Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Blue Star Sun Beach Resort

Ialysos, Grækenland Vis på kort

Hotelinformation

Flot, klassisk feriehotel
Sun Beach er et flot, klassisk feriehotel med en rigtig god beliggenhed. Her bor du lige ved stranden og har to pooler at vælge imellem. Der er med andre ord god mulighed for opfriskende dukkerter i løbet af ferien. Du har mulighed for at vælge lækre lejligheder, hvor du virkelig kan nyde den skønne beliggenhed og den smukke udsigt over det turkisfarvede hav. Havudsigten er pragtfuld og det er skønt at kunne sidde på balkonen og nyde noget at drikke, få lidt til ganen og have kvalitetstid i de sene og lune eftermiddagstimer!

Fra hotellet er der kun 300 meter til det centrale Ialyssos, hvor der er liv og herlig stemning, mange hyggelige cafeer, restauranter og gode muligheder for at købe nogle souvenirer med sig hjem.

Du kan vælge at bestille All Inclusive, halvpension eller endda morgenmad – der er noget for alle!

Sun Beach indgår i Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet mange fine kvalitetshoteller der er velegnede for familieferien til en god pris.

Flere forskellige pools og en dejlig strand
På Sun Beach findes der to hyggelige poolområder og separate børnepooler. Her kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde ferien under Rhodos’ herlige sol. I en af børnepoolerne er der en lille rutsjebane for de mindste gæster. Til dig, som vælger All Inclusive som tillæg kan du uden ekstra omkostninger nyde frugt, is og drikkevarer i poolbaren mellem svømmeturene.

Hotellet breder sig ud på et flot område ved en skøn strand med småsten, der indbyder til en kølende dukkert. Eftersom det er småsten og ikke sand, er vandet helt klart og har en skøn turkis farve. Her står både parasoller og solsenge, der mod betaling kan benyttes.

Man kan leje badehåndklæder på hotellet.

Mod betaling

Leje af badehåndklæder, parasoller og solsenge på stranden.

Bekvem All Inclusive eller anden måltidspakke
Du kan vælge at booke Sun Beach på den mest bekvemme måde at rejse på, nemlig med All Inclusive! Det er dog kun muligt at booke All Inclusive hvis du booker et hotelværelse. I hotelværelsets grundpris indgår altid halvpension. Vælger du at bo i lejlighed er det desværre ikke muligt at få All Inclusive som tilvalg, men du kan i stedet tilvælge morgenmad eller halvpension.

All Inclusive

Ønsker du en så nem og bekvem rejse som mulig, er All Inclusive det åbenlyse valg – for da er regningen allerede betalt på forhånd! Morgen, frokost og aftensmad indtager du i Sun Beaches buffetrestaurant, der også har en speciel buffet for børnene. Du kan også vælge at indtage en let frokost i poolbaren – så behøver du jo ikke at forlade poolområdet. Dertil tilbydes der drikkevarer, frugt, is og snacks mellem hovedmåltiderne. På stranden findes også en strandbar, der dog ikke indgår i All Inclusive programmet.

Med All Inclusive indgår al mad samt visse lokale drikkevarer, med og uden alkohol, hele dagen og om aftenen – du har aldrig langt til en kold drink! Én gang per ophold og hvis der er plads, har du mulighed for at spise i hotellets temarestaurant, til en reduceret pris.

I hotellets hovedrestaurant forventes det at man bærer lange bukser.

Flere måltidspakker at vælge imellem

Vælger du halvpension indgår der en skøn morgenmads- og aftensmadsbuffet i hovedrestauranten. Med morgenmad eller halvpension er alle drikkevarer mod ekstra betaling, udover til morgenmaden, hvor du kan vælge imellem kaffe, the, juice og vand.

Der er to restauranter at vælge imellem på Sun Beach: buffetrestauranten og en temarestaurant, samt fire barer. Et par aftener om ugen arrangeres der forskellige temaaftener, hvilket eksempelvis kunne være græsk aften, hvor der spilles live musik. Takket være den centrale placering er der også gode muligheder for at spise ude i det hyggelige Ialyssos.

I buffetrestauranten forventes man at bære lange bukser.

Mod betaling

All Inclusive: Internationale og visse nationale mærkedrikkevarer, strandbaren, drikkevarer i Helios delen af hotellet, besøg på temarestauranten (til reduceret pris, én gang per ophold).

Dan løs til minidisco
Tre aftener om ugen kan børnene på Sun Beach danse løs til glad musik i det sjove minidisco alt imens forældrene og søskende kigger på. Derudover arrangeres andre aktiviteter og underholdning flere aftener om ugen. Om dagen kan de mindste børn bade i børnepoolen og lege på legepladsen. 

Aktiviteter for hele familien
På Sun Beach er det muligt at aktivere sig selv og ikke blot tage sol. Der er flere aktiviteter at vælge imellem: beachvolley, en lille fodboldbane, bordtennis, minigolf og billard. Dig, som gerne vil træne på ferien, har mulighed for at besøge hotellets lille fitnessrum. Hotellet har også et internationalt aktivitetsteam, der arrangerer forskellige konkurrencer og udfordringer, og der er også aftenunderholdning flere aftener om ugen.

Lige uden for døren findes alle muligheder for en skøn ferieoplevelse. Hotellet har en fantastisk placering med kun en 300 meters gåtur til Ialyssos, hvor der er masser af flotte butikker, små souvenirbutikker, hyggelige cafeer, spændende restauranter og natteliv.

Der er fri wifi på hele hotelområdet, inklusiv på værelserne og i lejlighederne.

Vælg imellem hotelværelse og lejlighed
På Sun Beach kan du vælge imellem at bo i Olympus- eller Helios delen. Alle hotelværelser ligger i Olympus delen, mens lejligheder findes i begge afdelinger. Helios delen ligger tættest tættest på stranden, og her ligger også en á la carte restauranten samt alle værelserne med havudsigt. Olympus delen ligger på tværs af en vej bag ved Helios bygningen. Her ligger buffetrestauranten og det meste af dag- og aftenunderholdningen foregår her.

Hotelværelserne

Alle hotelværelser ligger i Olympus, og kan derfor ikke bookes med havudsigt. De er funktionelt indrettet i klassisk stil. Alle værelser har badekar eller brusekabine, føntørrer, tv, telefon, minikøleskab, aircondition i visse tidsrum samt balkon eller terrasse med udsigt over haven. Når du booker et hotelværelse indgår halvpension og All Inclusive kan bookes mod et tillæg.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
I dette værelse på 23 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes.

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer
Dette værelse er ca. 25 m² og har tre rigtige sengepladser og en ekstra seng på 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max fire voksne og det er muligt at få en børnepris. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes.

Deluxeværelse, 2-3 personer
Dette værelse er 23 m² og minder om det almindelige dobbeltværelse, men har højere indretningsstandarder. Værelserne har elkedler, tv samt badekåbe og tøfler. Der er to rigtige sengepladser og en ekstraseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Halvpension indgår i prisen og All Inclusive kan tilkøbes.

Lejlighederne
Alle lejligheder har et tekøkken med mikrobølgeovn, elkedel, kaffemaskine, brødrister, badekar eller brusekabine, hårtørrer, tv, telefon, aircondition visse tidsrum og balkon eller markterrasse. Indretningen er klassisk og funktionel, og er i gule og blå nuancer. Når du booker en lejlighed, indgår der ikke nogen måltider, men der er muligt at tilføje morgenmad eller halvpension.

Etværelses lejlighed, 2-3 personer
I denne 23 m² store etværelseslejlighed er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng på 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Ingen måltider er inkluderet.

Toværelses-lejlighed med landudsigt, 2-4 personer
Denne lejlighed på 38 m² ligger i Olympus delen og har to rigtige sengepladser og to ekstrasenge, der måler 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Ingen måltider er inkluderet.

Toværelses-lejlighed med havudsigt, 2-4 personer
Denne lejlighed ligger i Helios delen, er 38 m² og har en skøn havudsigt. Lejligheden har to rigtige sengepladser og to ekstrasenge på 190x85 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Ingen måltider er inkluderet.

Børnesuite, 2-4 personer
I børnesuiten på omkring 40 m² får du to separate værelser. Som navnet antyder, er dette værelse specielt designet med børnefamilier i tankerne – i særdeleshed børnene. I værelset findes eksempelvis tv med børnekanaler, velkomstsnacks i køleskabet, tegnegrej til børn op til 8 år og Sony PlayStation hvis børnene er over 8 år. Her er fire rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her er plads til max fire voksne og det er muligt at få en børnepris, og en børnerabat på voksenprisen. Ingen måltider er inkluderet.

Familiesuite med havudsigt, 2-5 personer
Her bor du i fine, moderne og lyst indrettede suiter på 45 m², der ligger på nogle af de øverste etager og som tilbyder en skøn havudsigt. Du får to separate værelser, fire rigtige sengepladser samt en sovestol, der måler 190x85 cm i udslået mål. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fem voksne og det er muligt at få én børnepris.


Mod betaling

Safety box


Flytrafikken kan til tider være noget støjende på hotellet.

Hotellet er opdelt i to dele: Helios og Olympus. Vær opmærksom på, at man skal krydse en relativt trafikeret vej for at befærde sig mellem disse, og vi anbefaler derfor alle vores gæster at være opmærksomme og forsigtige omkring vejen – særligt hvis man rejser med børn.

Gluten- og laktosefrie produkter findes i hovedrestauranten. Man forventes her at bære lange bukser.

Med All Inclusive indgår al mad samt visse lokale drikkevarer med eller uden alkohol mellem 10:30 og 23:00. Alle All Inclusive gæster har mulighed for at få en morgenmåltidspakke hvis man har et tidligt fly hjem på afrejsedagen (bestilles i receptionen seneste kl. 19:00 dagen før). En gang om ugen, hvis der er plads, har du mulighed for at spise til en reduceret pris i hotellets temarestaurant. Rabatten er på 4 € per barn og 8 € per voksen (gælder kun gæster, som har All Inclusive).

Aircondition er kun aktiveret i perioden 1/6 – 30/9, dog aldrig i tidsrummet kl. 8-14.

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Elevator
 • Family room
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box

Afstand

 • Afstand strand: 0m
 • Afstands center: 300m

Antall

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 324

Andre

 • Built year: 1985, delvis renoveret i 2012
 • Credit card: Visa, MasterCard, American Express, Diners
 • Meals: Ingen måltider, morgenmad, halvpension eller All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Ca 30 min
 • Pool: 3

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort

Anmeldelser