Regnum Carya Resort

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 6 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2014
  • transfer_time: 45 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Parketgulv
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 7
  • credit_card: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express
  • room_ac
  • nbr_rooms: 533
  • all_inclusive

Hotelinformation

Luksus, luksus og atter luksus!
Regnum Carya Resort er et eksklusivt hotel i en klasse for sig, og her er simpelthen alt du har brug for til at få dine feriedrømme til at gå i opfyldelse! Kridhvidt importeret sand, et utroligt patisserie og en eksklusiv pier er bare et par eksempler på de herligheder som venter dig.

Maden i All Inclusive-udbuddet er i verdensklasse og udover de udsøgte buffeter, er der fire fantastiske á la carte restauranter. Om aftenen kan du opleve et smukt fontæneshow udenfor hovedrestauranten og om dagen får du serveret drikkevarer af servitricer på rulleskøjter ved hovedpoolen.

På Regnum er der også luksus til børnene. Her er en superskøn international børneklub, ungdomsklub, minidisco, børnepool, seks vandrutsjebaner og en bølgepool! Du får også adgang til Land of Legends – Antalyaområdets største forlystelsespark med helt utrolige vandrutsjebaner og fede attraktioner.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i golfparadiset Belek på Tyrkiets Antalyakyst, lige ved stranden, og er opdelt i to dele: en hovedbygning og en Villaafdeling, hvor værelser og suiter har direkte adgang til pool, der ligger lige op til den fine golfbane Carya. De meget rummelige værelser udstråler fantastisk luksus og elegance, ligesom resten af hotellet. Regnum har haft besøg af kendte navne som Barack Obama, og der er sågar en helikopterplads til gæster som ankommer denne vej, hvilket også siger lidt om hotellets utrolige luksusniveau. Selvom det er luksuriøst er her en afslappet og behagelig stemning.

Regnum Carya Resort er et af hotellerne øverst på listen i vores Premium Collection, hvor du finder Nazars allermest luksuriøse og eksklusive hoteller.

Nyd luksuriøse omgivelser fra solsengen
Rundt om Regnums hovedpool arrangeres aktiviteter, lege og sportsaktiviteter af hotellets egne, internationale aktivitetsguider. Ved den rolige pool, der kun er for voksne, kan du læne dig tilbage og nyde en tid med afslapning i en harmonisk atmosfære.

Skulle du få lyst til en mere tempofyldt ferie, kan du besøge vandlandet og slippe dit indre barn løs! Her findes seks vandrutsjebaner, der bare venter på at glade gæster skal kaste sig ned ad de snirklede sving og stejle skråninger. Der findes også en bølgepool på hotellet samt en separat børnepool, hvor de mindste kan plaske rundt dagen lang.

På Regnum findes poolbarer, der serverer drikkevarer hele dagen, og i visse tidsrum er der servitricer med rulleskøjter, så du ikke behøver at rejse dig op fra solsengen. Dette er selvfølgelig en del af All Inclusive programmet.

Den skønne sandstrand lige ved hotellet har en unik detalje: man har nemlig fået importeret hvidt sand, der er dejligt at gå på da det ikke bliver så varmt – alt for at du som gæst skal have det så godt som muligt! Tæt på stranden er der en strandbar, hvor der serveres drikke og snacks som en del af All Inclusive programmet. Ved poolen, på stranden og på den grønne græsplæne imellem disse findes solsenge og parasoller til Regnums gæster. Der findes også et lille hjørne med hængekøjer og et minivandfald.

Ud fra stranden går der to moler ud i havet. På den ene kan du tage sol i en solseng eller nyde en kold drink i baren. På den anden findes eksklusive pavilloner som man kan leje, med solsenge både i solen og inde i pavillonerne, samt et imponerende net over vandet, hvor du kan ligge og slappe af. Servicering af drikkevarer og frokost indgår – bedre bliver det ikke!

Mod betaling

Leje af pavillon.

All Inclusive udbud i topklasse
Et af kriterierne for at være på et af Nazars Premium Collection hoteller er at All Inclusive-programmet er af høj standard, og det kriterium opfylder Regnum til fulde! Det flotte udbud er velvalgt og varieret og vil pirre dine smagsløg.

Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i hovedrestauranten i form af delikate buffeter med både kolde og varme retter af både tyrkisk og international afstamning. Der bliver også taget godt hånd om børnene; der findes nemlig en speciel afdeling i buffeterne, der er tilpasset børn og der bydes på alle børnenes favoritter. Der findes også babymos i glas og yoghurt samt både mikser og mikrobølgeovn. Mellem hovedmåltiderne er der lettere mad i de to snackbarer, der ligger på hotelområdet. Ved stranden er der et charmerende område med små stationer med forskellige kreative temaer. Her kan du tage for dig af snacks, frugt og fastfood.

Der er også et helt fantastisk franskinspireret konditori, der byder på Mövenpick is samt hjemmelavede og meget lækre kager, chokolade og makroner. Dette konditori, der er en del af All Inclusive programmet, er det bedste og mest luksuriøse i Nazars udbud, og noget, du bare ikke må gå glip af!

På Regnum har du mulighed for at prøve nogle af de fire á la carte restauranter. Du kan vælge imellem italiensk, fisk, tyrkisk og asiatisk, hvor der også findes teppanyaki. Alle kan besøges, hvis der er plads, så mange gange du vil, mod et reservationsgebyr. Dette gælder dog ikke teppanyaki delen, hvor du betaler ud fra menu.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, visse eksklusive drikkevarer, reservationsgebyr eller menu priser på à la carte restauranterne.

Stort udbud af børnefaciliteter!
Også børnene kommer til at trives som fisk i vandet på Regnum! Den lavvandede børnepool, den vuggende bølgepool og det sjove vandlands tempofyldte vandrutsjebaner, gør hotellet til en garanteret succes.

Børnene har mulighed for at møde nye legekammerater i hotellets store og populære børneklub, hvor der arrangeres lege, sjov og hygge i løbet af dagen. I hotellets ungdomsklub kan teenagerne deltage i forskellige aktiviteter, hænge ud og møde jævnaldrende venner fra andre lande.

De fleste aftener er der derudover minidisco, hvor børnene danser til populære popmelodier sammen med de engagerede aktivitetsguider. Det svinger! På hotelområdet findes der også en legeplads og en trampolin, der er meget populær blandt de mindste børn.

Golf, tennis og Les Mills træning
På Regnum er der masser af aktiviteter du kan underholde dig med. Hotellet ligger lige ved en af Beleks verdensberømte golfbaner. Du kan læse mere om vores forskellige golfpakker her.

På hotelområdet findes der også en kæmpe actionspækket eventyrspark med ca. 30 forskellige elementer, blandt andet et frit fald på 32 meter, en zipline og klatrevægge. En fed udfordring for vovehalsene!

Du kan også udfordre resten af dit rejseselskab i blandt andet basket, dart, tennis, bordtennis og videospil! På stranden kan du afprøve forskellige vandsportsgrene og ved poolen arrangeres forskellige poollege og aktiviteter.

Her findes en spillehal med forskellige videospil og maskiner, og der er tilmed en håndfuld butikker på hotelområdet så du ikke behøver forlade hotellet for at købe souvenirs! 

Hvis du vil holde dig i form i løbet af ferien, kan du blot gå til hotellets eget store og veludstyrede fitnessstudie, hvor der arrangeres Les Mills træning, som eksempelvis bodypump. Du kan også tage en løbetur på den hyggelige sti rundt om på området og golfbanerne. Vil du slappe lidt ekstra af, kan du besøge Regnums skønne spacenter.

Det er nemt at dele sine Instagram-venlige billeder, da der er fri wifi på hele hotelområdet.

Antalyaområdets største temapark – The Land of Legends

Som gæst på Regnum Carya Resort får du ubegrænset og gratis entré til fantastisk Land of Legends eventyrparken. Her kan hele familien have det sjovt og have en fantastisk dag i de mange fede vandrutsjebaner og attraktioner. Du får også hurtig entré til parken gennem et eksklusivt fast track system. Transfer til og fra parken kan fås helt frit i løbet af dagen og transfer er ca. to minutter. All Inclusive indgår ikke inde i parken og en del af aktiviteter er mod ekstra betaling. En fartfyldt og mindeværdig oplevelse udloves her! Du kan læse mere om parken her.

Mod betaling

Eventyrpark, videospil, spillehal, oplyst tennisbane, vandsport, dykkelektioner. Mad og drikke og visse aktiviteter i The Land of Legends.

Enorme og elegante værelser
Hvis du vil have en luksuriøs og komfortabel feriebolig, hvor der er masser af plads, er Regnum Carya Resort det rette sted! En del værelser ligger i hovedbygningen og visse i Villa delen, men faciliteterne er de samme. På alle de rummelige og moderne værelser findes enten balkon eller terrasse og der er gennemgående lækkert interiør, hvor meget vægt er lagt i detaljerne.

På alle værelser er der laminatgulv, wifi, centralstyret aircondition, safety box, elkedel og minibar som en del af All Inclusive programmet fyldes op hver dag. Vær ikke bekymret hvis ikke du kan finde tv’et – det er nemlig indbygget i et enormt spejl! Der er også strygejern, strygebræt, vaskeservice og roomservice - de to sidstnævnte mod betaling. På badeværelset er der badekar og separat brusekabine samt føntørrer og produkter fra mærket Bvlgari.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
Her får du et stort værelse på hele 50 m² samt en rumlig balkon på 12 m². Der er rigtige sengepladser for op til tre personer og er man flere, får man endnu en seng på værelset. Værelserne har enten udsigt over golfbanerne, delvis havudsigt eller havudsigt mod et tillæg. Disse værelser ligger i hovedbygningen. Her kan man bo tre voksne eller to voksne og to børn og værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, og man kan få én børnepris. Mod tillæg kan dobbeltværelset bookes som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Connection, havudsigt, 4-6 personer
Dette værelse består af to dobbeltværelser med udsigt mod havet, og her får du de samme fine faciliteter som på dobbeltværelset – men dobbelt så meget af det! Du får hele 100 m² som familien kan brede sig på med to badeværelser og to balkoner. Disse værelser ligger i hovedbygningen. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende gæster, I kan bo op til seks voksne og det er muligt at få to børnepriser.

Villa-delen
Hvis du vil unde dig lidt ekstra komfort, skal du booke et værelse i Villa-delen. Disse bygninger ligger for sig selv, væk mod golfbanerne, og alle har direkte adgang til en fælles pool. Her kan du med andre ord ligge og nyde livet på terrassen hele dagen lang og tage en afkølende dukkert når du behøver en pause fra solen.

Villa Room Pool, 2-3 personer
Også her får du et stort og fint værelse på 50 m² og har en terrasse på 12 m². Fra terrassen har du direkte adgang til pool, som du deler med de andre værelser. På værelset er der op til tre rigtige sengepladser og værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. De er muligt at få én børnepris.

Villa Suite Pool, 2-4 personer
Denne suite breder sig ud over hele 100 m² og har en terrasse med direkte adgang til pool, som du deler med de andre værelser. Her findes et soveværelse med to rigtige sengepladser, et opholdsrum med sovesofa samt to badeværelser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster og det er muligt at få én børnepris.

Villa Room Pool Connection, 4-6 personer
Dette værelse består af to Villa Room Pool med en dør imellem. Du får 100 m² fordelt på to soveværelser. Begge værelser har en terrasse på 12 m² fra hvilken du har direkte adgang til poolen som deles med de andre værelser. Her er to badeværelser og op til seks sengepladser. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, der kan bo max seks voksne og det er muligt at få op til to børnepriser.

Baron Villa, 4-6 personer
Denne 250 m² store villa består af to soveværelser med to sengepladser i hver, tre badeværelser med badekar og brusekabine, en madsal, et lille køkken samt egen vaskemaskine. Er man flere end fire personer, kan man få flere senge ind i villaen. Villaen har en 100 m² stor privat terrasse med direkte adgang til en 140 m² pool i en indhegnet, privat have. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, der kan bo max seks voksne og det er muligt at få to børnepriser. 


Mod betaling

Vaskeservice, roomservice.

Få indre ro og harmoni
Kobl af fra hverdagens rutiner og stress ved at besøge Regnums vidunderlige spa. Her er der fokus på dit velvære, og lige så snart du træder ind i spaen kan du mærke den ro, der hersker herinde. Her findes sauna og hamam, som begge dele kan besøges frit. Derudover er der forskellige slags behandlinger såsom f.eks. massage og det tyrkiske bad hamam. Hamam indebærer at man skrubber døde hudceller bort og afslutter med en massage med hvidt velduftende skum. En sådan behandling er den absolut bedste start på ferien; den gør at den solbrune farve bliver mere jævn, intensiveres og at den tilmed holder længere!

Mod betaling

Behandlinger.

Tag med på uforglemmelige oplevelser!
Hos Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og fotryllende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Belek
Hotellet er beliggende i Belek på Tyrkiets sydkyst, ca. en times kørsel fra Antalya. Belek er hjemsted for nogle af Tyrkiets bedste hoteller. Her er et mindre bycentrum med forskellige butikker og caféer, men byen er især kendt for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestination.


Regnum tilbyder selvfølgelig gratis håndklædeservice til pool og strand.

Børn under 18 år skal have godkendelse fra forældre og man skal mindst være 150 cm høj og veje mindst 30 kg for at benytte eventyrparkens faciliteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider