Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Amada Colossos Resort

Faliraki, Grækenland Vis på kort

Hotelinformation

Lækkert All Inclusive hotel med vandland
Stilfulde og nyrenoverede Amada Colossos ligger lige ved en herlig strand i den lille ferieby Kalithea. Her trives alle, og hele familien kan hygge sig i hotellets vandland, der både har vandrutsjebaner og vandsport til de lidt større og vandlegeplads til de mindre børn. Den skønne hovedpool er hotellets hjerte og ligger i et flot designet område med solsenge og barer.

Hotellet er delt op i områder; et område for familier og et andet kun for voksne, så alle kan slappe af og nyde det som passer en bedst. På hotellets nyrenoverede restauranter og barer kan man nyde af All Inclusive programmets herlige drikkevarer og buffeter. Bare en taxitur fra hotellet ligger Rhodos by og Faliraki med hyggelige stræder, shopping og fornøjelse.

Amada Colossos og andre kvalitetshoteller, hvor man får meget for pengene, finder du i Nazars Holiday Collection.

Nybygget vandland for både store og små
Det fantastiske poolområde på Amada Colossos består af tre dele – en hovedpool, en separat børnepool og en relax-pool. Den store hovedpool udgør hotellets samlingspunkt og er over 100 m. lang. I dette flot designede poolområde findes også en del med jacuzzi samt en smoothiebar og poolbar.

Hotellets vandland tilbyder masser af plask, leg og fartfyldte aktiviteter for både store og små! Her findes fem mavekildende vandrutsjebaner at suse ned ad, enten med eller uden badering. Her findes også andre sjove vandaktiviteter såsom vandbasket, poolvolley og forhindringsbane. For de yngste børn er der en populær vandlegeplads med tårn, mindre vandrutsjebaner og vandfald! Vandlandet er åbent det meste af dagen i højsæsonen.

Foretrækker du stranden, ligger den lige ved hotelområdet. Det er en sandstrand med indslag af grus og sten og vandet har den skønne turkise farve, som er kendetegnende ved de græske øer.

Både på stranden og omkring poolen er der solsenge og parasoller tilgængelige. Badehåndklæde kan lånes uden ekstra omkostninger.

Skøn All Inclusive!
På Amada Colossos indgår All Inclusive i prisen, så du kan slappe af og koble af fra hverdagen og uden at tænke på penge på ferien! Hotellet har flere nyrenoverede og moderne restauranter og barer, hvor du kan nyde Ultra All Inclusive-udbudet af lokale drikkevarer, international alkohol og sodavand i barerne.

Morgenmad, frokost og aftensbuffeten serveres i de to hovedrestauranter hvor du kan nyde af store buffeter med forskellige temaer hver aften. Et udvalg af show cooking stationer, sunde valgmuligheder samt salatbar findes også ved måltiderne. I hovedrestauranten er der separate områder kun for voksne over 18 år og familier. Der serveres forskellige snacks mellem hovedmåltiderne, så du behøver aldrig gå sulten!

Som en ekstra bonus kan du spise på Amada Colossos tre temarestauranter. Hvis der er plads, kan du besøge alle tre restauranter én gang pr uge, uden ekstra betaling. Vælg mellem italiensk, græsk eller asiatisk. Husk at booke bord i forvejen.

Dresscode ved middag indebærer lange bukser for mænd.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer og retter i temarestauranterne

Vandland, børneklub og ungdomsklub!
Børnenes store favorit på Amada Colossos er vandlandet, hvor der udover vandrutsjebanerne findes forskellige vandaktiviteter såsom vandbasket, poolvolley og en forhindringsbane samt en vandlegeplads med vandfald og minirutsjebaner for de yngste.

Flere dage om ugen arrangeres der forskellige aktiviteter i den internationale børneklub for børn mellem 4-10 år. Dagen afsluttes med minidisco om aftenen, hvor børnene danser med sine nye venner. På hotellet er der derudover en havinspireret legeplads.

For de ældre børn er det juniorklubben, der gælder. Sjove spil, internet hjørne, store TV-skærme og snacks, gør, at de helt sikkert ikke vil forlade klubben lige med det samme.

For de mindste børn er der også puslerum på hotellet.

Sport og aftenunderholdning
Brug tiden mellem besøgene i vandlandet og den smukke pool på nogle af de sjove aktiviteter på hotelområdet og ved aktivitetspoolen. Her er beachvolley, tennis og forskellige poollege. Flere dage og aftener om ugen arrangeres skøn underholdning og aftenshows for hele familien.

I den fine spa kan du smutte en tur i saunaen eller nyde en skøn behandling. I spaen er der også et mindre men veludstyret fitnesscenter, så hvis du vil træne er der god mulighed for dette på ferien.

Wifi er frit tilgængeligt på hele hotellet.

Mod betaling

Behandlinger i hotellets spacenter.

Stilrene værelser
Værelserne på Amada Colossos er fine, stilrene og lyst indrettede og har brusebad, telefon, TV, lille køleskab, aircondition, elkedel, deponeringsboks og balkon. På alle værelser er der også badekåbe, tøfler og gratis wifi.

Dobbeltværelse til to personer, 2 personer
Her får du et dobbeltværelse på ca. 23 m2 med to rigtige sengepladser. Værelset kræver to fuldt betalende og der kan bo max to voksne. Værelset kan bestilles enten med landudsigt eller med havudsigt mod tillæg. Værelset kan, mod tillægg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse til tre personer, 2-3 personer
Der findes to rigtige sengepladser og en sovesofa eller ekstraseng, der måler 180x90 cm. for den tredje person. Størrelsen er ca. 23 m2. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan bestilles enten med bjergudsigt eller havudsigt mod tillæg.

Familieværelse Seaside, 2-3 personer
I familieværelset på ca. 29 m2 får du to soveområder, der separeres af en skydevæg af glas. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa, der måler 200x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset har begrænset havudsigt (Seaside).

Familieværelse havudsigt, 2-4 personer
I dette 35 m2 store familieværelse med skøn havudsigt får du to sovepladser, der separeres af en skydevæg af glas. Der er to rigtige sengepladser og to sovesofaer, der hver måler 200x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max fire voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. 

Juniorsuite, 2-3 personer
I juniorsuiten på 30 m2 findes to rigtige sengepladser og en sovesofa (180x140). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få én børnepris.


Udover Amada Colossos’ rolige relax-pool kan du besøge hotellets harmoniske spacenter til lidt afslapning. Et besøg i saunaen eller en eksklusiv og skøn krops- eller ansigtsbehandling (mod betaling), kan helt sikkert få dig i en herlig og afslappet feriestemning.

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret.


Amada Colossos’ vandland er åbent i perioden juni til midten af oktober og åbningstiderne er 10-18 dagligt, dog med hensyn til dårlige vejrforhold. Der er livreddere lokaliseret rundt omkring i vandlandet. Alle gæster, som benytter faciliteterne, skal kunne svømme og børn i alderen 4-18 år skal være i selskab med en voksen. Vandrutsjebanerne har en minimumslængde på 120 cm. Vær opmærksom på at hotellet kan ændre disse regler uden først at have informeret Nazar.

Dresscode ved middagen er lange bukser for mænd.

Til mindre børn i alderen 6 mdr.-4 år er der et puslerum på hotellet.

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box

Afstand

 • Afstand strand: 0m
 • Afstands center: Rhodos by 12 km, Faliraki 5 km

Antall

 • Antal etager: 7
 • Antal værelser: 699

Andre

 • Built year: 1982, renoveret 2016-17
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 30-60 min
 • Pool: 5

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort