Avena Resort and Spa Resort

Alanya, Tyrkiet

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Træningscenter
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 200m
 • Afstands center: 3km

Antal

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 185

Andre

 • Built year: 2003, totalrenoveret 2014
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Parketgulv
 • Transfer time: 2,5 timer
 • Pool: 2

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Hyggeligt hotel for hele familien
Avena Resort er et familiært hotel med  pæn og moderne indretning i den hyggelige bydel Oba i Alanya. Det livlige poolområde indbyder til afslappende dage i solen og den fine sandstrand ligger blot en kort gåtur fra hotellet. Der er et glimrende All Inclusive-program med både buffeter, snacks og temarestaurant. Børnene kan møde møde nye venner i børneklubben om dagen og danse løs til minidisco om aftenen.

Om mandagen arrangeres der lige udenfor hotellet stort marked, og på hotellet er der et fint spacenter hvor du blandt andet kan prøve det klassiske tyrkiske bad, hamam. Værelserne på Avena Resort er moderne indrettet, og fungerer godt som base for en skøn ferie i det dejlige Alanya i Tyrkiet.

Avena Resort er et af vores kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene, og en del af vores Holiday Collection.

Vandrutsjebanerne, afslapning ved poolen eller sandstrand?
Det er en livlig stemning ved All Inclusive-hotellets skønne poolområde, hvor der ofte er musik i højtalerne. Der er en stor pool med en vandrutsjebane samt en mindre børnepool. Der er masser solsenge og skyggende parasoller rundt om poolen. Når du bliver sulten eller tørstig er det blot at gå til poolbaren for forfriskninger.

En kort gåtur fra hotellet (250 m) ligger den finkornede sandstrand, som også lidt større sten. På stranden er der et område, som er reserveret til Avena Resorts gæster og her er solsenge, parasoller, snacks samt visse drikkevarer – som inkluderet i dit All Inclusive program! På stranden er der både beachvolley og forskellige slags vandsport - og så er der en tunnel under vejen, så det er let og sikkert at komme til og fra stranden.

Der er håndklædeservice til pool og strand mod et depositum.

Mod betaling

Mad og visse drikkevarer, vandsport.

Nemt og bekvemt for hele familien
På Avena Resort kan du slappe helt af uden at frygte for pengepungen, for når du rejser med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra! Du kan derfor nyde ferien med familien helt uden økonomiske bekymringer.

Dagens tre hovedmåltider serveres som buffet i hotellets hovedrestaurant og kan nydes enten inde i restauranten eller ude på terrassen. Her får du velsmagende buffeter inspireret af både det tyrkiske og af forskellige internationale køkkener. I løbet af dagen, serveres der imellem hovedmåltiderne snacks, kager og is (for børn). Lokale drikkevarer, både med og uden alkohol, indgår både til, og også imellem måltiderne.

Både ved poolen og stranden er der en bar, som serverer kolde drikkevarer og snacks på forskellige tidspunkter på dagen, bemærk dog at visse drikkevarer i strandbaren er mod betaling.

På hotelområdet er der også en temarestaurant, som du kan besøge uden omkostninger én gang per ophold - afhængigt af plads.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse drikkevarer på stranden, tyrkisk kaffe, samt is som dog på undtagen ved specielle tidspunkter i løber af dagen er inkluderet for børn, yderligere besøg på temarestaurant.

Børneklub og minidisco
På Avena Resort står man på spring for at sikre en underholdende familieferie for hotellets yngste gæster. Dagen lang underholder All Inclusive-hotellets internationale aktivitetsguider ved poolområdet og alle børn mellem 4 - 12 år kan få nye venner i den internationale børneklub, som er åben formiddag og eftermiddag. 

Nogle aftenerne er minidisco, til børnenes store glæde. Foran hotellet er der også en mindre legeplads og der er mulighed for at spille bordtennis og dart. Det helt store hit blandt børnene er naturligvis vandrutsjebanen i det herlige poolområde, som kan benyttes det meste af dagen.

Sport eller spa?
På Avena Resort behøver du ikke at vælge – du kan bare vælge lidt af hvert! Hvis du ønsker en pause fra solsengene, har du mulighed for at prøve både dart og bordtennis. På stranden er der beachvolley og vandsport. Det familievenlige hotel arrangerer også vandlege, forskellige aktiviteter og aftenunderholdning nogle aftener i løbet af ugen.

Lige udenfor hotellet finder du et af Alanyas største markeder, som finder sted på mandage. Her kan du købe alt fra frugt og grønt til souvenirs og tekstiler.

Avena Resort har også et dejligt spacenter, hvor du kan nyde tyrkisk hamam, sauna og forskellige spabehandlinger. Oplagt hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din ferie! I forbindelse til spaen er der et mindre fitnesscenter, hvor du kan træne lidt mellem All Inclusive måltiderne.

Der er gratis wifi i lobbyen, og mod betaling ved poolen, på værelserne og i restauranten.

Mod betaling

Vandsport på stranden, sauna og behandlinger i hotellets spacenter, wifi udover i lobbyen.

Store og moderne værelser og suiter
De stilrene værelser på Avena Resort er rigtig pæne, og holdt lyse, klarer farver. Alle værelserne har parketgulv, rummelige balkoner og i badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

I alle værelser er der TV, individuel aircondition, elkoger med the samt minikøleskab. Der er derudover wifi, deponeringsboks, vaskeservice og roomservice mod betaling.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
I dobbeltværelset på ca. 40 m² er der tre rigtige sengepladser og den fjerde person sover på sovesofa, der måler 190x90 cm.

Der skal mindst være to fuldt betalende og der kan bo op til tre voksne. Man kan også få én børnepris og værelset kan bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 3-5 personer
I familiesuiten på ca. 44 m² får du to separate værelser med en rigtig dør imellem. Der er aircondition og fladskærms-tv i begge værelser. Der er to sengepladser i hvert rum, og i det ene en sovesofa på 190x90 cm.

Der skal mindst være tre fuldt betalende og der er mulighed for at bo op til fire voksne. Man kan også få én børnepris.


Mod betaling

Wifi, deponeringsboks, vaskeservice og roomservice.

Prøv fiskespa og hamam
I kælderen på Avena Resort er der et stort, smukt spacenter, der henter inspiration fra Bali. Her har du mulighed for at prøve flere forskellige behandlinger og kurer, såsom traditionelt tyrkisk hamam og sauna, og der findes også en fiskespa. Dette er et lille bassin med små fisk, som spiser døde hudceller fra dine fødder – lidt specielt i starten, men fødderne bliver renere end nogensinde!

Mod betaling

Behandlinger og afbenyttelse af spacenterets faciliteter.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort