Hotel Bristol Budapest

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Budapest (BUD): 20.4 km (30 mins)
  • Bar
  • Elevator
  • Restaurant

Hotelinformation

Dette city-hotel ved den centrale trafikåre i Budapest (Rákóczi út), tæt på Hovedbanegårdens til stadighed majestætiske bygning. Hotellet ligger ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster. Elisabeth-kirken, bygget efter Elisabeth-kirken i Marburg, som anses for at være et mesterværk inden for den germanske, gotiske stil, ligger blot få hundrede meter væk, på Rózsák Tere. Der er kun en kort gåtur til indkøbscenteret Arena Plazas gigantiske udvalg af varer med det største gulvareal i hele Centraleuropa, som huser 200 butikker samt tæt på 30 restauranter, caféer og konditorier. Herudover finder man busstationen og forbindelser med offentlige transportmidler i stedets umiddelbare nærhed. Kunstmuseet, slotskvarteret, operahuset, Det Termiske Bad Széchenyi og parlamentsbygningen ligger alt sammen kun få kilometer væk, ligesom der fra hotellet er omkring 14 km til den internationale lufthavn Budapest Ferihegy.

Dette er Budapests nyeste hotel. Det tilbyder attraktive arkitektur- og designelementer samt en unik kombination af det traditionelle og det moderne. Det tilbudte udvalg af serviceydelser og behageligheder sikrer hotelkomfort og en hjemlig følelse. I alt er der 49 værelser fordelt på 4 etager. Af behageligheder er der ligeledes en foyer, døgnåben reception og check-out service samt elevator. Hertil kommer en bar, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man kan leje cykler. Gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage.

Hvert værelse er indrettet med en madras og sengetøj til allergikere samt eget badeværelse med et kosmetikspejl, en hårtørrer og brusebad eller badekar. Der tilbydes desuden en safeboks med plads til en bærbar computer, en telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, mulighed for at lave te og kaffe (på anmodning), en minibar og gratis WLAN/internetadgang. Endelig tilbydes der også regulerbart klimaanlæg og radiator.

Bug/togstation: 100 m

Bar | Restaurant

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider