Melissa Hotel

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Internet
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 50mm
 • Afstands center: 2.8kmm

Antal

 • Antal etager: 7
 • Antal værelser: 144

Andre

 • Built year: 1986, delvist renoveret 2021
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Klinkegulv
 • Transfer time: 2 h
 • Pool: 2

Hotelinformation

Lige ved Kleopatrastranden
Det prisvenlige Melissa Hotel ligger lige ved Kleopatrastranden, og du er i gåafstand til det livlige og pulserende centrum af Alanya. Udover at slikke sol på stranden og tage en forfriskende i havet, så kan du også slappe af ved hotellets lille pool. På Melissa Hotel kan du nyde glæderne ved All Inclusive, da alle måltiderne er inkluderet. 

Hyggeligt poolområde og tæt på Kleopatrastranden
Med den berømte Kleopatrastrand blot 50 meter fra hotellet er Melissa Hotel det perfekte udgangspunkt for en herlig badeferie. 

På stranden kan du leje solsenge og parasoller og nyde den smukke udsigt til over havet, og til den imponerende borg i Alanya, som knejser stolt på det nærliggende bjerg. Der er også et lille hyggeligt poolområde, hvor du kan nyde solen og tage svalende dukkerter, når det er tiltrængt. Der er en lille børnepool.

Mod betaling

På stranden: solsenge, madrasser, parasoller, vandsportsaktiviteter, drikkevarer fra strandbaren. 

Nyd din mad med havudsigt
På Melissa slipper du for at skulle have pengepungen frem i ferien og for besværet med at skulle finde et nyt sted at spise hver aften. Her har du nemlig All Inclusive og kan derfor nyde dagens tre hovedmåltider, der servereres som buffet i hovedrestauranten.

Det er muligt at sidde udendørs i restauranten og nyde udsigten over Kleopatra-stranden.

Alle lokale drikkevarer indgår i All Inclusive-programmet, som du frit kan forsyne dig af hele dagen. 

Byliv eller afslapning på stranden
Da du bor så centralt i Alanya som du gør på Melissa Hotel, er der mange aktiviteter nærmest ligeså snart du træder udenfor hotellet.

Alanya er intet mindre end et ferie-mekka med er et stort udbud af cafeer, restauranter og barer, ligesom der er gode shopping muligheder, og udover den populære sandstrand lige over for dit hotel, så er også Øststranden et besøg værd.

Du kan også spille bordtennis, billard eller dyste i en beachvolleykamp under solen på stranden. På stranden er der også mulighed for at prøve vandsport. Trænger du til afslapning, tilbyder hotellets spa både massage, sauna og tyrkisk bad. 

Wifi findes i lobbyen uden ekstra omkostninger, poolen, stranden samt på værelset mod betaling.

Mod betaling

Vandsportsaktiviteter, massage, sauna, tyrkisk bad, wifi på værelset.

Enkelt indrettede værelser i lyse farver
Værelserne på Melissa Hotel er fordelt på to husblokke og er enkelt indrettet i lyse farver. Der er minikøleskab og safety boks (mod betaling), tv, brusekabine, hårtørrer, balkon, klinkegulv og individuel aircondition.

Mod betaling

Safety boks

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelset er 17 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver minimum to fuldt betalende gæster og højst tre voksne kan bo her. Du har mulighed for at booke dette værelse som enkeltværelse mod tillæg.  

Familieværelse, 4-5 personer
Familieværelset er 24 m² og har fire rigtige sengepladser og balkon. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og her kan bo op til fem voksne.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya
Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.


Da Melissa Hotel ligger så centralt, og lige op til en befærdet vej, må noget støj forventes.

Selve layoutet, formen og indretningen på værelserne varierer en del, og nogle værelser kan føles en en anelse trange, hvis I bor det maximale antal personer på værelset.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider