Atlantis Hotel

Lámpi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kos/lambi/atlantis-hotel/
  • DistanceToBeach: 100 m
  • Aircondition
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Bestseller-hotel med god beliggenhed, All Inclusive og masser af faciliteter!
Direkte ved stranden – kun 100 meter gennem hotellets have – ligger Atlantis Hotel. Her venter en ægte drømmeferie for jer, der søger et resort med en fantastisk beliggenhed, faciliteter og All Incluisve.

Hotellet består af en hovedbygning og flere forskellige værelsestyper, der er fordelt i den store have. Når du rejser med Bravo Tours kan du vælge mellem dobbelt- og familieværelser. Hotellets store have fører direkte ned til stranden. Nyd strandlivet eller gå til et af de to poolområder – for Atlantis Hotel har nogle skønne områder! Her kan I også nyde jeres frokost, snacks eller middag ved poolens egen taverna.

Vil I besøge Kos-by, er der kun to kilometer derind. Der går lokal-bus – men det er også muligt både at gå eller cykle på de meget gode cykelstier. Søger I en hyggelig græsk restaurantoplevelse eller små butikker, ligger de også i gåafstand fra hotellet. Det samme gælder et mindre minimarked.

Fra hotellet er det også muligt at tage en shuttlebus til et af Grækenlands største vandland, Lido Water Park. Her finder I - mod entrebetaling - mange sjove vandrutsjebaner, vandsjov og gode faciliteter, og der er garanti for en sjov dag – både for store og små. Der går bus direkte fra hotellet, og det tager ca. 25 minutter at køre hertil, men vi lover, at hele familien får mange sjove timer her! 

Atlantis Hotel er kort sagt et rigtig godt valg for alle aldre, uanset om man er til ren afslapning eller aktiviteter og faciliteter.

Sådan bor du 
På Atlantis Hotel kan I vælge mellem dobbelt- og familieværelser. Alle dobbeltværelser er ca. 24 m2, har maksimalt plads til tre personer, og der er mulighed for at tilkøbe havudsigt. Familieværelserne er 34m2, har to værelser – opholdsstue med opredninger samt et separat soveværelse. Her kan maksimalt bo fire personer. I få af familieværelserne er der også et mindre køkken med kogeplader og siddeplads - kan forespørges men ikke garanteres. 

Alle værelser er indrettet med aircondition, køleskab, tv, telefon, safebox, hårtørrer, badeværelse og balkon/terrasse. Det er muligt at tilkøbe WiFi på værelserne.

Pension
Opholdet er med All Inclusive

Mere om Atlantis Hotel
Der er mulighed for massage, leje tennisbaner og leje af cykler – alle mod betaling. Der er gratis WiFI i lobbyen (på værelserne koster det ca. 5 euro for 24 timers WiFi). Solstole på stranden kan lejes mod betaling (ca. 3 euro pr. stol). Babyseng på værelset kan lejes mod betaling (6 euro pr. dag). Hotellet har fire barer, hvor af to indgår i All Inclusive-konceptet. Det er kun hovedbygningen, der har elevator – ikke bygningerne i haven (her ligger alle familieværelser og nogle dobbeltværelser). Det koster ca. 7 euro at køre til centrum af Kos By. Bemærk, at billederne på vores hjemmeside af vandlandet er et vandland, man kører til med shuttlebus og betaler entre for at benytte. Støj fra nærtliggende beachbar kan forekomme. Hotellet er en del af vores BonaVida Resorts, men har ikke fitness. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider