Olympic Palace

Ixia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • DistanceToBeach: 100 m.
  • Bar
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/ixia--ialyssos/olympic-palace/
  • Restaurant
  • Pool
  • PoolChildren
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 5 km.

Hotelinformation

Mange faciliteter, høj standard og mulighed for All Inclusive
I hjertet af Ixia ligger Olympic Palace kun 100 meter fra stranden. Hotellet har gennem mange år været et af de mest populære hoteller på Rhodos og er kendt for sin høje standard.

Hotellet tilbyder intet mindre end to udendørs poolområder til både børn og voksne. Det ene poolområde er opvarmet i ydresæsonen - typisk i april, begyndelsen af maj og oktober alt afhængig af vejret. Foretrækker du stranden, kan du nyde hotellets private strandområde, hvor du frit kan benytte både solestole og parasoller. Langs stranden er der også mulighed for at prøve forskellige former for vandsport, som fx windsurfing og kitesurfing (mod betaling).

På hotellet finder du mange gode faciliteter som fx fitness, sauna, 18-hullers minigolfbane og spaområde med mulighed for behandlinger. Du finder også aktiviteter som volley, tennis og daglig underholdning af hotellets internationale animations team.

Når sulten melder sig finder du et fantastisk udvalg af restauranter og barer, hvor du kan lyde lækre middage og forfriskende drikkevarer.

Hvis du ønsker at opleve mere af Rhodos, så bor du kun 5 km fra Rhodos By. HEr er især den gamle bydel populær og er klart et bsøg værd, hvis du har muligheden.

Sådan bor du på Plympic Palace
På Olympic Palace bor du i fine værelser. Alle værelserne er indrettet med tv, CD/DVD afspiller, badekåber, slippers, telefon, kaffe og te faciliteter, mini køleskab med mineralvand, minibar (mod betaling), safeboks, håtørrer, samt pool- og strandhåndklæder.

Desuden er der gratis WIFI på hele hotellet også på værelserne.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: Store værelser på mellem 22-28 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Værelset er indrettet med enten en dobbeltseng, eller to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 2 voksne og 1 barn.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til havet: Store værelser på mellem 22-28 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til havet. Værelset er indrettet med enten en dobbeltseng, eller to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 2 voksne og 1 barn. 

Stort dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: Store værelser på ca. 32 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Værelset er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa, hvori der er to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 3 voksne og 1 barn. 

Stort dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til havet: Store værelser på ca. 32 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til havet. Værelset er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa, hvori der er to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 3 voksne og 1 barn. 

Familieværelse Superior med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 36 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til havet. Værelset er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa, hvori der er to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 3 voksne og 1 barn.

Junior Suite med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 36 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til havet. Værelset er indrettet med en stor dobbeltseng og en sovesofa, hvori der er to enkeltmandssenge. Som noget ekstra får du ved ankomst en frugtkurv med vin. På værelset kan der bo op til 3 voksne og 1 barn.

Suite med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 42 m2 med egen møbleret balkon/terrasse og udsigt til havet. Værelset er indrettet med en stor dobbeltseng og en sovesofa, hvori der er to enkeltmandssenge. Som noget ekstra får du ved ankomst en frugtkurv med vin, 20 % på massage og gratis minigolf gennem hele opholdet. På værelset kan der bo op til 3 voksne og 1 barn.

Pension
Opholdet er med halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), men det er muligt at tilkøbe All Inclusive.

Mere om
Hotellets indendørspool er en del af spaområdet, som man skal være min. 18 år for at benytte. 
Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider