Catty Garden Leiligheter

Side, Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Catty Garden Hotel

Skandinaviske gæster har besøgt Catty Garden gennem mange år, og hotellet er bl.a. populært pga. deres rare atmosfære og gode beliggenhed. Hotelpersonalet får alle gæster, uanset alder, til at føle sig velkomne og godt tilpas. Hotellet består af 4 bygninger med 2 poolområder, hvoraf det ene har pool med vandrutsjebane. Der er selvfølgelig også en pool til hotellets mindste gæster, hvor der plads til en masse vandsjov. Mellem bygningerne og poolområderne er et hyggeligt grønt område med buske, frugttræer og græs, som er perfekt til hygge og leg for børnene.

På dette hotel kan du enten booke en lejlighed med egen forplejning uden måltider eller blot booke All-inclusive. For All inklusive serverer hotellets restaurant morgenmad, frokost og middag, og fra poolbaren får du en drink mellem 10:30 og 22:00. For dem, der ønsker selvforplejning og fylder køleskabet med deres egne favoritter, er der butikker ikke langt fra hotellet.

På området finder du også hamam, bordtennis og billard (mod betaling). Hotellet arrangerer én gang om ugen forskellige temaaftner, bl.a. tyrkisk aften.

Fra hotellet kan du gå til veststranden, da det kun er en gåtur på ca. 700 m. Og til øststranden kan du benytte hotellets shuttlebus. Til centrum af Side er kun 1.3 km – en god og indholdsrig gåtur, da du undervejs møder mange gamle monumenter fra romertiden. 

Værelserne

Moderne og lyse værelser med balkon. Standardværelse og stort standardværelse er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og store værelse har plads til en ekstra seng (foldeseng eller almindelig enkeltseng). Familieværelse har et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et værelse med to ekstra senge (foldeseng eller almindelig enkeltseng). Nogle værelser har køjeseng.

Alle værelser har telefon, minibar (tom), aircondition, sikkerhedsboks mod betaling, satellit-tv, klinkegulv og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Bemærk at værelserne har forskellige planløsninger og varierer i udseende og møbler samt med tekøkken. Hvis du bestiller All inclusive, vil tekøkkenet være tomt. Booker du selvforplejning, vil tekøkkenet være med enkelt køkkenudstyr.

Værelsestyper

Standardværelse med plads til max 2personer

Stort standardværelse med plads til max 3 personer

Familieværelse med plads til max 4 personer

Øvrigt

Hotellet består af 4 bygninger med 4 etager og har i alt 150 værelser. Bygget i 1989 og 2010 og senest renoveret i 2014. Ingen elevator. Sikkerhedsboks koster ca. 2 euros/dag. Selvforplejning uden måltider eller All inclusive mellem 10:30-22:00 skal forudbestilles. Præcise tidspunkter for mad og drikke leveres af hotellet ved ankomst. På stranden er solsenge, parasoller, mad og drikkevarer mod betaling. Den vestlige strand i Side er 700 m fra hotellet, sandstrand. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Lokalt centrum 150 m. 1.3 km til Side centrum. Lokal bus 300 m. Turist/byområde med nogen trafik. Lyd fra moské kan høres mere eller mindre rundt i hele Side.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider