Detur
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Magi Leiligheter

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

Hotelinformation

Velkendt og vellidt blandt Deturs gæsterDet faste personale skaber en hyggelig stemning, der får mange gæster til at vende tilbage år efter år. Lejlighedshotellet har en god beliggenhed, tæt på både stranden og hovedgaden.Magi har et mindre poolområde med adskilt børnepool. À la carte og lette retter serveres hele dagen.Hotellet har bordtennis og Playstation (mod betaling).

LejlighederneEnkle, rummelige to-værelses lejlighederop til fire personer, med to separate senge i soveværelset og en sovesofa i opholdsrummet. Alle lejligheder har balkon, telefon, satellit-tv og klinkegulv. Tekøkkenet har køleskab, emhætte, elkedel, to kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine kan lejes i receptionen. Badeværelserne har brusekabine med vægmonteret bruser, toilet og hårtørrer.

Måltider

Ingen

ØvrigtBy/Turistområde med lokal trafik og en nærliggende moské der kan opfattes som forstyrrende. I for- og eftersæsonen kan støj og leg høres fra en nærliggende skole. Opført i 1996 og renoveret i 2002. Alle lejligheder er noveret i 2011. Der er i alt 28 lejligheder. Transferbussen holder ca. 50 m fra hotelindgangen.Trådløst interneti lejlighederne mod betaling. Internet cafei lobbyen mod betaling.

Adresse:Güller Pinari Mah. Sahire Tüzün Cad. No: 4, Alanya Tlf./Fax:+90 242 513 10 77 // +90 242 513 05 53

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort