Epimenidis

Agia Marina, Grækenland Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

  • Air condition på værelset
  • Lobby/lounge
  • Reception
  • Pengeskab på værelset
  • Internet in public area

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Hotel Epimenidis i Agia Marina på vestlige Kreta er et hyggeligt familiedrevet lejlighedshotel. Hotellet har en perfekt beliggenhed nær stranden og i gåafstand til centrum. Hvis du bare vil slappe af ved poolen, er der både solstole og parasoller at slå sig ned ved.

Hotel Epimenidis er et familieejet lejlighedshotel nær stranden og med gåafstand til centrum i Agia Marina. Ved poolområdet findes pool med børnesektion, solstole og parasoller. Poolen har også en jacuzzi-del (mod betaling). Poolbar hvor der serveres enkle retter. Poolbaren fungerer også som reception (i det tidsrum receptionen har lukket).

Gratis wifi i lobbyen og ved poolområdet. Frisør og skønhedssalon på hotelområdet, hvor du bl.a. kan få en manicure eller pedicure mod betaling. Hotellet består af flere bygninger, og der er niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Centrum af rolige Agia Marina ligger en kort gåtur fra hotellet, og her finder du et fint udbud af restauranter, taverner, bagerier og souvenirbutikker. Platanias ligger ca. 2 km væk, og her er der mere liv og aktivitet.

Vis på kort

Kort

Anmeldelser