Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Avena Resort and Spa Resort

Alanya, Tyrkiet Vis på kort

Hotelinformation

Hyggeligt hotel for hele familien
Avena Resort er et familiært hotel med moderne og flot indretning i den hyggelige bydel Oba i Alanya. Det livlige poolområde indbyder til afslappende dage i solen og bare en kort gåtur væk er der en flot og finkornet sandstrand at hænge ud på. Der er et dejligt All Inclusive-program med både buffeter, snacks og temarestaurant. Hotellet viser dertil hensyn til børn, som kan møde nye venner i børneklubben og danse løs til minidisco.

Lige udenfor hotellet arrangeres om mandagen et stort marked, og på hotellet er der et fint spacenter med blandt andet med det klassiske tyrkiske bad, hamam. Værelserne på Avena Resort er moderne indrettede og fungerer godt som base for en skøn ferie i det dejlige Alanya i Tyrkiet.

Avena Resort og andre kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene, finder du i Nazars Holiday Collection.

Vandrutsjebanerne, afslapning ved poolen eller sandstrand?
Det er en livlig stemning ved All Inclusive hotellets skønne poolområde, hvor der ofte spilles musik fra højtalerne. Der er en stor pool med en værdsat vandrutsjebane samt en børnepool, hvor de mindre børn kan plaske rundt. Rundt omkring står solsenge og skyggende parasoller frit tilgængeligt. Skulle sulten eller tørsten melde sig er det bare at gå til poolbaren og få forfriskninger.

En kort gåtur fra hotellet (250 m) ligger den finkornede sandstrand med indslag af lidt større sten. På stranden findes et område reserveret for Avena Resort og der er solsenge, parasoller, snacks samt visse drikkevarer – helt inkluderet i dit All Inclusive program! På stranden er der både beachvolley og forskellige slags vandsport og en tunnel under vejen, som gør det sikkert at tage sig til og fra stranden.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til pool og strand mod et depositum.

Mod betaling

Mad og visse drikkevarer, vandsport.

Nemt og bekvemt for hele familien
På Avena Resort behøver du ikke frygte store regninger, for med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra!Derfor kan du nyde ferien med familien helt uden bekymringer.

Dagens tre hovedmåltider serveres som buffet i hotellets hovedrestaurant og indtages enten inde i restauranten eller ude på terrassen. Her får du velsmagende buffeter inspireret af både det tyrkiske og af forskellige internationale køkkener. Mellem hovedmåltiderne serveres der snacks, kager og is (for børn) på forskellige tidspunkter. Lokale drikkevarer, både med og uden alkohol, indgår både til og imellem måltiderne.

Både ved poolen og stranden er der en bar, som serverer kolde drikkevarer og skønne snacks på forskellige tidspunkter på dagen, visse drikkevarer i strandbaren er mod betaling.

På hotelområdet er der også en temarestaurant, der er mulig at besøge uden omkostninger én gang per ophold og afhængigt af plads.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse drikkevarer på stranden, tyrkisk kaffe, is undtagen ved specielle tidspunkter da dette er inkluderet for børn, yderligere besøg på temarestaurant.

Børneklub og minidisco
På Avena Resort står man på spring for at sikre en underholdende familieferie for hotellets yngste gæster. Dagen igennem underholder All Inclusive hotellets internationale aktivitetsguider ved poolområdet og alle børn mellem 4 - 12 år kan få nye venner i den internationale børneklub, som er åben formiddag og eftermiddag. Mens børnene leger og har det sjovt, kan resten af familien nyde lidt egentid med afslapning.

Nogle af aftenerne er derudover minidisco, til børnenes store glæde. Foran hotellet er der også en mindre legeplads og der er mulighed for at spille forskellige former for spil, såsom bordtennis og dart. Det helt store hit blandt børnene er naturligvis vandrutsjebanen i det herlige poolområde, som kan benyttes det meste af dagen.

Sport eller spa?
På Avena Resort behøver du ikke at vælge – du kan bare vælge lidt af hvert! Hvis du ønsker en pause fra solsengene, har du mulighed for at prøve både dart og bordtennis. På stranden er der beachvolley og vandsport. Det familievenlige hotel arrangerer også vandlege, forskellige aktiviteter og aftenunderholdning nogle aftener i løbet af ugen.

Lige udenfor hotellet finder du et af Alanyas største markeder, som finder sted på mandage. Her kan du købe alt fra frugt og grønt til souvenirs og tekstiler.

Avena Resort har også et dejligt spacenter, hvor du kan nyde tyrkisk hamam, sauna og forskellige spabehandlinger. Oplagt hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din ferie! I forbindelse til spaen er der et mindre fitnesscenter, hvor du kan træne lidt mellem All Inclusive måltiderne.

Der er gratis wifi i lobbyen, og mod betaling ved poolen, på værelserne og i restauranten.

Mod betaling

Vandsport på stranden, sauna og behandlinger i hotellets spacenter, wifi udover i lobbyen.

Store og moderne værelser og suiter
I de stilrene værelser på Avena Resort bor du bekvemt og flot. Værelserne blev renoverede i 2014 fra top til tå og er i lyse, flotte farver. Alle værelserne har parketgulv, rummelige balkoner og i badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

I alle værelser er der TV, individuel aircondition, elkoger med the samt minikøleskab. Der er derudover wifi, deponeringsboks, vaskeservice og roomservice mod betaling.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
I dobbeltværelset på ca. 40 m² er der tre rigtige sengepladser og den fjerde person sover på sovesofa, der måler 190x90 cm.

Der skal mindst være to fuldt betalende og der kan bo op til tre voksne. Man kan også få én børnepris og værelset kan bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 3-5 personer
I familiesuiten på ca. 44 m² får du to separate værelser med en rigtig dør imellem. Der er aircondition og fladskærms-tv i begge værelser. Der er to sengepladser i hvert rum, og i det ene en sovesofa på 190x90 cm.

Der skal mindst være tre fuldt betalende og der er mulighed for at bo op til fire voksne. Man kan også få én børnepris.


Mod betaling

Wifi, deponeringsboks, vaskeservice og roomservice.

Prøv fiskespa og hamam
I kælderen på Avena Resort er der et stort, smukt spacenter, der henter inspiration fra Bali. Her har du mulighed for at prøve flere forskellige behandlinger og kurer, såsom traditionelt tyrkisk hamam og sauna, og der findes også en fiskespa. Dette er et lille bassin med små fisk, som spiser døde hudceller fra dine fødder – lidt specielt i starten, men fødderne bliver renere end nogensinde!

Mod betaling

Behandlinger og afbenyttelse af spacenterets faciliteter.

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Træningscenter
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 200m
 • Afstands center: 3km

Antall

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 185

Andre

 • Built year: 2003, totalrenoveret 2014
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Parketgulv
 • Transfer time: 2,5 timer
 • Pool: 2

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort