Eftalia Aytur Hotel

Alanya, Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Elevator
 • Træningscenter
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 100mm
 • Afstands center: 1kmm

Antal

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 189

Andre

 • Built year: 1986, renoveret 2012
 • Måltider: Morgenmad eller halvpension
 • Room floor: Laminatgulv
 • Transfer time: 2,5 h
 • Pool: 2

Hotelinformation

Hyggeligt byhotel ved Øststranden
Eftalia Aytur Hotel er et klassisk charterhotel med en livlig og hyggelig stemning. Her bor du lige ved  Øststranden i Alanya, med kun 5 minutter til centrum. Det er bare at følge den hyggelige strandpromenade, der ligger lige overfor hotellet, så kommer du hurtigt til restauranter, kultur og shopping.

Med den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men der er også to pools på selve hotellet, hvor der er en livlig og hyggelig stemning.  

Du bor i funktionelle værelser, og deler faciliteter med lejlighedsdelen af hotellet, Eftalia Aytur Apartments. Vælg et værelse med havudsigt og få så meget som muligt ud af den gode beliggenhed!

Et stenkast fra Øststranden
Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning. Til Eftalia Ayturs yngste gæster er der en separat lille børnepool ved hovedpoolen. Ved poolen kan du nyde varmen og der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af det bedste ved Eftalia Aytur er den super gode beliggenhed lige ved Øststranden i Alanya. På stranden kan du leje både solstole og parasoller, ligesom der er en hyggelig strandbar, som serverer drikkevarer og snacks. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter du kan prøve mod betaling.

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i barene, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Vælg mellem morgenmad eller halvpension
Morgenmad indgår i prisen og du kan også tilkøbe halvpension, således at både morgenmad og aftensmad indgår. Disse serveres i hovedrestauranten.

Der er to barer på selve hotellet og én på stranden, hvor drikkevarer kan fås mod betaling.

Ønsker du variation kan du udnytte Eftalia Ayturs centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Mod betaling:

Morgenmad:

Al mad og drikke, udover morgenmad som indgår. (vand, te og kaffe er inkluderet ved morgenmaden)

Halvpension:

Al mad og drikke, udover morgenmad og aftensmad som indgår. (vand, te og kaffe er inkluderet ved morgenmaden - ingen drikkevarer inkluderet ved aftensmaden)

Oplev Alanya
Eftalia Aytur Hotel har et lille motionsrum og et udendørs fitness område som frit kan benyttes, hvis man vil træne under sin ferie. Ved siden af fitness området er der en lille legeplads for små børn, med gynger og en rutsjebane. Flere aftener i ugen kan man høre livemusik som er med til at give en fantastisk stemning.

På blot nogle minutter er du i centrum af ferieparadiset Alanya, som tilbyder utrolig mange aktiviteter. Her er både shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv. Der er gratis trådløst internet i receptionen.

Mod betaling

Sauna, hamam og spabehandlinger.

Funktionelle værelser
På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiske og funktionelle værelser i jordfarvede og brunlige nuancer. Du kan vælge et værelse med havudsigt, så du virkelig kan nyde den gode beliggenhed og den skønne udsigt mod stranden og det indbydende hav.

Alle værelser har balkon, laminatgulv, individuel aircondition og tv. Minikøleskab (ej opfyldt) og safety boks  kan benyttes mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Mod betaling

Minikøleskab og safety boks.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-3 personer
Dobbeltværelse med landudsigt er cirka 21 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer
Dobbeltværelse med smuk havudsigt er på 21 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn, og det er muligt at få en børnepris.

Besøg spaen for ekstra afslapning
Hvis feriestemningen og tiden i solsenge ikke er nok til at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Ayturs lille spaafdeling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikkert koble af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

Mod betaling

Sauna, hamam og behandlinger


Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en lejlighedsdel, se Eftalia Aytur Apartments.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser