Oktober Downtown Boutique Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 14.7 km (27 mins)

Hotelinformation

Dette city-hotel kunne ikke ligge mere centralt i Rhodos by, kun få meter fra torvet Academia og 500 m fra stranden ved Psaropoula bugt. En kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde diverse forretninger, restauranter og barer samt et busstoppested og en taxaholdeplads, hvorfra man kan tage på udflugter rundt i byen og resten af øen. Filerimos ligger ca. 1,5 km væk, mens der til den gamle middelalderby Rhodos og turistområdet er omkring 3 km og til Rhodos internationale lufthavn ca. 20 km.

Dette klimatiserede city-hotel består af i alt 47 værelser. Det blev totalrenoveret i 2010 og strækker sig over 4 etager, herunder en stueetage, en mezzanin og 2 øvre etager. Gæsterne bydes velkommen i en foyer, som kombineres med en café/bar, og tilbyder desuden elevator og en døgnåben reception samt mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet.

Alle de moderne værelser er elegant og minimalistisk indrettet og rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Endvidere er der på hvert værelse en dobbeltseng, telefon, fladskærmsfjernsyn, minikøleskab, safeboks og flisegulv. Tillige hører regulerbart klimaanlæg og en altan med udsigt til standardindretningen i alle boligenheder.

Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Mod betaling kan gæsterne også bestille en afslappende massagebehandling. Endelig kan man leje liggestole og parasoller på den nærliggende strand af sand og grus.

Hotellet råder over en multifunktionel restaurant. Herudover tilbydes der kontinental morgenmad hver morgen på hotellet. Frokosten og aftensmaden kan vælges som forskellige menuer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider