Eftalia Aytur Hotel

Alanya, Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Træningscenter
 • Medical
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 100mm
 • Afstands center: 1kmm

Antal

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 33

Andre

 • Built year: 1986, renoveret i 2012
 • Måltider: Ingen måltider, morgenmad eller halvpension
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 2,5 h
 • Pool: 2

Hotelinformation

Lejlighedshotel med god beliggenhed i Alanya
Eftalia Aytur Apartments er et hyggeligt lejlighedshotel med en livlig og behagelig stemning. Her bor du lige ved både Øst stranden og med kort afstand til Alanya centrum har du gode muligheder for at udforske Alanya i løbet af din ferie.

Restauranter, barer, shopping og kultur ligger kun få minutters gang fra hotellet – bare følg den hyggelige strandpromenade!

Med den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men du kan også nyde de to pools på selve hotellet, hvor der er en glad og hyggelig atmosfære.

Hvis du ikke vælger at tilkøbe morgenmad eller halvpension, sørger du selv for alle måltider og kan for eksempel udforske lokale restauranter og barer i Alanya centrum.

Du bor i enkle lejligheder for op til seks personer og deler faciliteter med selve hoteldelen, Eftalia Aytur Hotel. Lejlighederne er oplagt til dig, der ikke tilbringer så meget tid på selve værelset, men i stedet er ude og udforske hvad Alanya har at tilbyde sine feriegæster. 

Tæt på Øststranden
Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning.

Til Eftalia Aytur Apartments yngste gæster er der en separat ret lille børnepool ved hovedpoolen. Her kan du nyde varmen og solen i solsengene og under parasollerne, som er til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af der bedste ved Eftalia Aytur Apartments må være den gode beliggenhed tæt på Øststranden i Alanya. På stranden er der både solstole og parasoller til leje, og der er en hyggelig strandbar, som serverer drikkevarer og snacks.

På stranden er der flere vandsportsaktiviteter, som du kan prøve mod betaling.

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i barene, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Vælg mellem ingen måltider, morgenmad eller halvpension
Der indgår ingen måltider i prisen, men du kan tilkøbe både morgenmad og halvpension, således at både morgenmad og aftensmad indgår.

Måltiderne serveres i hovedrestauranten. Der er to barer på hotelområdet og én på stranden, hvor drikkevarer kan fås mod betaling.

Ønsker du mere variation kan du udnytte Eftalia Aytur Apartments centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Mod betaling

Ingen måltider: Al mad og drikke.

Morgenmad: Al mad og drikke foruden morgenmad som indgår.

Halvpension: Al mad og drikke, foruden morgenmad og aftensmad som indgår.

Udforsk Alanya på din ferie
Eftalia Aytur Apartments har et lille motionsrum og et udendørs fitness område som frit kan benyttes, hvis man vil træne under sin ferie. Ved siden af fitness området er der en lille legeplads for små børn, med gynger og en rutsjebane. Flere aftener i ugen kan man høre livemusik som er med til at give en fantastisk stemning.

På blot nogle minutter kommer du ind til ferieparadiset Alanya, som har rigtig mange aktiviteter at byde på. Her er shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv.

Der er gratis trådløst internet i receptionen.

Mod betaling

Sauna, hamam og spabehandlinger.

Enkle lejligheder for op til seks personer
På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle lejligheder med tydelig charterstemning. Lejlighederne fungerer perfekt som base for en dejlig ferie, på trods af at indretningen måske ikke er helt moderne. Alle lejligheder har balkon, klinkegulv, individuel aircondition, tv og minikøleskab (ej opfyldt) og safety boks (denne er mod betaling). På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. Her er der også et spisebord med fire stole.

Mot betaling

Safety boks.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer
I disse lejligheder er der to værelser fordelt på ca 35 m². Her er to rigtige sovepladser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Lejligheden kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn og det er muligt at få to børnepriser.

Treværelseslejlighed, 3-6 personer
Denne lejlighed har tre værelser fordelt på ca 40 m². Her er fire rigtige sovepladser og to sovesofaer, som hver måler 90x190 cm. Lejligheden kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fem voksne og ét barn, og det er muligt at få to børnepriser.

Besøg spaen for ekstra afslapning
Hvis feriestemningen og tiden i solsengene ikke er nok for at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Aytur Apartments lille spa-afdeling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikker koble totalt af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

Mod betaling

Sauna, Hamam og behandlinger.


Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en hoteldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser