Ark Suite Apart

Alanya, Tyrkiet

Faciliteter

  • Billiard
  • Legeværelse for børn
  • Kreditkort modtages
  • Pengeskab på værelset
  • Bordtennis
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Dejligt familievenligt lejlighedskompleksArk Suite lejligheder ligger tæt på både tirsdagsmarkedet og fisk- og grøntsagsmarkedet. Her er hele 5 swimmingpools - heraf én med vandrutsjebane - samt 2 børnepools, og det er derfor et rigtig godt valg for familier. På Ark Suite finder du poolbar og indendørs bar, a la carte-restaurant og buffetrestauranten.

Skal dagen tilbringes ved stranden, arrangeres der daglig shuttle service til én af Alanyas populære Beach Clubs (entré mod gebyr). Til hotellet hører også et lille fitnessrum, hamam og sauna (mod betaling), billard, bordtennis og dart. Flere gange ugentligt arrangerer hotellet underholdning for både store og små.

LejlighedernePæne, lyse 2-værelses lejligheder bestående af soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt kombineret stue/køkken. Mulighed for 2 opredninger på sovesofa i stuen.3-værelses lejligheder bestående af 2 soveværelser med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge samt mulighed for 2 opredninger på sovesofa i stuen.Alle lejlighederne er udstyret med enkelt køkkenudstyr, køleskab samt balkon eller terrasse (én lejlighed har ikke balkon/terasse). Der er desuden aircondition samt sikkerhedsboks (begge mod betaling).Badeværelserne indeholder bad med bruser, toilet og hårtørrer.

MåltiderAll Inclusive

ØvrigtTurist- og byområde med gadeliv samt lokaltrafik, der kan virke generende. Bygget 1990, renoveret vinteren 2014/2015. To blokke med i alt 64 lejligheder, fordelt på seks etager (der er elevator). Trådløst internet i lobbyen, restauranten og lejlighederne. Poolhåndklæder kan lejes. Hotellet er ikke egnet for gangbesværede på grund af niveauforskelle og trapper. Transferbussen standser ca. 50 m fra hotellet – fra bussen til receptionen er der en stejl bakke. Nogle faciliteter/aktiviter mod tillæg.

Adresse: Kadipasa Mah., Keykubat Bulvari No. 8, AlanyaTlf. +90 242 522 36 21 // Fax: +90 242 522 36 22

Vis på kort Se pris og bestil

Kort