Kipriotis Village Resort

Psalidi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kos/psalidi/kipriotis-village-resort/
  • DistanceToBeach: 50 m
  • DistanceToTown:
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar
  • PoolChildren

Hotelinformation

Fint All Inclusive-hotel ved stranden med masser af faciliteter
Det skønne Kipriotis Village Resort ligger lige ved stranden og blot et stenkast fra en række hyggelige restauranter. Herudover er der tre kilometer til centrum, hvor du finder butikker, restauranter og caféer. Hotellet har et hav af faciliteter til alle aldre, og i sommerperioden er der dags- og aftenunderholdning for både børn og voksne i form af forskellige shows og dans.

Brug dine dage ved det indbydende poolområde, der rummer hele fire pools for voksne og to børnepools med indtil flere vandrutsjebaner. Herudover er der en indendørs pool samt spa-faciliteter (mod gebyr), der inkluderer sauna, jacuzzi, massage og fiskespa. På Kipriotis Village Resort finder du desuden diverse outletbutikker, en smykkebutik, et minimarked samt en skønhedssalon.

Du kan spille både tennis, basketball, volley, beachvolley, bordtennis, dart, vandpolo og minigolf (mod gebyr), og det er muligt at få vekslet valuta, så du får en god start på din ferie. Du kan træne gratis i fitnesscenteret eller deltage i forskellige hold som yoga, zumba og aerobics mm. (mod gebyr). For børnene er flere legepladser samt en international miniklub, og om aftenen er der diskotek.

Kipriotis Village Resort har desuden et stort, åbent amfiteater, hvor der vises animation, og du kan både leje bil eller cykler, hvis du vil udforske området. Hver dag kan du nyde godt af lækre retter fra hotellets restauranter, og der serveres løbende snacks fra hotellets mange barer, idet dit ophold er med All Inclusive.

Tæt på hotellet ligger også hotelkædens eget vandland, som du kan besøge. Det koster ca. 9 euro pr. voksen og børn halv pris. 

Sådan bor I
På Kipriotis Village Resort kan du bo på dobbeltværelser, junior familieværelser, comfort familieværelser eller i suiter.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Fine værelser med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er indrettet med gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, aircondition (i sommerperiode), TV, safebox, telefon, køleskab og badeværelse med hårtørrer. Der kan maks. bo tre personer i værelserne. Du kan også bo i eneværelse.

Junior familieværelse
Du bor på moderne og rummelige værelser med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med et kombineret soverum/opholdsrum med sovesofa og dobbeltsenge, og herudover er der gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, aircondition (i sommerperiode), TV, safebox, telefon, køleskab og badeværelse med hårtørrer. Der kan maks. bo to voksne og to børn i værelserne.

Comfort familieværelse
Hotellets flotte Comfort familieværelser har egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med to soveværelser, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, aircondition (i sommerperiode), TV, safebox, telefon, køleskab og badeværelse med hårtørrer. Der kan maks. bo tre voksne og to børn eller to voksen og tre børn på værelserne.

Executive suite
Du bor i flotte og luksuriøse suiter med egen møbleret balkon/terrasse. Suiterne er indrettet med et separat soveværelse samt stue med sovesofa og er derfor både ideelt til par, som ønsker masser af plads og luksus, eller til familier af op til fire personer. Herudover er alle suiterne indrettet med gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, aircondition (i sommerperiode), TV, safebox, telefon, køleskab og badeværelse med hårtørrer.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Kipriotis Village Resort
Dresscode til aftensmad: der må ikke bæres klipklapper, og mænd skal bære lange bukser.

Der er gratis WiFi over hele hotellet, og du kan gratis låne poolhåndklæder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider