Grand Hotel Duomo

Pisa, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 11 km
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Pisa (PSA): 4.8 km (12 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Med et ophold ved Grand Hotel Duomo i Pisa (Pisa Centrum) er du kun få skridt fra Orto Botanico di Pisa og Piazza del Duomo. Dette hotel 4 ligger 1 km fra Pisa Universitet og 1,2 km fra Pisa Baptistry. Føl dig hjemme i et af de 82 værelser, der indeholder minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser, bidet og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Orto Botanico di Pisa - 0,1 km
Piazza del Duomo - 0,2 km
Museo dell'Opera del Duomo - 0,2 km
Pisa Universitetshospital - 0,2 km
Det Skæve Tårn - 0,3 km
Palazzo dell'Orologio - 0,4 km
Scuola Normale Superiore - 0,4 km
Pisa Katedral - 0,4 km
Palazzo del Collegio Puteano - 0,4 km
Piazza dei Miracoli - 0,4 km
Palazzo della Carovana - 0,4 km
Piazza dei Cavalieri - 0,4 km
Santo Stefano dei Cavalieri-kirken - 0,4 km
Pisa Baptistry - 0,4 km
Campo Santo Kirkegård - 0,4 km

Den foretrukne lufthavn for Grand Hotel Duomo er Pisa (PSA-Galileo Galilei) - 6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Pisa? På dette hotel er der et område på 300 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 2 mødelokaler. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer bryllupsfaciliteter og tv på fællesarealer. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Piazza Dei Miracoli, en restaurant, som specialiserer sig i italienske retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 3.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 4. november til den 23. marts for ophold på op til 5 nætter.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 3.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 24. marts til den 3. november for ophold på op til 5 nætter.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for nærliggende parkering: 12 EUR pr. dag (500 meter væk)
  • Gebyr for sen udtjekning: 30 EUR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • I overensstemmelse med national/lokal lovgivning kan aircondition være begrænset til bestemte tidspunkter fra 1. juni til 30. september.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider