Hotel Iberostar Sabila

Playa de Fanabé, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Børneclub
  • Afstand strand: 150 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/tenerife/costa-adeje/hotel-iberostar-sabila/
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 5 km
  • DistanceToBeach: 150 m
  • Aircondition
  • Pool

Hotelinformation

Luksuriøst voksenhotel direkte ved havet - vinder af World Luxury Hotel Awards 2019 
På Hotel Iberostar Sabila tager man luksus og eksklusive ferieoplevelser seriøst. Og faktisk så seriøst, at hotellet er løbet med prisen for bedste hotel på hele den europæiske kyst ved World Luxury Hotel Awards 2019! Og med dén fornemme anerkendelse kan du roligt glæde dig til til en sand luksusferie. 

Hotellet er kun for voksne og ligger med en fantastisk udsigt over havet. Her finder du luksuriøse og eksklusive omgivelser til jeres ferie.

På hotellet finder du et skønt poolområde og chill-out område, hvor du kan nyde livet i de balinesiske solsenge eller tage en forfriskende dukkert. Du har også direkte adgang til den hyggelige strandpromenade og derfra stranden, så du let kan slentre en tur langs vandet.

Der er også flere gode faciliteter på hotellet. Her er et fitnesscenter med moderne udstyr, ligesom der også er mulighed for at dyrke yoga, pilates mm. Du finder også et lækkert spa-område med mulighed for wellness og massage.

Vælger du at bo på hotellets prestige-værelser, får du virkelig luksus for alle pengene. Herfra har du eksklusiv adgang til hotellets tagterrasse med pool og jacuzzi. Du har også adgang til privat lounge, hvor de serverer drikkevarer og snacks dagen lang – lige fra cava og frugt til vin, øl og andre lækre drikkevarer.

I løbet er ugen er der livemusik på hotellet. Det skaber en hyggelig stemning. Hotellet har også sit eget food market, der serverer forskellige retter på fineste og meget traditionel vis. Her kan du bl.a. smage tapas, fisk og mange andre, spændende retter. Samtidig er atmosfæren helt i top, og det er som at gå på food market i en lille spansk by – autentisk og virkelig atmosfærefyldt. Der er selvfølgelig også en buffetrestaurant, der løbende holder forskellige temaaftner, samt en snackbar og café.  

Hotel Iberostar Sabila er virkelig et eksklusivt og stemningsfyldt valg – kun for voksne!

Sådan bor du
På Hotel Iberostar Sabila kan du nyde din ferie i lækre værelser indrettet i delikate farver og med moderne møbler. Dobbeltværelsernes fås med udsigt til bjerge, skrå havudsigt eller fuld havudsigt.

Dobbeltværelse med udsigt til bjerge
Værelserne er indrettet til to personer med dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med udsigt til omgivelser og bjerge.

Dobbeltværelse med skrå havudsigt
Værelserne er indrettet til to personer med to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med skrå havudsigt.

Dobbeltværelse med fuld havudsigt 
Værelserne er indrettet til to personer med to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med fuld havudsigt.

Wellness-dobbeltværelser 
Et perfekt valg for dig, der vil nyde en ferie fuld af selvforkælelse, spa og wellness! Vælger du et wellness-værelse har du fri adgang til hotellets spaafdeling, og du får rabat på behandlinger. 
Værelserne er indrettet som almindelige dobbeltværelser til to personer og udstyret med dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med særlig wellnessbruser, hårtørrer, badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med havudsigt.

Prestige-dobbeltværelser 
For dig, der vil have det bedste af det bedste. Prestige-dobbeltværelserne er hotellets mest eksklusive værelser. De ligger alle på de øverste etager og har flere fordele, bl.a. egen reception og fri adgang til hotellets eksklusive sky-lounge med bl.a. cava, sandwich, kaffe og sodavand samt tagterrasse med pool og en enestående udsigt. Den private loungedel ligger på sjette sal og deles med andre gæster, der har reserveret prestige-værelser. 
Prestige-dobbeltværelserne er indrettet til to personer med dobbeltseng og udstyret med gratis WiFi, TV, kaffe- og tefaciliteter, gratis minibar, telefon, aircondition, safebox, hårtørrer samt badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåbe samt slippers. Der er balkon eller terrasse med skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider