Ekavi

Agia Marina, Grækenland Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Pengeskab på værelset
  • Pool for voksne

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Hyggeligt lejlighedshotel med havudsigtEkavi er et lille hotellejlighedskompleks tæt ved centrum i Agia Marina, så der er kun kort gåafstand til områdets caféer og restauranter. Ekavi ligger på en bakke kun 300 m fra stranden. Her er ikke mange faciliteter, men en hyggelig atmosfære.

På Ekavi finder du et stille og roligt pool-område placeret i en dejlig, lille blomsterhave. Her er en lille udendørs bar, hvor du også kan købe snacks. Solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse.

LejlighederneAlle værelser har balkon/terrasse. Værelserne er store og lyse og indrettet med telefon, satellit-tv, et lille køkkenhjørne med basalt køkkenudstyr, lille køleskab, komfur med 2 kogeplader, mikrobølgeovn, el-kedel og kaffemaskine. Der er sikkerhedsboks og air condition mod tillæg. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.

Standardværelse (20 m2) er udstyret med to enkeltsenge. Ingen mulighed for ekstra seng (sovesofa). Der er plads til i alt 2 personer.Lejlighed (30 m2) er udstyret med tre enkeltsenge og en sovesofa. Der er plads til i alt 4 personer.

MåltiderIngen pension

ØvrigtTurist/byområde med trafik og gadeliv samt en nærliggende moské, der kan virke generende. Bygget i 1984/2002. Renovering 2010 samt løbende vedligeholdelse. I alt 45 lejligeheder fordelt på fire bygninger i tre etager. Lokalt supermarked ca. 50 meter fra hotel. ATM/hæveautomat ca. 200 m fra hotel.

Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Adresse: Agia Marina, ChaniaTlf. +30 28210 68000 // Fax: +30 28210 68160

Vis på kort

Kort