Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Eftalia Aytur Hotel

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

Hotelinformation

Hyggeligt All Inclusive-hotel ved Øststranden
Eftalia Aytur Hotel er et klassisk charterhotel med en livlig og hyggelig stemning. Her bor du lige ved den Øststranden i Alanya, med kun 5 minutter til centrum. Det er bare at følge den hyggelige strandpromenade, der ligger lige overfor hotellet, så kommer du hurtigt til restauranter, kultur og shopping.

Takket være den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men der er også to pools på selve hotellet, hvor der er en livlig og hyggelig stemning.

En ferie på Eftalia Aytur Hotel er let og bekvemt, da All Inclusive indgår i prisen! Du får alle måltider serveret på hotellet, og disse er inkluderet i prisen. Hvis du vil have lidt afveksling, så er Alanyas mange restauranter og barer blot en kort gåtur væk.

Du bor i funktionelle værelser for op til fire personer, og deler faciliteter med lejlighedsdelen af hotellet, Eftalia Aytur Apartments. Vælg et værelse med havudsigt for at få mest muligt ud af den gode beliggenhed! 

Dette hotel er en del af Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive hoteller.

Et stenkast fra Øststranden
Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning, som virkelig fremmer feriefornemmelsen. Til Eftalia Ayturs yngste gæster er der en separat lille børnepool ved hovedpoolen. Ved poolen kan du nyde varmen og der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af det bedste ved Eftalia Aytur er den super gode beliggenhed lige ved Øststranden i Alanya. På stranden kan du leje både solstole og parasoller, ligesom der er en hyggelig strandbar, som, mod betaling, serverer drikkevarer og snacks. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter du kan prøve mod betaling.

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i pool- og strandbaren, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Slap af med All Inclusive
Når du booker Eftalia Aytur Hotel indgår All Inclusive i prisen, hvilket er virkelig bekvemt da du får alle måltider på hotellet, uden at behøve tænke på regningen! Morgenmad, frokost og middag serveres som buffet i hovedrestauranten, hvor der bydes på både tyrkiske specialiteter og internationale retter.

På hotellet er der et par barer – blandt andet den populære Efes bar, hvor der tilbydes øl, vin og sodavand uden beregning. Perfekt til en pause fra solstolen når du behøver en kølende drink. Her kan du også nyde en kop kaffe og kage om eftermiddagen.

Som alternativ til hovedrestauranten har hotellet en tyrkisk temarestaurant, som kan besøges mod betaling og så længe plads haves.

Ønsker du endnu mere variation kan du udnytte Eftalia Ayturs centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Bemærk venligst: I All Inclusive-programmet på Eftalia Eytur er vin, øl og sodavand inkluderet. Alkoholiske drikkevarer er ikke en del af udbuddet, og er derfor mod betaling.

Mod betaling:

Drikkevarer og snack på alle barer undtagen EFES, hvor vin, øl og sodavand er inkluderet, alle alkoholiske drikkevarer samt besøg på temarestaurant

Oplev Alanya
Eftalia Aytur har sin egen spa-afdling, hvor der er forskellige behandlinger, som for eksempel tyrkisk bad, hamam. Saunaen er til fri afbenyttelse . Der er også et lille motionsrum, som kan frit kan benyttes, hvis du vil træne lidt i din ferie. Flere aftener om ugen arrangeres der live-musik, som bidrager til den hyggelige stemning.

På blot nogle minutter kommer du centrum af ferieparadiset Alanya, som har rigitg mange aktiviteter at byde på. Her er shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv. Der er gratis trådløst internet i receptionen.

Mod betaling

Hamam og spabehandlinger.

Funktionelle værelser for op til fire personer
På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiske og funktionelle værelser i jordfarvede og brunlige nuancer. Du kan vælge et værelse med havudsigt, så du virkelig kan nyde den gode beliggenhed og den skønne udsigt mod stranden og det indbydende hav.

Alle værelser har balkon, klinkegulv, individuel aircondition og tv. Minikøleskab (ej opfyldt) og deponeringsboksen kan benyttees mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer
Dobbeltværelse med landudsigt er cirka 21-25 m² og har tre rigtige sengepladser og en lænestol, som kan slås ud. Når lænestolen er udslået måler den 180x70 cm som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. tre voksne og et barn og det er muligt at få to børnepriser.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer
Dobbeltværelse med smuk havudsigt er på cirka 21-25 m² og har to eller tre rigtige sengepladser og nogle værelser har også en lænestol som kan slås ud.Når lænestolen er udslået måler den 180x70 cm som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn og det er muligt at få en børnepris.


Mod betaling

Minikøleskab og deponeringsboks.

Besøg spaen for ekstra afslapning
Hvis feriestemningen og tiden i solsenge ikke er nok til at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Ayturs lille spaafdeling. Her er der en sauna til fri afbenyttelse, mens tyrkisk hamam og behandlinger er mod betaling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikkert koble af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

Mod betaling

Hamam og behandlinger


Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

I All Inclusive-programmet på Eftalia Eytur er vin, øl og sodavand inkluderet. Alkoholiske drikkevarer er ikke en del af udbuddet, og er derfor mod betaling.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

Lænestolene på værelserne måler i udslået form 180x70 cm og er lidt smallere end de fleste ekstrasenge.

Eftalia Aytur har også en lejlighedsdel, se Eftalia Aytur Apartments.

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Elevator
 • Træningscenter
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 100m
 • Afstands center: 1km

Antall

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 189

Andre

 • Built year: 1986, renoveret 2012
 • Credit card: Visa, MasterCard
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Laminatgulv
 • Transfer time: 2,5 h
 • Pool: 2

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort

Anmeldelser