Meandros Boutique Hotel & Spa

Kalamaki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 400 m
  • Pool
  • DistanceToTown: 5 km
  • DistanceToBeach: 400 m
  • Bar
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/zakynthos/kalamaki/meandros-boutique-hotel--spa/
  • Restaurant

Hotelinformation

Moderne voksenhotel med central beliggenhed

Det flotte voksenhotel (18+) Meandros Boutique Hotel & Spa ligger lige i hjertet af Kalamaki og blot et stenkast fra den berømte strand, hvor Caretta Caretta havskildpadderne er kendt for at yngle. Her er der god mulighed for både at nyde solen fra strandkanten og tage en forfriskende dukkert i det indbydende vand. Hotellet er et Bravo Duo-hotel, og det garanterer dig de perfekte rammer at nyde tosomheden i. 

Du bor tæt på både butikker, restauranter og caféer og har alle tænkelige faciliteter indenfor kort rækkevidde. Hotellet er helt specielt, med et venligt personale, der står klar til at give dig en skøn ferie, uanset om du er på en romantisk par-tur eller blot trænger til at slappe helt af og nyde livet.

Der er rigeligt med muligheder for rigtigt at forkæle sig selv på Meandros Boutique Hotel & Spa. Hotellets wellnesscenter byder både på en indendørs pool, jacuzzi, sauna (mod betaling) og så kan du nyde en skønheds- eller massagebehandling (mod betaling), lige når du trænger allermest til det. Her er også en frisør og et fitnesscenter, hvis du har brug for at være lidt aktiv under dit ophold (mod betaling).  

Meandros Boutique Hotel & Spa har herudover også en stor udendørs pool, som i den grad indbyder til mange timers afslapning! Slå dig ned på en af solstolene med en bog i hånden eller tag en dukkert i det indbydende vand. Du kan også gå en tur i den udendørs jacuzzi eller nyde en snack eller drink i poolbaren.

På Meandros Boutique Hotel & Spa er der altså rig mulighed for blot at læne sig tilbage og nyde en skøn ferie i afslappende omgivelser.

Sådan bor du
På Hotel Meandros Boutique Hotel & Spa kan du bo på flere forskellige værelsestyper.

Suite premium med balkon
Lækre værelser indrettet med aircondition, TV, køleskab, elkedel, gratis WiFi, telefon, safebox (mod gebyr), te- og kaffefaciliteter, minibar (mod gebyr), strygejern og -bræt samt badeværelse med hårtørrer og badekåbe. Alle disse værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en sofaseng. De er ca. 35m2 og har maksimalt plads til tre personer.

Suite superior med balkon og egen jacuzzi
Disse værelser er indrettet med samme faciliteter som Suite premium, men har altid én dobbeltseng, badeværelse med bruser og egen jacuzzi på balkonen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over poolen eller havet. Det er da ferie! De er ca. 40m2 og har maksimalt plads til tre personer. 

Suite grant med balkon
Disse suiter er indrettet med samme faciliteter som Suite premium, men har et større soveværelse, samt et opholdsrum med sofa(seng). Disse værelser er ca. 40m2 og har plads til maksimalt tre personer.

Suite deluxe med privat pool
Nyd ferien med din egen pool! Når du tjekker ind i en Suite deluxe får du de samme faciliteter som suite premium dog kun med dobbeltseng eller enkeltsenge og vigtigst af alt: Direkte adgang til din egen pool på din egen terrasse. Alle værelser er ca. 30 m2, indrettet til maksimalt to personer og har egen pool på ca. 8-17m2.

Suite master med privat pool
Det ultimative værelsesvalg. Her får du et soveværelse med dobbeltseng, eget badeværelse og separat opholdsstue med sovesofa. På terrassen finder du din egen pool. Disse værelser er ca. 42 m2 og har egen pool på 11-20m2. Her kan man maksimalt bo tre personer.

Pension
Opholdet er med halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).  

Mere om Meandros Boutique Hotel & Spa
Du skal være min. 18 år for at bo på hotellet.

Rengøring sker efter aftale med receptionen - det samme gælder skift af sengelinned og håndklæder. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider