Detur
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Kleopatra Ada Beach Hotell

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

Hotelinformation

Dejligt all-inclusive hoteltætpå Kleopatra stranden

Hotellet har en fantastisk beliggenhed få meter fra stranden. Der er en strandpromenade som fører ind til centrum af byen. Hotellet har faciliteter som restaurant, snackbar, pool bar, svimmingpool med separat børneafdeling, Safetybox, billard, bordtennis og vasketøjservice (imod betaling). Gratis trådløst internet i hotellets lobby. På stranden findes der parasoller, solstole, vandsportsaktiviteter, beach volleyball og dykkerskole (imod afgift).

VærelserneHotellet har standard dobbeltværelser med delvis havudsigt fra siden, tripple værelser med direkte havudsigt eller pooludsigt, suiter med direkte havudsigt eller pooludsigt.Standard værelser er en smule mindre, men de er meget friske, moderne og sofistikerede. Der er en følelse af luksus på værelserne. Den generelle farve i værelser er hvid, med nogle pop ud farver som turkis og brun.Alle standard værelser har nogenlunde samme størrelse, og nogle har separate senge og nogle dobbeltsenge. Badeværelserne er lyse med en brusekabine med glasvægge.Tripple værelser er de samme, doger der enten 3 separate senge eller en dobbeltseng og en enkeltseng.Suite værelser er meget rummelige, med to separate soveværelser, i en er der to enkeltsenge og den anden dobbeltseng. Der er én balkon, men det er muligt at gå ud på denne fra begge værelser. Badeværelset er meget rummeligt med et moderne badekar samt bruseniche. To af dem ligger mod gaden og havet og de ​​to andre liggerpå bagsiden mod pool og bjerge. De er på øverste etage på hotellet.

Måltider

All Inclusive

ØvrigtTurist-/beboelseområde, lokal trafik og nærliggende moské kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1988 og gennemgået en total renovering til et helt nyt hotel i vinteren 2013, så fremstår hyggeligt, friskt og moderne og omfatter i alt 86 værelser. Der er forskelle i niveauerne og trapper på hotellet.

Adresse: Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. No. 222, 07 400, Alanya - Antalya, TurkiyeTlf./Fax: +90 242 513 78 42 // +90 242 512 29 67

Vis på kort

Faciliteter

  • Billiard
  • Kreditkort modtages
  • Træningscenter
  • Internetcafé
  • Pengeskab på værelset
  • Bordtennis
  • Pool for voksne
  • Børnepool
  • Udendørs pool

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort