Golden Star

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 600 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 17.8 km (30 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger midt i det historiske centrum af byen, tæt på Prag Slot med udsigt over Kongevejen.  Ydermere er der ca. 14 km til Prags lufthavn, Ruzyn?.

De første skriftlige kilder om huset stammer fra år 1372, da det var ejet af borgmesteren i Hradany. Efter en komplet ombygning til hotel har det slået sine gamle porte op på ny. Det har omhyggeligt bevaret sine oprindelige arkitektoniske elementer og tilbyder det moderne livs fulde luksus og komfort. Den oprindelige 270 år gamle trappe, stukloftet og de tidstypiske træmøbler forstærker den historiske atmosfære i huset. Det tilbyder indkvartering på 26 værelser, morgenmadsrestaurant, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) og at leje cykler. Etablissementet byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Herudover er der safeboks, vekselbørs og trådløs internetadgang.

Fra værelserne er der en vidunderlig udsigt over Prag Slot, Kongevejen og hustagene i Lillesiden (Malá Strana). Alle værelser tilbyder eget badeværelse, som er komfortabelt indrettet med brusebad og/eller badekar. Endvidere er værelserne udstyret med hårtørrer, dobbeltseng, minibar, safeboks, telefon, fjernsyn med satellit-tv og mulighed for at gå på internettet via kabel. Hertil kommer også strygejern, strygebræt, centralvarme og mulighed for at lave te og kaffe på værelserne.

Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider