Ramada Plaza

Antalya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 1000 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2010, renoveret 2018
  • transfer_time: 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgulv/klinker
  • elevator
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 17
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 303
  • all_inclusive

Hotelinformation

Byhotel med Antalyas bedste udsigt
På Ramada Plaza bor du centralt i Antalya og kun nogle få hundrede meter fra den gamle bydel med dens mange shopping- og kulturoplevelser. Trods den centrale placering hersker her en rolig og afslappet stemning, og den pragtfulde udsigt over havet og bjergene giver dig følelsen af at være i en fredfyldt oase langt fra dagligdagens stress og jag. Ramada Plaza har alt der skal til for en romantisk ferie med spændende oplevelser og henvender sig særligt til voksne og par.

All Inclusive-hotellet har en smuk beliggenhed i kuperet terræn og skuer majestætisk ud over havet. Det kan ikke gentages ofte nok: Det, der gør Ramada Plaza unikt, er den uovertrufne udsigt. Det er et betagende syn, når du træder ud på terrassen og ser ud overhavet og de majestætiske, smukke Taurusbjerge i baggrunden

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Vær opmærksom på, at hotellet ikke er egnet til gangbesværede på grund af dets mange niveauer og trapper, særligt ned mod vandet. Der er ikke elevator til alle niveauer.

Fra 6. november - 31. marts er service og faciliteter tilpasset til vintersæsonen. Se de aktuelle tilpasninger ud fra hver kategori herunder.

Pool med udsigt over hav og bjerge
Det er umuligt ikke at blive overvældet af den smukke udsigt fra Ramada Plazas poolområde! Herfra kan du beundre det glitrende Middelhav med Taurusbjergene i baggrunden, mens du nyder solen.

Ved poolen spilles musik, og her hersker en herlig feriestemning. Her er også en lille separat børnepool.

Når man bor så fantastisk tæt på vandet, er det helt naturligt at ville tage en forfriskende dukkert. Der er ingen strand ved Ramada Plaza, da det ligger på en klippeside, men hotellet har virkelig formået at udnytte den unikke beliggenhed til fulde.

Hele vejen ned til havet er der bygget lækre terrasser med solsenge i forskellige niveauer, hvor du kan slappe af, solbade og atter betages over udsigten. På en af terrasserne er der en lille bar, og nogle timer om dagen serveres der lækre frisklavede gözleme-pandekager. Fra terrasserne fortsætter trapperne helt ned i vandet, hvor du kan bade og svømme ud til hotellets tømmerflåde som flyder rundt i det skønne hav.

Hotellet har bygget en imponerende underjordisk tunnel, som forbinder hovedbygningen og de fine terrasser på klippevæggen, således at du uden de store anstrengelser kan komme til solterrasserne og vandet. Du kan tage elevator til tunnelen, men der er trapper mellem de forskellige niveauer af terrasser, så og er derfor ikke optimalt for gangbesværede.

Bemærk at vandet er dybt og man skal kunne svømme for at bade der.

Poolområdet er meget populært så det kan være en god ide at være tidligt ude for at være sikker på at få en solseng.

I vintersæsonen fra 6. november - 31. marts har dette hotel følgende tilpasninger:

En indendørs og en børnepool holder åbent. Andre vandaktiviteter holder lukket.

Strand Faciliteter holder åbent hvis vejret tillader og med et mere begrænset udbud af liggestole og service.

Godt All Inclusive program
På Ramada Plaza bor du på et centralt beliggende byhotel, men kan stadig udnytte glæderne ved All Inclusive. Alle tre hovedmåltider serveres som buffet, og du har også mulighed for at få sen morgenmad, hvis du trænger til at sove længe.

I dagtimerne serveres, uden ekstra omkostninger, enkle anretninger så som burgere, pizza og pastaretter samt naturligvis friske drikkevarer og is i et par timer om eftermiddagen. Lobbybaren serverer drikkevarer og har åbent hele døgnet. Alle lokale drikkevarer indgår i All Inclusive programmet. Ved midnat bliver der i hovedrestauranten serveret en buffet med natmad.

Ramada Plaza har en temarestaurant, der kan besøges hvis der er plads og mod betaling. Her serveres spændende fiskeretter og kødretter. Restaurantens åbningstid varierer afhængig af sæson. Husk at bestille dit bord i god tid!

Mod betaling

Besøg på temarestaurant, roomservice, internationale drikkevarer, friskpresset juice.

I vintersæsonen fra 6. november - 31. marts har dette hotel følgende tilpasninger:

Tre barer holder åbent, men indgår ikke i All Inclusive-konceptet.

På det her hotel arrangere der en stemningsfuld jule- og nytårsgala, henholdsvis den 24. Og 31. december som indgår i rejsens pris. Til galaen gælder dress code smart casual/festpåklædning. Shorts, sandaler og lignende er ikke tilladt. Har du spørgsmål? Kontakt os gerne for mere information.

Opdag Antalyas gamle bydel
Når du bor på et hotel med sådan en unik beliggenhed, er det oplagt at udforske og nyde omgivelserne – især nu da du bor så tæt på Antalyas smukke gamle bydel! Vi anbefaler at stå tidligt op om morgenen og gå de 500 m til den gamle bydel. Det er virkelig skønt at se byen vågne mens man slentrer op og ned ad de smalle brostensgader. Området omkring den gamle havn er smukt og levende og du kan her gå langs de mange både og bare nyde udsigten over havnen og Taurusbjergene i baggrunden – et utroligt syn på alle tider af døgnet!

Ramada Plazas fitnesscenter er rigtigt godt og professionelt udstyret med mulighed for både styrke- og holdtræning som fx spinning og morgengymnastisk. Du kan også besøge hotellets herlige spacenter. 

Om aftenen kan du besøge baren Indigo Club, hvor der spilles live musik nogle gange om ugen. Du kan også nyde en drink i lobbybaren, hvor en pianist en gang i mellem sørger for stemningsfuld musik.

Der er gratis wifi i lobbyen og på værelserne.

I vintersæsonen fra 6. november - 31. marts har dette hotel følgende tilpasninger:

Underholdningen er livemusik

Flotte værelser med skøn udsigt
Selv om værelserne på Ramada Plaza er flotte både i stil og indretning, så overskygges alt af den smukke udsigt over havet og Taurusbjergene. De fleste værelser har delvis havudsigt samt udsigt til de omgivende bygninger.

Alle værelserne har balkon, minibar, tv, wifi, telefon, elkedel med kaffe og te, safety boks, central aircondition samt bruseniche eller badekar.

På Ramada Plaza har de fleste værelser også strygejern og strygebræt.

Visse værelsestyper er ikke tilgængelige under vintersæsonen 6. november - 31. marts. Søg i bookingmotoren og få information om hvilke som er tilgængelige.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelserne på ca. 30 m² er flotte og har to rigtige sengepladser. Her kan man bo op til tre voksne, hvoraf én person sover i ekstraseng, der måler 180x80 cm. Mod et tillæg kan du få denne værelsestype som enkeltværelse. De fleste værelser har delvis havudsigt samt udsigt til de omgivende bygninger.

Dobbeltværelse byudsigt, 2 personer
Dobbeltværelserne med byudsigt ligger i Ramada Plazas annexbygning, som ligger i direkte tilslutning til hovedbygningen. Her er blot fem etager, og du har derfor udsigt til byen i stedet for den lækre udsigt, som der er fra værelserne i hovedbygningen.

I dette dobbeltværelse på ca 25 m² er der to almindelige sengepladser, og her kan bo to personer. Det er muligt, mod tillæg, at bestille dette værelse som enkeltværelse.

Familiesuite, 3-4 personer
Er man en familie, som rejser sammen, tilbyder vi også store og fine familiesuiter. Suiten er ca. 55 m², og har to separate værelser og to badeværelser. I det ene værelse er der to rigtige sengepladser og i det andet værelse er der en. I kan bo op til fire voksne, hvoraf en person sover på sovesofa, som er 180x80 cm. Der skal mindst være tre fuldt betalende.

Eksklusivt spa
Ramada Plazas spa er virkelig lækker og det stemningsfulde interiør udstråler afslappet elegance. Hamam, dampbad, sauna og indendørspool kan benyttes uden ekstra betaling. Mod ekstra betaling kan du desuden forkæle dig selv med en luksuriøs skønhedsbehandling eller en afstressende massage.

Efter din behandling kan du slappe af i det fine afslapningsrum, hvor det store akvarium med eksotiske fisk skaber en nærmest meditativ stemning.

Her er en adskilt VIP-afdeling med speciel service og eksklusive faciliteter, som kan benyttes mod ekstra betaling.

Mod betaling

Behandlinger og adgang til VIP-afdelingen i hotellets spa.

Tag med på uforglemmelige oplevelser!
Hos Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Antalya
Hotellet er beliggende i Antalya på Tyrkiets sydkyst. Det er en stor, moderne ferieby, der samtidig har en udpræget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske centrum med små, snoede gader, gamle stenhuse og en charmerende romersk havn, og overalt vrimler det med spændende butikker og hyggelige restauranter foruden store, internationale shoppingcentre.


Da der er mange niveauer og trapper, er hotellet ikke optimalt for gangbesværede.

Poolområdet er meget populært, så det er en god ide at være tidligt ude hvis du vil sikre en solseng her. Bemærk, at vandet er dybt ved hotellet og at man derfor skal kunne svømme for at bade her.

 Fra 6. november - 31. marts er service og faciliteter tilpasset til vintersæsonen. Se de aktuelle ændringer i hotel teksten ud fra hver kategori.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider