tham Seua.

* Melde sig til et madkursus.

* Tage en dagstur til Krabi Islands – det er mest spændende med lokal longtailbåd.

* Tage på heldagsudflugt til Koh Phi Phi samt den berømte Maya Beach strand.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Krabi
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 32°C 22°C 28°C
Feb 33°C 22°C 29°C
Mar 34°C 23°C 30°C
Apr 34°C 24°C 31°C
Maj 33°C 24°C 31°C
Jun 32°C 24°C 30°C
Jul 32°C 24°C 30°C
Aug 32°C 24°C 29°C
Sep 31°C 24°C 29°C
Okt 31°C 24°C 30°C
Nov 31°C 23°C 30°C
Dec 31°C 23°C 29°C
Prognose for Krabi