Eftalia Village

Türkler, Tyrkiet

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Family room
 • Træningscenter
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 50m
 • Afstands center: 5km

Antal

 • Antal etager: 3
 • Antal værelser: 425

Andre

 • Built year: 2006, beach club 2014, værelserne renoveret 2016
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat- eller flisergulv
 • Transfer time: 1 time og 45 min
 • Pool: 11

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Hyggeligt familiehotel med mange stamgæster
På Eftalia Village bliver du budt velkommen af et åbent hotelmiljø med et charmerende haveanlæg og fine værelsesbygninger. Tværs over vejen breder der sig en enorm beach club. Her finder du alt fra pools, vandrutsjebaner, butikker, restauranter og en lang sandstrand.  

Hotellet har samme fine faciliteter og standard, som kendetegner søsterhotellerne Eftalia Aqua og Eftalia Ocean, men stemningen her er mere rolig og afslappet, og man får følelsen af at være i en egen lille ferieby. Med børnepriser helt op til 18 år er her dog altid mange glade børn, der springer omkring på stierne!

Eftalia Village dækker et område på mere end 35.000 m², og de mange græsplæner og dejlige haveområder mellem bygningerne giver en hyggelig og rar stemning.

Hotellet er beliggende nær den lille, hyggelige by Avsallar, hvor du ud over lokale beboelsesområder finder et udvalg af caféer, restauranter og butikker. Herudover har du også kun en halv times kørsel ind til den populære ferieby Alanya.

Eftalia Village blev hurtigt meget populært, især blandt børnefamilier, og har en voksende skare af trofaste Nazar-gæster. Den uformelle atmosfære og de gode rammer for familier gør det nemt for børnene at finde nye legekammerater på tværs af landegrænser.

Eftalia Village har også sin helt egen karakter, som du ikke finder på nogle af vores andre hoteller. Værelserne, som blev renoveret i 2015-16, er inddelt i små villaer i flere etager, hvor hver blok er kendetegnet ved et eksotisk træ, som fx appelsintræ eller banantræ og er også navngivet herefter, så det er nemt også for børnene at finde hjem til værelset. Det er sådanne detaljer, som skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Kæmpe beach club
Når du bor på Eftalia Village har du adgang til en fantastisk beach club, som breder sig ud på et enormt område langs stranden. Du skal blot over på den anden side af vejen fra hotellet for at komme dertil, hvilket du nemt gør igennem en tunnel. Når du er kommet dertil åbner der sig en verden af vandaktiviteter, pools, restauranter og selvfølgelig en skøn sandstrand. 

Vandlandet er åbent fra kl. 10.00-12.00 og 13.30-17.00, med mulighed for ændringer. 

Før børnene er der flere separate børnepools, og i en af disse er der et klatreområde med mindre vandrutsjebaner. I den anden ende står der et paratskib – også dette har vandrutsjebaner og andet sjov, som de mindre børn vil elske. For de lidt større børn og voksne er der i beach clubben hele 12 supersjove vandrutsjebaner, som giver al salgs sug i maven. Her er der også både legeplads og børneklub.

De to små børnepools er 50 m² og 45 cm dybe og de større børnepools (med piratskibet og med blæksprutten) er 370 til 750 m² og 35 cm dybe. De to store pools (uden vandrutsjebaner) er 422 ² hver og 150 cm dybe. Se specifikation af vandrutsjebanerne nedenfor. 

I den store beach club er der også et wellnesscenter, hvor du kan besøge sauna, hamam, få kropsbehandlinger eller leje en strandpavillon for en dag. Alle faciliteter i wellnesscenteret er mod ekstra betaling. 

Der er også flere barer og restauranter. I beach clubben er der også flere barer og restauranter, hvor du kan tage en pause fra solen og nyde lidt koldt at drikke i en af de skønne sofaer med en smuk udsigt over havet. Der er masser af mad og snacks på beach klubben, såsom vafler, is, pizza, gözleme og burgere.

Der er også fire temarestauranter (mod betaling), som er åbne om aftenen, udendørsdisko, amfiteater og flere butikker. 

Beach clubben er for gæster på de fem Eftalia-hoteller; Eftalia Ocean, Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin og Eftalia Splash. 

Sandet er en blanding af sand og sten. Vandet bliver hurtigt relativt dybt. Der er solsenge, parasoller og en strandbar, som serverer snacks og lokale drikkevarer, alt sammen inkluderet i din pris – for det er jo All Inclusive! 

Inde på hotelområdet er der yderligere 11 vandrutsjebaner for både store og små. Her er desuden en stor børnepool og en aktivitetspool med underholdning og bag ved anneksbygningerne finder du stillepoolen, hvor du kan slappe af i ro og mag. 

Hotellet tilbyder også håndklædeservice til både pool og strand mod depositum, men ønsker du løbende at skifte håndklæde er dette mod ekstra betaling. 

Vandrutsjebaner

Wild Slide30 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimum højde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Free Fall32 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimum højde 130 cm. Dybde på pool 125 cm.

Black Hole89 meter lang. Aldersgrænse 11 år. 7-10 år med voksen, Minimum højde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Rafting West/East69 meter lange. Aldersgrænse 11 år, 7-10 år med voksen. Dybde på pool 125 cm.

Twister Right/Left55 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 120 cm.

Kamikaze54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 120 cm.

Multi Slide54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 120 cm. 

Body Slide70 meter lang. Aldersgrænse 11 år.  Minimumlængde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Bowl40 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumlængde 145 cm. Dybde på pool 180 cm.

Boomerang23 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumlængde 145 cm. Dybde på pool 125-145 cm.

Bemærk at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Mod betaling
Visse vandsportsaktiviteter, mad og drikke på visse tema-restauranter i Beach Clubben, drikkevarer på Eftalia Island-diskoteket, Beach Clubbens wellnesscenter, udbytning af håndklæde.

Spis så meget, du kan!
Glem alt om opvask og tunge madkasser! Med All Inclusive på Eftalia Village får du alt, hvad du behøver af mad og drikke i din ferie – og alt er betalt hjemmefra! Hovedrestauranten indbyder til fristende buffeter morgen, middag og aften, og børnene får oven i købet deres helt egen børnebuffet (dele af sæsonen), hvor de kan mæske sig med deres livretter, mens den ekstra sundshedsbevidste kan tage for sig i Diet Corner (dele af sæsonen).

I beach clubben er der fire temarestauranter; tyrkisk, italiensk, asiatisk og en grillrestaurant. Såfremt der er plads kan du mod betaling besøge disse så ofte du vil. Is er inkluderet for både børn og voksne i visse tidsrum i løbet af dagen og serveres på beach klubben.

I løbet af dagen tilbydes forskellige snacks samt pizza, kebab, frisk frugt og kager rundt omkring på hotelområdet. Fra barerne er det nemt at få en iskold fadøl eller drink serveret. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen

Mod betaling
Friskpresset frugtjuice, special-cocktails, drikkevarer på flaske, visse importerede drikkevarer, tyrkisk kaffe. og alle drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren er der betaling for andre drikkevarer end øl, vin, sodavand og vand. Besøg på temarestauranterne, udover det første på én af dem, eller besøg på fiske- og steakrestauranten. 


Vær opmærksom på at tider og udbud kan ændre sig afhængig af antal gæster og sæson. 

International børneklub og stort vandland
Med de mange børnefamilier, der besøger Eftalia Village, er det altid let for børnene at finde jævnaldrende legekammerater – enten i vandlandet, beach clubben eller i den internationale børneklub. Hotellets spillsehal og dets forskellige spillemaskiner er også altid populært.

Børneklubben på beach clubben er et legeunivers for alle hotellets børn mellem 4 og 12 år. Der vil blive arrangeret en masse kreative ting og konkurrencer – børnene kommer aldrig til at kede sig. Der er ofte minidisco og show om aftenen og dermed fuld aktivitet på den udendørs scene for børnene.

For hele familien
Når nu I endelig har god tid sammen, hvorfor så ikke udfordre hinanden i en gang bordtennis eller basketball? Eller foretrækker du at shoppe eller danse til den lyse morgen? På Eftalia Village kan du det hele!

Eftalia Village har flere butikker og et minimarked. Du kan også spille billard, bordtennis, dart og basketball samt træne i det lille træningslokale ved wellnesscenteret. Lidt motion kan aldrig være forkert når man er på All Inclusive-ferie! Du kan også afbrænde nogle kalorier på hotellets eget diskotek, som holder åbent til klokken 02:00. Bemærk, at drikkevarer efter kl. 23:00 er mod ekstra betaling. Det er organiseret aften shows og underholdning nogle aftener om ugen på beach klubben. 

Der er gratis trådløst internet i lobbyen.

Får du lyst til at tage på marked eller bare til at se lidt på bylivet og handle med de lokale, ligger den populære by Alanya kun ca. 18 km fra hotellet. Alanya byder på særdeles gode madoplevelser, fristende shopping og spændende seværdigheder som den kendte historiske borg. Turen klares nemt og hurtigt i en af de mange dolmusbusser, som kører frem og tilbage mellem Incekum og Alanya.

Mod betaling
Billard, tennisudstyr, oplyst tennisbane, drikkelse på diskoteket efter kl. 23:00.

Lyse, renoverede værelser med masser af plads
Værelserne er fordelt på i alt 10 bygninger i tre etager, dog uden elevator. Fra værelserne er der typisk en fin udsigt enten til haven og nogen af poolen eller markerne, som omgiver hotellet. 

Samtlige værelser har laminatgulv eller fliser, telefon, individuel aircondition, tv, deponeringsboks (mod betaling), balkon og minibar. På badeværelset er der brusebad og hårtørrer. Der er wifi på værelset, men ikke altid den mest stabile forbindelse.

Mange af Eftalia Villages værelser blev renoveret i vinteren 2015-2016, og moderne, lyse og stilfulde.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
Dobbeltværelserne på ca. 28 m² findes i alle bygninger og på alle etager og har plads til i alt 2-4 personer, dog højst tre voksne. Op til to børn kan få børnepris. Værelserne har normalt en dobbeltseng og en enkeltseng og fjerde personen sover enten i sovesofa, sovestol eller ekstraseng. Dobbeltværelset kræver mindst to fuldt betalende, men kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Familiesuite til fire personer, 2-4 personer
Familiesuiten har plads til i alt 2-4 personer, hvor mindst to personer skal betale fuld pris. Op til to børn kan få børnepris. Suiten består af to separate rum med aircondition i dem begge (dog med en fælles kontrol til airconditionen). I det ene soveværelse er der som regel en dobbeltseng, mens det andet rum har to enkeltsenge. Familiesuiten har desuden et rummeligt klædeskab i et af værelserne. Familiesuiten er ca. 39 m² stor.

Familiesuite til syv personer, 4-7 personer
Familiesuiten består af tre separate værelser og har derfor plads til 4-7 personer - ideelt for den store familie. I skal være mindst 4 fuldt betalende. Op til to børn kan få børnepris. Der er i alle tre værelser dessuden aircondition (dog med en fælles kontrol til airconditionen) samt tv i to rum. Et af værelserne har dobbeltseng, mens de to øvrige værelser har to enkeltsenge hver. Familiesuiten er ca. 58 m² stor.

Mod betaling
Deponeringsboks.

Tyrkisk bad og massage
Skal du rigtigt slappe af, så und dig selv et par timer i wellnesscentret! Her kan du frit benytte sauna og hamam, og mod betaling kan du opleve et ægte tyrkisk bad med skummassage, der renser både krop og sjæl.

Bagefter kan du mærke den afstressede følelse brede sig i hele kroppen i det fine afslapningsrum. Husk at nyde en stund for dig selv i ferien!

Mod betaling
Massage samt øvrige behandlinger.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Türkler/Alanya
Hotellet er beliggende ved Türkler uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort

Anmeldelser