Hotel Parthenon City

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 80 m
  • DistanceToBeach: 80 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/rhodos-by/hotel-parthenon-city/
  • Bar
  • Pool
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Hotel Parthenon City er beliggende i Rhodos by. Her kan du nyde byens hyggelige liv, og samtidig er du kun en kort spadseretur væk fra Psaropoula-strand, der ligger 80 meter fra hotellet.

Hotellet er ideelt til voksne, der ønsker en prisbevidst ferie, og som ikke har behov for en overflod af faciliteter på hotellet. Hotellet er derfor en perfekt base til en ferie, hvor du ønsker at udfordre den omkringliggende by og natur. I Rhodos by er der mulighed for at gå på opdagelse blandt byens restauranter, cafeer, barer, minimarkeder og butikker. Du kommer også nemt til den charmerende gamle bydel.

Når du ikke er ude at udforske dit feriemål, kan du slappe af ved hotellets poolområde. Her kan du enten nyde en forfriskende dukkert eller sole dig på liggestolene.

Hotellet rummer en bar, hvor du kan nyde lidt at drikke og snacks til den lille appetit. Din morgenmad kan du indtage i hotellets morgenmadsrestaurant.

Hotellet byder dig velkommen med døgnåben reception og gratis WIFI. 

Sådan bor du 
På Hotel Parthenon City er der flere forskellige muligheder for indkvartering. Du kan vælge mellem et ophold i enten dobbeltværelse, enkeltværelse eller minisuite. Alle værelser er med balkon eller terrasse. Værelserne er små og enkelt indrettet med telefon, TV, køleskab, WIFI, badeværelse med brusebad og hårtørrer. Mod gebyr kan der tilkøbes safebox samt aircondition. Dobbeltværelserne og minisuiterne har plads til op til 3 voksne, mens der er plads til max 1 voksen i enkeltværelset.

Pension
Opholdet på Hotel Parthenon City er med morgenmad, der indtages i hotellets morgenmadsrestaurant. Øvrige måltider kan nydes på byens forskellige restauranter og cafeer, hvor du kan sætte tænderne i alt fra lækre, lokale specialiteter til internationale klassikere.

Mere om Hotel Parthenon City
Da hotellet er beliggende midt i Rhodos by, kan der forekomme trafikstøj på værelset. Der er ankomst og afgang med lufthavnsbussen ca. 150 meter fra hotellet. Hotellet er ikke egnet til handicappede. Poolen er sæsonåben.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider