Lavinia Lejligheder

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

  • Kreditkort modtages
  • Pengeskab på værelset
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Andre

  • Lufthavn: 135 km
  • Strand: 350 m
  • Centrum: 1 km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Hyggeligt lejlighedshotel med en afslappende atmosfære for hele familienEnkelt hotel med venligt og hyggeligt personale, tæt på stranden og gode transportmuligheder ind til centrum. I højsæsonen arrangeres der underholdning nogle aftener om ugen. På hotellet findes en lille butik med det mest nødvendige.På hotellet er der også adgang til trådløst internet, både på værelset og i lobbyen imod betaling. Poolområdet har børnepool, parasoller og solsenge. Dette er et hyggelig område at samles på, hvor der også serveres enkle retter fra poolbaren.

LejlighederneLejlighederne er enkle 2-værelses lejligheder med opholdsrum og separat soverum i lyse farver op til 4 personer. To separate senge eller en mindre dobbeltseng, og en eller to sovesofaer. Alle lejligheder har telefon, satelit tv, flisebelagt gulv og balkon. Bad med bruser, WC og hårtørrer. Minikøkken med køleskab, kaffemaskine, elkoger, madlavningsmuligheder og enkelt køkkenudstyr.

Måltider Ingen

Øvrigt Turistområde med støj fra forbipasserende trafik og nærliggende moské der kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1995 og delvis renoveret i 2009. I 2011/2012 er alle senge og puder udskiftet. Totalt 66 lejligheder. Stejl bakke ned til receptionen. Restauranten er kombineret med baren. Kreditkort: Visa og MasterCard. Hotellet ligger tættest ved Øst-stranden der hargrovkornet sand og større sten i vandkanten.

Adresse: Orman Isletmesi Karsisi, Oba Yolu Üzeri No: 21 07400 Alanya Tlf./Fax: +90 242 511 91 91 // +90 242 513 57 60

Vis på kort

Kort