Prag

I Prag får du både kultur og natur. Her er en fantastisk gammel bydel og floden Moldua løber igennem byen, hvilket har medført at her er nogle smukke broer, som er med til at give byen sin atmosfære af historisk storhed. I den gamle bydel ligger Pragborg, som er et fascinerede bygningsværk, der strækker sig mod himlen. I prag finder man en blomstrende ølkultur, med lange traditioner og byen har også andre håndværkstraditioner blandt andet indenfor læder og krystal. Man kan let flyve til Prag og man lander i Ruzyne lufthavn kun 15 minutter udenfor byens centrum. Man kommer let omkring i byen med sporvogn eller bus.

Prag er Europas smukkeste by

Prag er en interessant storby med en masse kultur og seværdigheder. I den gamle bydel strækker den smukke Pragborg sig op mod himmelen. Over floden, Moldau, som løber gennem Prag, går den berømte Karlsbro mellem Staré mesto og Malá strans. Herfra har man en fin udsigt ud over byen.

I Tjekkiet brygges der meget øl, faktisk noget af verdens bedste, og der er utallige ølstuer, barer og restauranter at vælge imellem. Varer, som er værd at købe i Prag er produceret i landet og bygger på stolte håndværkstraditioner, blandt andet indenfor læder og krystal.

Når man flyver til Prag, lander man i Ruzyne lufthavn, som ligger ca. 15 km fra centrum. Trafiknettet er veludbygget og fungerer udmærket, så det er let at rejse rundt med sporvogn og bus.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Prag
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 1°C -5°C
Feb. 3°C -4°C
Mar. 8°C -1°C
Apr. 13°C 3°C
Maj 18°C 7°C
Jun. 22°C 10°C
Jul. 23°C 12°C
Aug. 23°C 12°C
Sep. 19°C 9°C
Okt. 13°C 4°C
Nov. 6°C 0°C
Dec. 2°C -3°C
Prognose for Prag