Alin Hotel

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Kreditkort modtages
  • Pengeskab på værelset
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Andre

  • Lufthavn: 13 km
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1000 m

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Behagelig atmosfære nær Kleopatrastranden Et rigtigt hyggeligt hotel af en mere enkel standard, der har et behageligt personale og en afslappende atmosfære. Hotellet har en restaurant der serverer enkle retter. På hotellets bagside er et lille poolområde med poolbar. Hotellet ligger i et område med mange forretninger, restauranter og andre hoteller. Lige ved siden af hotellet ligger Alanyas vandland, og Kleopatrastranden ligger bare et "stenkast" derfra.

VærelserneMindre værelser, indrettet i klassisk stil med to separate senge eller en mindre dobbeltseng. Der er mulighed for en ekstra opredning, men det bliver vældig trængt. Alle værelser har telefon, klinkegulv og små balkoner med stole. Badeværelserne har hårtørrer, toilet og badekar med brus. Der er et begrænset antal køleskabe der kan lejes på hotellet for ca35 EURO pr. uge.

Måltider

Morgenmad

Øvrigt Turist/Byområde med trafik, nærliggende moské og vandland der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1989 og delvist renoveret i 2002 samt løbende mindre renovering overalt på hotellet. Ialt 50 værelser på 6 etager. Der er store niveauforskelle på hotelområdet. Der er trådløst internet i lobbyen (gratis). Der findes en hæveautomat ca. 100 m fra hotellet.

Adresse:Saray Mah. Hacihamdi Sok No:7, AlanyaTlf./Fax:+90 242 513 76 29 // +90 242 513 76 30

Vis på kort

Kort