Zakantha Beach Hotel

Argassi, Grækenland

7 nætter Vis på kort
Sun Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til strand: 0m
  • Afstand til byen: 2.5km

Hotelinformation

Beliggenheden bliver ikke meget bedre med Zakantha Beach Hotel. Det 4-stjernede hotel ligger lige ud til stranden i Argassi, og du kan nyde den smukke udsigt over havet, mens du tager en afkølende dukkert i hotellets pool. Med et ophold på Zakantha Beach Hotel kan du kombinere badeferien med skønne aftener på Argassis hyggelige restauranter og taverner.

Hotellets poolområde er omkranset af store, svajende palmetræer og har flere liggestole, så du rigtig kan nyde solens varme stråler. Til hotellets yngste gæster er der desuden en lille separat børnepool. Har du brug for et afbræk fra sol og vand, så kan du tage dig et slag billard i hotellets lobby eller nyde en kold drink.

Zakantha Beach Hotel ligger på hovedgaden i Argassi, som byder på flere restauranter, taverner og et lille udvalg af butikker. Vil du gerne ind, hvor der sker lidt mere, så ligger Zakynthos by kun en kort taxatur fra hotellet. Her finder du et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Opholdet på Zakantha Beach Hotel er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort