TT Hotels Pegasos Resort

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 25 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 101 km (1 hour 30 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1998, renoveret senest i 2013
  • transfer_time: 1,5 h
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat/Carpet
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 468
  • all_inclusive

Hotelinformation

Populært familiehotel – gange tre!
Pegasos Resort er et af vores mest populære familiehoteller med godt af aktiviteter for hele familien – fremfor alt for børnene. Hotellet deler sit udendørsområde med nabohoteller Pegaos Royal og Pegasos Club som tilsammen udgør området Pegasos Planet – en hel planet af aktiviteter og underholdning. Alle aktiviteter, faciliteter, bare og pools på samtlige tre hoteller må du anvende – foruden bufféterne, der spiser du på dit eget hotel.

Eventyrlig wipeout-bana

Dette store All Inclusive-hotel ligger i Incekum, direkte ved en lang, gylden og lavvandet sandstrand. I vandet ved stranden ligger også en spændende wipeout-bane med vilde udfordringer, som må anvendes omkostningsfrit af alle Nazar-gæster.

Nazars skandinaviske børneklubber

Vores skandinaviske aktivitetsguider underholder børnene i vores egen, fantastiske børneklub Captain Nemos piratklub. Lidt ældre børn kan hænge ud i vores ungdomsklub Chill Out Club – alt sammen inkluderet i prisen!

Hvordan er All Inclusive-bufféten på Pegasos Resort?

Familiehotellet Pegasos Resort har et bredt All Inclusive-program med store bufféter, snacks, barer, temarestauranter og ubegrænset tilgang til is større dele af dagen. Pegasos Club har endda veganske og vegetariske alternativer i buffétrestauranten som en del af satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Vores gæsters favoritter:

Børnepris til og med 15 år

Vandrutsjebanerne i Captain Nemos Castle

Fartfyldt wipeout-bane for de eventyrlystne

Tyrkiets måske flotteste sandstrand – præcis ved hotellet

Her findes vores egne nordiske guides!

Is inkluderet i prisen – størstedelen af dagen

Vi anbefaler dette hotel til børnefamilier med børn i alle aldre som vi have et stort hotelområde, en aktiv ferie og en rigtig god børneklub!

Det her hotel indgår i Nazar Collection, hvor du finder vores mest familievenlige hoteller med vores helt egne skandinaviske børneklubber.

Hvad er Pegasos Planet?
Pegasos Planet er ét stort område som består af tre hoteller og deres fælles omgivelser. Når du bor på et af de tre populære All Inclusive-hoteller Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal må du anvende hele det store fælles område omkring hotellerne og de faciliteter som findes der.

All Inclusive

Pegasos Planet har flere barer både ved de forskellige pools og ved stranden. Ta’ en kold drik ved Pegasos Royal eller hvorfor ikke en tyrkisk kaffe ved poolen på Pegasos Club? Du er også velkommen til at besøge hvilken som helst af temarestauranterne du vil én gang uden ekstra betaling. Vi anbefaler den tyrkiske restaurant med spændende retter som får dig i den rette feriestemning. Barer, snackbarer, iskiosker og temarestauranter kan du anvende uanset hvilket af de tre hoteller du bor på. Dine hovedmåltider skal du derimod spise på den buffétrestaurant som tilhører dit hotel.

Pool og strand

Her er pools for alles smag! Kan du lide fred og ro kan du nyde Pegasos Resorts afslappende pools for voksne. Vil du have musik, mens du bader er det ved Pegasos Club eller Royal som gælder. Og vil du prøve vandrutsjebaner findes de mellam hotellerne Pegasos Resort og Royal i Captain Nemos Castle for de større børn, eller mindre baner for de mindste. Behøver du en pause fra solen findes der indendørspools som ligger i Pegasos Resort og i Pegasos Royal. Udenfor Pegasos Club ligger en lang mole og ved siden af den en spændende wipeout-bane. Den kan du prøve uden ekstra omkostninger når du rejser med os!

Aktiviteter

Kan du lige du sport og aktiviteter? Hvilket held, her findes godt med sportsgrene at udøve! De tre hoteller deler flere tennisbaner som ligger ved siden af og foran Pegasos Royal. Her findes endda vandsportsaktiviteter ved stranden, fitness og guidede aktiviteter at tage del i på de forskellige hoteller.

Og glem ikke at besøge amfiteatrene om aftenen uanset hvilket hotel du bor på. Her bydes der på dans, show, musik og det bedste af alt: Nazars børneklubs minidisco!

Godt at vide

Enkelte barer, restauranter och iskiosker besøges mod en ekstra betaling

All Inclusive på Pegasos Resort
På Pegasos Resort rejser du All Inclusive og regningen er allerede betalt hjemmefra. Dagens tre hovedmåltider, som består af et bredt sortiment af tyrkiske- og internationale retter, indtages i hotellets hovedrestaurant. Her er der ofte en livlig stemning! Du kan vælge at spise indendørs eller udendørs på den store terrasse med udsigt over omgivelserne.

Der er også en særlig afdeling, hvor visse former for specialkost serveres – læs mere om dette i fanen ”At rejse med allergi eller madintolerance”.

Barer og snackbarer på Pegasos Resort

Der findes flere forskellige barer at vælge mellem på Pegasos Planet-området og bor du på Pegasos Resort får du lov til at besøge alla. Alle tre Pegasos-hoteller har en bar i forlængelse af de forskellige pools og barer findes også langs med stranden, som endda har All Inclusive, så du ikke behøver at forlade stranden for en kølende drik. På alle tre Pegasos-hoteller kan du nyde en middagssnack mellem måltiderne.

Temarestauranter på hotellet

Pegasos Resort har tre temarestauranter, som ligger på det store område som deles med nabohotellerne. Du kan vælge mellem følgende køkkener: italiensk, tyrkisk og asiatisk. Du kan i tilfælde af ledig plads besøge én af disse restauranter per uge uden ekstra omkostninger.

Børnenes All Inclusive

På Pegasos Resort har børnene deres helt egen buffét, hvor de kan vælge mellem flere børnevenlige favoritter. Under større dele af sæsonen serveres softice i iskioskerne på Pegasos Planets område – med to forskellige smage! Disse er åbne under højsæsonen med start i maj. I perioder hvor der ikke er softice er anden is muligt at købe.

Vegansk mad på All Inclusive-rejsen

Pegasos Resort indgår i konceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk og vegetarisk udbud till morgen, middag og aften i buffétrestauranten. I nogle tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller kager i vegansk stil.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Pegasos Resort:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag

Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck mellan kl 10.00-01.00

1 besök på 1 temarestaurang (vid 1 veckas vistelse)

Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck i strandbaren

Glass större delen av dagen

Snacks under delar av dagen

Midnats suppe 23.30-00.00

Godt at vide:

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold

Drikkevarer på flaske, importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse snacks og besøg udover det inkluderede besøg på temarestaurant indgår ikke i dit All Inclusive-program

Visse af temarestauranterne ligger udendørs, og åbningstiderne afhænger derfor af vejr og årstid

Rygning kan forekomme på udendørs fællesarealer

Lyse værelser i tidløs stil
Værelserne på Pegasos Resort er hjemlige, med lyse træmøbler og tekstiler. Her findes det meste af hvad du behøver for en god ferie! Værelserne har laminatgulve eller gulvtæppe.

Side by side

Vær sikker på at bo ved siden af dine rejsefæller! Dette er en unik garanti – og perfekt for den store familie eller vennerne som rejser sammen. Bestil to værelser af samme type og vær garanteret at bo max. tre døre fra hinanden. Denne mulighed er tilgængelig for de fleste af vores værelsestyper. Læs mere om Side by side her.

Dette findes på alle værelser:

Balkon

Central luftkonditionering

Minibar som fyldes op mod ekstra betaling

Wifi mod ekstra betaling

Tv, telefon,

Safety box mod ekstra betaling

Brusekabine og hårtørrer

Godt at vide:

Luftkonditionering er i drift afhængigt af temperatur og årstid

Bestiller du Comfort Class er wifi på værelse inkluderet

På værelserne der vender med landsiden, kan der forekomme støj fra vejen udenfor hotellet. På værelserne der vender mod pool og hav, kan der forekomme støj fra hotellets aftenaktiviteter.

Mod betaling

Wifi, safety box, opfyldning af minibar

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelserne på 25 m² består af et rum med to almindelige sengepladser, og hvis I er mere end to personer sover den tredje person i en sovesofa, som måler 185x80 cm. Der er godt med skabsplads og et lille bord med to caféstole. Værelset vender mod havet, men udsigten fra balkonen varierer afhængigt af værelsets placering. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig at bo max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse eller Dobbeltværelse Connection.

Dobbeltværelse Connection, 4-6 personer
Dobbeltværelse Connection på 50 m² er to almindelige dobbeltværelser med en dør imellem – se mere information om dobbeltværelser herover. Her er fire almindelige sengepladser, og ved mere end fire gæster tages de to sovesofaer, der måler 185x80 cm, i brug. Dobbeltværelse Connection vender mod havet og har varierende udsigt. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max. seks voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet dobbeltværelse.

Deluxeværelse, 2-4 personer
Deluxeværelserne er på 30 m² og har den samme fine indretning som dobbeltværelserne, men er lidt større og har et hyggelig sofaområde. Her er to almindelige sengepladser og op til to sovesofaer, der måler 190x120 cm og 185x80 cm. Alle deluxeværelser har udsigt mod landsiden. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn.

Side by side: når du bor på dette værelse kan du sikre dig, at du bor max. tre døre fra medrejsende i et andet Deluxeværelse.

Familiesuite med havudsigt, 2-4 personer
Familiesuiterne er 50 m² og har et kombineret opholds- og soveværelse med to sovesofaer (200x90 cm og 185x80 cm), samt et separat soveværelse med to almindelige sengepladser. Dette er helt ideelt til familier, som rejser med to børn.

Pegasos Resort har flere forskellige typer familiesuiter, som alle har balkon eller terrasse og mindst et badeværelse, men som varierer i indretning og udformning. Værelset vender mod havet, men udsigten kan variere. Suiterne øverst i bygningen er hyggelige penthouse-suiter. Havudsigten er begrænset fra selve suiten, men fra balkonen er der en flot havudsigt, når du står op, og kan se over den beskyttende og høje mur. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på to børn. Det er ikke muligt at vælge hvilken type familiesuite du ønsker hjemmefra.

Grand Suite med havudsigt, 2 personer
Denne suite på Pegasos Resort på 64 m² kan anbefales til dig, som ønsker ekstra plads og komfort i løbet af ferien. Her får du en stor, åben balkon med havudsigt, et stort opholdsværelse med spisebord og en stilfuld sofagruppe. Desuden får I et separat soveværelse med himmelseng, en sovesofa der måler 185x90 cm (ved behov) og et badeværelse med jacuzzi. Her kan I bo op til to personer med mindst to fuldt betalende. 

King Suite, 3-4 personer
Ønsker I rigtig god plads, så skal I bestille en King Suite. Denne suite er magen til en Grand Suite, men her er to soveværelser i stedet for ét, og suiten breder sig ud over 130 m². Soveværelserne har hver to almindelige sengepladser. I får desuden to badeværelser, hvor det ene har jacuzzi. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Værelse for en voksen og to børn
Et dobbeltværelse (se beskrivelsen ovenfor), hvor en voksen kan bo sammen med op til to børn, som betaler børnepris. 

Hvad har Pegasos Resort af pools?
Som gæst på Pegasos Resort kan du glæde dig til mange oplevelser. Du kan benytte alle pools på både Pegasos Royal og Pegasos Club, så det bliver ikke svært at finde en pool, der passer til lige netop dig. Lige uden for hotellet ligger den noget mere stille pool, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert. Vil du hellere have underholdning ved poolen, kan du besøge bassinerne ved Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor der arrangeres aktiviteter og spilles musik.

Captain Nemos Castle på Pegasos Planet

På vej til Pegasos Royal ligger eventyrlige og børnevenlige vandland, Captain Nemo's Castle. Her er masser af sjove vandrutsjebaner – både små til de yngste børn, og lidt større til vovehalsene.

Tyrkiets fedeste wipeout-bana?

Stranden ved Pegasos Resort er en af Tyrkiets smukkeste. Den strækker sig over en kilometer med gyldenbrunt og finkornet sand. Derudover er den lavvandet og derfor meget børnevenlig! Ved stranden ligger en stor, actionfyldt wipeout-bane – en bane bestående af oppustelige forhindringer, der flyder på vandet. Den kan bruges helt frit af alle Nazars gæster! Banen er åben i højsæsonen, men der tages forbehold for at den kan være lukket ved dårlige vejrforhold.

Her kan du se film og billeder fra den vilde wipeout-bane.

Skal jeg tage eget håndklæde med til Pegasos Resort?

Nej, du kan låne håndklæder til pool og strand i hotellets spa uden ekstra omkostninger. Du afhenter dit håndklæde med dit håndklædekort, som du modtager ved ankomsten til hotellet. Du kommer til at skifte dit håndklæde hver dag i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på bestemte tidspunkter af dagen.

Dette findes på stranden ved Pegasos Resort:

Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Solsenge og parasoller uden ekstra betaling

Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Godt at vide:

Musik fra de aktive pools høres delvist også ved den roligere pool

Af sikkerhedsmæssige hensyn findes der begrænsninger i forhold til højde/alder på enkelte vandrutsjebaner. Læs mere om regler under fanen ”Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse”.

Nazars børne- og ungdomsklubber!
Captain Nemos piratklub – Nazars børneklub

I vores egen Captain Nemos piratklub kan der males, lejes og spilles en masse! Børnene kan prøve ansigtsmaling og forberede sig til ugens store begivenhed: Captain Nemos fødselsdag, hvor piratkaptajnen fejres med fødselsdagskage og sang. Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben, som ledes af vores egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. Under Challenge Day får børnene mulighed for at konkurrere med hinanden. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst!

Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklub

De store børn har deres helt egen klub hvor de kan hænge med andre nordiske unge og få nye venner. I vores Chill Out Club kan man dyrke sport, lytte til musik eller nyde solen i hinandens selskab.

Underholdning for børn

Der er masser af aktiviteter og underholdning for børn på Pegasos Resort. Skulle de mindste trætte af vandlege, er der en legeplads i området, og også en lille udendørs spillehal, hvor børnene kan more sig mod en merpris. En dag om ugen holder hotellerne havefest, hvor de mindste bliver underholdt med spændende løjer som sjove ballondyr.

Men det bedste af alt er vores egen børneklubs minidisco hvor børnene kan danse sammen og vise frem deres nye moves for glade forældre!

Dette findes også på børnenes Pegasos Resort:

Børnebassiner og vandrutsjebaner i Captain Nemos Castle!

Børneklubhus med plads til inde- og udendørsleg

Egen buffét i hovedrestauranten

Stor og cool wipeout-bane ved stranden!

Godt at vide om Nazars børn- og ungdomsklubber:

På vores Pegasos-hoteller arrangeres Captain Nemos piratklub 5–6 gange om ugen for børn i alde-ren 4-11 år fra 15. maj - 31. oktober. Chill Out Club, for unge mellem 12-17 år, og afholdes 2-3 gan-ge om ugen fra 1. juni samt fra 1. - 31. oktober,

Kids Comfort – Tilvalg som gør det nemmere for hele børnefamilien!

Vi på Nazar elsker børn, og vi ønsker at alle i familien skal kunne slappe af på ferien! På Pegasos Club kan du bestille Kids Comfort og få en klapvogn, en børnestol og en elkedel levereret til værelset. Efterlad barnevognen derhjemme og gør ferien endnu lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg når du bestiller din rejse.

Hvad kan man lave på Pegasos Resort?
På Pegasos Resort og de andre søsterhoteller finder du masser af sjove aktiviteter både på land og i poolen. Start dagen med en løbetur på stierne mellem de tre Pegasos-hoteller eller shop i hotellets butikker med salg af lædervarer, smykker og souvenirs.

Wifi

Wifi i lobbyen er uden ekstra betaling, men er på værelserne mod ekstra betaling. Hvis du bestiller Comfort Class er wifi på værelset inkluderet. Hastigheden på hotellets wifi varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Pegasos Resort:

Beachvolley, vandgymnastik, tennis, dart og bordtennis blandt meget andet!

Et udvalg af underholdning på Pegasos Resort:

Aftenunderholdning, dans og underholdning på det store udendørs amfiteater

Læs mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, tennis, oplyst tennisbane, leje af tennisudstyr, trådløst internet på værelset medmindre du bestiller Comfort Class, hvor trådløs internetadgang på værelset er inkluderet.

Prøv tyrkisk hamam
I Pegasos Resorts spa kan du forkæle dig selv med en massage- og skønhedsbehandling, gå i sauna eller prøve den tyrkiske specialitet hamam, som renser krop og sjæl. Tyrkisk hammam er et stort rum lavet af marmor, med høj temperatur og damp. Her kan du få en bodyscrub, så alle døde hudceller bliver renset væk. Herefter masseres du blidt med et blødt skum. Et tyrkisk bad er en anderledes oplevelse, der er værd at prøve.

Bestil hamam-pakken

På Pegasos Resort kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken indeholder traditionel skrubbning og skummassage og 30 minutters afslappende oliemassage. Du skal blot vælge hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din rejse! Læs mere om hamam-pakken her.

Fitness og træning på Pegasos Resort

På Pegasos Resort er der et fitnesscenter, der har de fleste træningsmaskiner og vægte, du skal bruge for at holde dig i gang på ferien. Hotellet har også en indendørs pool. Benyt lejligheden til at deltage i vandgymnastik eller aerobic og step-klasser afholdt af talentfulde internationale aktivitetsguider. Nogle dage afholdes sessioner med morgengymnastik eller udstrækning.

Et udvalg af træning på Pegasos Resort:

Morgengymnastik og udstræk

Vandgymnastik

Vandpolo

Aerobics og step

Mod betaling

Peeling, massage og andre behandlinger samt brug af spa-afdelingens faciliteter.

Fine værelser for funktionshæmmede
På Pegasos Resort har vi et antal suiter, som er velegnede for funktionshæmmede. Suiten består af to værelser med hver to almindelige sengepladser, og her er laminatgulv. Her er plads til op til tre voksne og et barn. Alle værelser har havudsigt og er på ca. 50 m².

Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon. Alle værelser har central aircondition, tv, egen balkon, minikøleskab og deponeringsboks.

Venligst bemærk, at der fra stuen og ud til altanen er en kant på et par centimeter i forbindelse med skydedøren, så hvis du er i kørestol, skal du være opmærksom på dette.

Opgrader din ferie med Comfort Class!
På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort på ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

Tag med til uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Incekum/Alanya
Hotellet er beliggende ved Incekum uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.


Specialkost som fx glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt. På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres desuden laktosefri ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbuddet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

'Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Pegasos World har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har droppet brugen af engangsvandflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filteret vand i glas.

• Der er ansat et grønt team på hotellet, som organiserer forskellige arrangementer med og for gæsterne – det kan være at plante nye træer, rydde op i naturen og på stranden.

• Stranden har blåt flag. For at opnå dette er der væsentlige krav som skal overholdes, herunder skal der blandt andet tages mikrobiologiske prøver af badevandet som efterlever den høje standard og de nedsatte krav.

• På hotellets strand vokser der Sandliljer, som er en truet planteart. Der er informationstavler rundt om på hotellet, som informerer gæsterne om at respektere og beskytte disse.

• Sidste år blev der plantet 3000 træer i hotellets navn i samarbejde med organisationen TEMA. Disse træer er blevet plantet i Denizli region i Tyrkiet.

• Hotellet støtter flere sociale ansvarlighedsprojekter, blandt andet ydes der hjælp til skoler i hotellets lokal område og der laves donationer til flere organisationer, som støtter udviklingshæmmede børn og børnenes beskyttelse.


Generelt

Hastigheden på hotellets wifi varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Med de fantastiske familiefaciliteter og vores børneklubber har vi på Nazar givet dette hotel fem N.

Mad og drikke

I hovedrestauranten er der ofte megen aktivitet – og under højsæsonen er der ofte trængsel. Tips! Tilrettelagt dine restaurantbesøg efter hvornår der ikke er den største trængsel. Softice serveres kun under visse dele af sæsonen.

Børn og unge

Nazars piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og retter sig mod alle børn i alderen 4-11 år. Ungdomsklubben er for aldersgruppen 12–17 år og er åben 2-3 gange i ugen fra juni til august, samt i oktober.

Pool og strand

Udendørspools er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen. Ved de aktive pools er der ofte meget livlig stemning, høj musik og iblandt en del trængsel.

Wipeout-banen er åben dagligt kl. 10-18, i perioden fra slut maj til slut september. Vær opmærksom på at vejrforholdene som vind og bølger kan betyde, at banen må lukkes ned i kortere eller længere perioder, ligesom sæsonen for wipeout-banen kan påvirkes af vejrforholdene. Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for at benytte wipeout-banen. Min. højden er 110 cm., og børn mellem 6-10 år kan kun benytte banen sammen med en voksen.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, pooldybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vandrutsjebane

37 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vandrutsjebane

20 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vandrutsjebane

47 m lang, pooldybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vandrutsjebane

8,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben grøn vandrutsjebane

35 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal åben gul vandrutsjebane

6,5 m lang, pooldybde 1,20 m.

Royal hvid vandrutsjebane

4 m lang, pooldybde 1,20 m.

Børnepool (svampen)

5 m lang, pooldybde 35 cm. For børn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutsjebane

28,5 m lang, pool dybde 1,30 m.

Hvid tunnel

11,5 m, pooldybde 1,30 m.

Åben pool

6,3 m lang, pooldybde 1,30 m.

Børnepool Mickey Mouse 1

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 2

5,70 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Børnepool Mickey Mouse 3

5,77 m lang, pooldybde 50 cm. For børn 3-8 år.

Bemærk venligst, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information
Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede. Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er dog ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og der findes ikke regulære ramper ved stranden. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

Et par gode råd
Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse.Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Alt dette får du med Comfort Class
Reserverede solsenge på stranden Á la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice VIP check-in ved ankomst til hotellet Gratis internet på værelset Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand) 2 morgenkåbe og 2 par tøfler Poolhåndklæder på værelset ved ankomst  

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider