Pegasos World

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 70.9 km (1 hour 9 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2002, renoveret senest i 2018
  • transfer_time: 1 h
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Fliser eller laminat
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 4
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 819
  • all_inclusive

Hotelinformation

Middelhavets største pool og heftigt vandland!
Pegasos World er vores mest elskede hotel og det, der tiltrækker flest af vores gæster hvert år. Det er et meget stort All Inclusive-hotel med masser af familiefaciliteter, og det er også hjemsted for Middelhavets største pool og et stort vandland!

Efterlad pengepungen på hotelværelset!

Hos Pegasos World gælder All Inclusive. Næsten al mad og drikkevarer er inkluderet i prisen og det brede All Inclusive tilbud passer til de fleste. Ubegrænset is er også inkluderet det meste af dagen, og Pegasos World har endda veganske og vegetariske muligheder i buffetrestauranten som en del af vores Vegan Friendly by Nazar-initiativ!

Nazars skandinaviske børneklubber

Vores skandinaviske aktivitetsguider underholder børnene i vores egen, fantastiske børneklub Captain Nemos piratklub. Lidt ældre børn kan hænge ud i vores ungdomsklub Chill Out Club – alt sammen inkluderet i prisen!

Vores gæsters favoritter:

Den største pool i Middelhavet!

Vores egne børne- og ungdomsklubber

Store familiesuiter

Børnepris op til og med 15 år

Stort vandland med 13 hurtige vandrutsjebaner

Her er vores egne nordiske guider! Vi anbefaler dette hotel til familier med børn i alle aldre, der godt kan lide at have gang i en masse. En tredjedel af alle vores gæster bor her – også du er velkommen!

Det her hotel indgår i Nazar Collection, hvor du finder vores mest familievenlige hoteller med vores helt egne skandinaviske børneklubber.

All Inclusive på Pegasos World
Hos Pegasos World behøver du ikke bekymre dig om en høj restaurantregning. Det meste er allerede betalt hjemmefra gennem All Inclusive-programmet. Til morgenmad, frokost og aftensmad serveres store buffeter med forretter, salater, brød, gryderetter, tyrkiske og internationale retter og et stort udvalg af desserter i hovedrestauranten. Du kan sidde indendørs eller ude på den store terrasse og spise. I buffetrestauranten er der ofte højt tempo! Show-cooking stationer er tilgængelige både inde i restauranten og på terrassen.

Frokost ved poolen

Hvis du ikke ønsker at forlade poolområdet, er en hurtig frokost tilgængelig i snackbaren ved hovedpoolen eller ved vandrutsjebanen for små børn. Hotellet har også en pommes frites kiosk åben om eftermiddagen, hvor du kan prøve dine pommes frites med ketchup i mange forskellige smagsvarianter

Pegasos Worlds barer

På hotelområdet er der flere barer til afslapning og socialt samvær med familien. Selv baren på stranden er All Inclusive, så du behøver ikke at forlade stranden for at få en forfriskende drink. Alle lokale drikkevarer er All Inclusive, og der er tydelig information om, hvilke drikkevarer der er inkluderet. Nogle barer er helt uden for All Inclusive-programmet, men kan alligevel være værd at prøve – ligesom hotellets Shisha-bar, åben næsten hele dagen!

Hvor mange temarestauranger findes på Pegasos World?

Pegasos World har tre temarestauranter at vælge imellem: en tyrkisk, en italiensk og en asiatisk. En gang om ugen kan du spise middag på en af disse uden ekstra omkostninger og afhængigt af tilgængelighed. Den asiatiske restaurant er udenfor og åbningstiderne afhænger derfor af vejret.

Børnenes All Inclusive

Børnene har deres egen buffet med mange børnevenlige favoritter. I det meste af sæsonen fås softice i iskiosken med to forskellige smagsvarianter, herunder laktosefrie muligheder i form af ispinde. På de tidspunkter af døgnet, hvor der ikke er softice til rådighed, kan der købes anden is. Enklere mad, snacks og drikkevarer er let tilgængelige i børnenes helt egen snackbar. Her får de små en tiltrængt pause fra at plaske rundt, ved farverige borde i skyggen. Benyt lejligheden til at fylde maven med fritter, hamburgere, nuggets eller andre snacks.

Veganske All Inclusive-alternativer

Pegasos World er en del af  Vegan Friendly by Nazar konceptet og tilbyder et vist vegansk og vegetarisk udvalg til morgenmad, frokost og middag i buffetrestauranten. I visse tilfælde kan hotellet tilbyde forretter, snacks og/eller bagværk.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Pegasos World:

All Inclusive-buffét. Morgen-, middags-, og aftensmad

Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-01.00

1 besøg på 1 temarestaurant (ved 1 uges besøg)

Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer i strandbaren

Is på størstedelen af dagen

Snacks på dele af dagen

Midnats snack 00.00-00-30 (også ved sen ankomst)

Godt at vide:

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold

Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske, drinks på diskoteket, friskpresset juice, tyrkisk kaffe, Shisha-bar og nogle snacks er ikke inkluderet i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fælles udendørsarealer

Værelser og suiter til hele familien
De fleste værelser på Pegasos World er familiesuiter. Værelserne er rummelige og funktionelle, og vi vurderer dem til en firestjernet standard.

Side by side

Vær sikker på at bo ved siden af dine rejsefæller! Dette er en unik garanti – og perfekt for den store familie eller vennerne som rejser sammen. Bestil to værelser af samme type og vær garanteret at bo max. tre døre fra hinanden. Denne mulighed er tilgængelig for de fleste af vores værelsestyper. Læs mere om Side by side her.

Dette findes på alle værelser:

Balkon eller terrasse

Central luftkonditionering

Minibar som fyldes op mod ekstra betaling

Wifi for to enheder uden omkostninger. Med Comfort Class får du omkostningsfrit wifi for fem enheder

Tv, telefon, safety box

Bruseniche, hårtørrer

Godt at vide:

Værelserne på Pegasos World har udsigt over haven, poolen eller vandlandet, men ingen havudsigt. Pegasos World er et meget stort område!

Dobbeltværelser og suiter ligger i forskellige bygninger

Luftkonditionering er i drift afhængig af temperatur og årstid

Dobbeltværelse, 2 personer
Værelset er ca. 26 m² og her er to rigtige sengepladser. Alle dobbeltværelser på Pegasos World har enten klinke-eller laminatgulv samt en mindre balkon/terrasse med et bord og to stole. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende, men kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Side by side: Når du bor i denne værelsestype, kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra et andet dobbeltværelse.

Familiesuite, 2-4 personer
I familiesuiterne, som er ca. 33 m², får du to separate værelser med en dør imellem. I soveværelset er der to rigtige sengepladser og i det andet værelse er der to lænestole, som kan laves om til sovepladser. Sovesofaerne måler 180x90 cm i udfoldet længde. Vi anbefaler altid voksne at bestille værelser hvor man sover i en normal seng.

Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på to børn. Det er muligt – mod tillæg – at booke suiten som et enkeltværelse. Familiesuiterne har klinkegulv og enten er der fransk altan – eller mod tillæg – balkon med et bord og to stole.

Side by side: Når du bor i en familiesuite, kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden familiesuite med af samme type af balkon.

Deluxesuite med balkon, 3-5 personer
Hvis du vil have ekstra plads og fire rigtige sengepladser på værelset, skal du booke en deluxesuite, som er ca. 45 m². Indretningsstilen er den samme som de andre værelsestyper, og navnet ”deluxe” skyldes blot, at disse værelser er lidt større end de andre. Her er en lille entré og to separate værelser. Deluxesuiterne har to rigtige sengepladser i hvert rum samt en ekstraseng ved behov (190x90 cm).

Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og et barn og det er muligt for to børn at få børnepris. Alle deluxesuiterne har balkon og laminat- eller klinkegulv og brusekabine. 

Side by side: Når du bor i en deluxesuite kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden deluxesuite eller deluxesuite VIP.

Deluxe VIP med balkon, 2 personer
Deluxesuiten er den mest rummelige, som vores gæster kan booke, deraf navnet ”VIP”. Denne suite på ca. 48 m² er kun til to personer og består af et soveværelse og en separat opholdsstue. Værelserne har enten klinke- eller laminatgulv samt balkon. Denne værelsestype kræver to fuldt betalende.

Side by side: Når du bor i en deluxesuite kan du, mod betaling, sikre dig at bo max. tre døre fra en anden deluxesuite eller deluxesuite VIP.

Værelse til én voksen og to børn
Dette er enten et dobbeltværelse eller en familiesuite med fransk altan (se beskrivelsen ovenfor) Her kan bo en voksen sammen med to børn som betaler børnepris. Det er ikke muligt selv at bestemme hvilken af de to værelsestyper man får.

Er det havet – eller er det en pool?
Pegasos Worlds vartegn er den gigantiske pool på 10.000 m² – den største pool i Middelhavet! Den har både dybere dele og lavvandede områder til de mindre børn. Midt i poolen ligger en ø med blandt andet poolbar, scene og en af temarestauranterne. Rundt omkring poolen er der liggestole og parasoller der venter på soltørstige poolgæster.

Vandlandet på Pegasos World

Pegasos Worlds hurtige vandland lokker med 13 store vandrutsjebaner til eventyrlystne voksne og børn. Snoede tunneller med stejle fald og uventede kurver. Området har også et børnebassin med fem vandrutsjebaner til de yngre medlemmer af familien.

600 meters egen sandstrand

Middelhavets blå bølger ligger kun et stenkast fra den store pool. Stierne ned til stranden går gennem et grønt område beklædt med svajende palmer. Hotellets eget strandområde er bredt og perfekt til at bygge sandslotte!

Dette findes på stranden ved Pegasos World:

Solsenge og parasoller uden ekstra betaling

Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Vandet ved stranden bliver relativt hurtigt dybt

Stranden består af grovkornet sand og småsten

Af sikkerhedsmæssige årsager er der højde/aldersbegrænsninger på nogle vandrutsjebaner. Læs mere om reglerne under fanen "Vigtigt at vide, inden du bestiller din rejse".

Håndklædeservice

Du kan låne håndklæder til pool og strand i hotellets spa. Du afhenter dit håndklæde med dit håndklædekort, som du modtager ved ankomsten til hotellet. Du kan afhente et nyt håndklæde hver dag, uden ekstra omkostninger, i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på bestemte tidspunkter af dagen.

Nazars børne- og ungdomsklubber!
Captain Nemos piratklub – Nazars børneklub

I vores egen Captain Nemos piratklub bliver der malet, fjollet og leget meget! Børnene kan prøve ansigtsmaling og forberede sig til ugens store begivenhed: Captain Nemos fødselsdag, hvor piratkaptajnen fejres med fødselsdagskage og sang. Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben, som ledes af vores egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere gange om ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. Under Challenge Day får børnene mulighed for at konkurrere med hinanden. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst! Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres mindst fire gange om ugen.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklub

De store børn har deres helt egen klub hvor de kan hænge med andre nordiske unge og få nye venner. I vores Chill Out Club kan man dyrke sport, lytte til musik eller nyde solen i hinandens selskab.

Underholdning for børn

På Pegasos World er der masser af aktiviteter for børn og en masse underholdning. Hvis børnene bliver trætte af vandlege, er der en legeplads i området og en spillehal under overdækning, hvor børnene kan spille sjove spil mod et ekstra gebyr. Nogle dage om ugen holdes der en havefest, hvor børnene bliver underholdt med sjove aktiviteter som sjove ballondyr. De internationale aktivitetsguider afholder også forskellige spil og konkurrencer i løbet af dagen.

Men det bedste af alt er vores egen børneklubs minidisco hvor børnene kan danse sammen og vise frem deres nye moves for glade forældre!

Dette findes også på børnenes Pegasos World:

Børneområde med egen snackbar. Spis og drik så meget du vil, All Inclusive!

Stort børnebassin med flere små vandrutsjebaner

Stort børneklubhus med god plads til indendørs og udendørs leg

Godt at vide om Nazars børne- og ungdomsklubber:

På vores Pegasos-hoteller arrangeres Captain Nemos piratklub 5-6 gange om ugen for børn i alde-ren 4-11 år fra 15. maj - 31. oktober.

Chill Out Club, for unge mellem 12-17 år, vil blive arrangeret fra 1. juni samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og afholdes 2-3 gan-ge om ugen.

Kids Comfort – Tilvalg som gør det nemmere for hele børnefamilien!

Vi på Nazar elsker børn, og vi ønsker at alle i familien skal kunne slappe af på ferien! På Pegasos Club kan du bestille Kids Comfort og få en klapvogn, en børnestol og en elkedel levereret til værelset. Efterlad barnevognen derhjemme og gør ferien endnu lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg når du bestiller din rejse.

Hvad kan man lave på Pegasos World?
Udbuddet af aktiviteter på Pegasos World er stort, og det kan være svært at vælge imellem de mange sjove feriefornøjelser. En gang om ugen afholdes normalt en sjov skumfest på hotellets område, hvor hele familien kan hygge sig i det luftige skum. På familiehotellet findes der en lille basar med forskellige butikker, spillemaskiner samt frisør.

Cirka 10 kilometer væk ligger den populære by Side, hvor du kan shoppe i byens centrum eller besøge de spændende ruiner fra Romerriget, et stort amfiteater og Apollontemplet i det antikke Side.

Wifi

Der er wifi frit tilgængeligt på store dele af hotelområdet. Hastigheden på hotellets wifi varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Pegasos World:

Tennis, basket, beachvolley, billard eller bordtennis blandt meget andet!

Vandaktiviteter og lege i og omkring poolen

Børneklubber, aktiviteter for børn og minidisco

Et udvalg af underholdning på Pegasos World:

Skumparty på hotelområdet ca. 1 gang i ugen

Aftenshows og underholdning i det store udendørs amfiteater

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen "For børn og unge".

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, udlejning af tennis udstyr, spillemaskiner, billard, hamam.

Pegasos Worlds store spa
Er du en livsnyder? Forkæl dig selv med et besøg i Pegasos Worlds store spa-anlæg. Udover den store indendørs pool er der jacuzzi, sauna, hamam, massage og andre afslappende behandlinger.

Bestil hamam-pakken

På Pegasos World kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken indeholder traditionel skrubbning og skummassage og 30 minutters afslappende oliemassage. Du skal blot vælge hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din rejse! Læs mere om hamam-pakken her.

Ved sen hjemrejse

I spaens omklædningsrum kan du bade og skifte om inden din hjemrejse, hvis du allerede har tjekket ud af dit værelse.

Fitness og træning på Pegasos World

På Pegasos World er der et fitnesscenter, der har de fleste træningsmaskiner og vægte, du skal bruge for at holde dig i gang på ferien. Hotellet har også en indendørs pool og tilbyder nogle gruppeøvelser/træningspas.

Et udvalg af træning på Pegasos World:

Aerobics

Udstræk

Gymnastik

Vandgymnastik

Mod betaling

Behandlinger samt brug af spacenterets faciliteter.

Land of Legends
Kombinationsrejse - Land of Legends Kingdom og Pegasos World

Kombinér dit ophold på Pegasos World med tre nætter i det utrolige Land of Legends Kingdom – et børnevenligt luksushotel midt i en enorm forlystelsespark!

Luksushotellet Land of Legends Kingdom

At bo på Land of Legends Kingdom er en oplevelse i sig selv. Hotellet har de mest fantasifulde værelser, vi på Nazar nogensinde har set! Sammen med slikbuffeterne i lobbyen, alle de skæve indretningsdetaljer og det enorme legeområde vil de skabe livslange minder for børnene.

Forlystelsesparken Land of Legends

Forlystelsesparken har vilde rutsjebaner, masser af attraktioner for både store og små, og ligger side om side med sjove vandrustjebaner og forfriskende pools i Land of Legends. Udover dette har forlystelsesparken en luksuriøs shoppinggade med spændende butikker, varieret madudbud og farverige aftenshows.

Læs mere om kombinationsrejserne og om Land of Legends Kingdom.

Værelser til funktionshæmmede
På Pegasos World har vi et mindre antal dobbeltværelser med laminatgulv til rådighed, som er tilpasset vores funktionshæmmede gæster. Værelserne er cirka 35 m² med plads til op til to voksne. Det er også muligt mod ekstra betaling at bestille værelset for kun én person. Badeværelset er udstyret med bruser og badetaburet som støtte. Der er også støttehåndtag ved håndvask og toilet samt hårtørrer og vægtelefon.

Alle værelser har central aircondition, hvilket betyder, at det kører på bestemte tidspunkter af dagen afhængigt af vejr og sæson. Derudover er der tv, egen balkon eller terrasse og en safety box.

Bemærk at der fra stuen og ud til altanen er en kant på et par centimeter i forbindelse med skydedøren, hvilket rullestolsbrugere bør være opmærksom på.

Når du rejser som funktionshæmmet – generel information

Som specialist inden for kvalitetsrejser råder Nazar over et antal hoteller, som egner sig for funktionshæmmede. Det er svært at finde hoteller i Tyrkiet, som er særligt velegnede for funktionshæmmede.

Vi kan give dig de bedste betingelser som funktionshæmmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du benytter kørestol, kan du bevæge dig relativt uhindret rundt på disse hoteller. Der er ikke lifter ved de enkelte swimmingpools, og det kan være besværligt at komme omkring på stranden, da der ikke er ramper her. Restauranterne er frit tilgængelige fra både værelserne og elevatorerne.

Et par gode råd

Tilrettelæggelse af faciliteter for funktionshæmmede er et relativt nyt begreb i mange ferielande, også i Tyrkiet. Lav derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi bedst muligt kan imødekomme disse. Planlæg rejsen i god tid, og beskriv dine behov så detaljeret som muligt. Fremsend altid dine krav og ønsker skriftligt.Del gerne dine erfaringer med os efter hjemrejsen. Det vil være til stor glæde og gavn for andre rejsende i fremtiden.

Opgrader din ferie med Comfort Class!
På dette hotel har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP check-in på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen check-out på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke!

Alt dette får du med Comfort Class

Reserverede solsenge på stranden À la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice VIP check-in ved ankomst til hotellet Gratis internet på værelset (for fem enheder i stedet for to) Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets à la carte-restauranter Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand) 2 morgenkåber og 2 par tøfler Poolhåndklæder på værelset ved ankomst

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side
Hotellet er beliggende ved Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.


Specialkost som fx glutenfri eller laktosefri mad kan være svært at finde i visse lande, da det ikke er lige så almindeligt med allergier i udlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med, at du kan finde specialkost på det rejsemål, som du har valgt.

På de hoteller, som vi samarbejder med, og i de restauranter og butikker, som findes på rejsemålene, kan det være svært for personalet at forstå, hvor vigtigt det er, at en person, som er allergisk, ikke indtager fødevarer, som han/hun er allergisk overfor. Som rejsearrangør har vi kun begrænset indflydelse på, hvordan maden på vores rejsemål tilberedes samt på udbudet af specialmad på de hoteller, som vi samarbejder med. Hotellerne har gæster fra alle verdens lande, og derfor kan det være svært eller umuligt for hotellet at imødekomme alle ønsker. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

På vores Pegasos-hoteller; Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, som de fleste af vores gæster vælger at rejse til, kan de servere specialkost i et vist omfang. Det drejer sig først og fremmest om specialkost til gæster med glutenallergi, nøddeallergi og laktoseintolerance. Der serveres også laktosefri ispinde. Vi samarbejder løbende med disse hoteller for at kunne tilbyde specialkost, men vi vil samtidig pointere, at All Inclusive-udbudet ikke er lige så omfattende som for ikke-allergikere.

Hvis du rejser til et af de ovennævnte hoteller, har du mulighed for at informere hotellet direkte om dine allergier eller madintolerance med en enkel web-formular, som vi har udviklet sammen med hotellerne. Denne formular kan du udfylde inden din rejse og sende direkte til hotellet. Hvis du har specifikke spørgsmål om din madallergi, inden du reserverer din rejse, er du også velkommen til at udfylde formularen og sende den til hotellet, inden du foretager en bookning. Du er ligeledes velkommen til at informere hotellet og/eller Nazar-guiderne på hotellet om din allergi ved ankomst til hotellet, så kan de arrangere et møde med restaurantpersonalet, som kan gennemgå udbudet af mad sammen med dig. Hvis du ønsker at udfylde allergiformularen og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørgsmål omkring allergi eller madintolerance, klik her.


Generelt

Hastigheden på hotellets wifi varierer alt efter antallet af brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Pegasos Worlds værelser er vurderet til fire stjerner, men med de fantastiske familiefaciliteter og vores værdsatte børneklubber har vi hos Nazar givet hotellet fem N.

Mad og drikke

I hovedrestauranten er der ofte megen aktivitet – og i højsæsonen er det ofte trængsel. Tip! Tilpas dine restaurantbesøg til, hvornår der ikke er myldretidstrafik.

Softice serveres kun under visse dele af sæsonen.

Den asiatiske temarestaurant ligger udenfor og åbningstiderne afhænger derfor af vejret.

Børn og unge

Nazars piratklub er åben 5-6 dage om ugen fra 15. maj til 31. oktober og retter sig mod alle børn i alderen 4-11 år. Ungdomsklubben er for aldersgruppen 12–17 år og er åben 2-3 gange i ugen fra juni til august, samt i oktober.

Værelserne

Da poolen er placeret mellem værelsesbygningerne og stranden, kan du ikke få havudsigt på Pegasos World.

Vi anbefaler altid, at voksne bestiller værelser, hvor de kan sove i en rigtig seng, da sovesofaerne er mindre og hårdere end normale senge.

Pool og strand

Udendørspools er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Ved de aktive pools er der ofte meget livlig stemning, høj musik og iblandt en del trængsel.

Da den store pool er placeret mellem værelsesbygningerne og stranden kan man ikke få havudsigt på Pegasos World. 

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Af sikkerhedsmæssige årsager er der højde-/aldersbegrænsninger på nogle vandrutsjebaner:

Aquatube (Ø820 mm)

78 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. 

Windigo (Ø820 mm)

35 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. 

Windigo (Ø820 mm)

36 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. 

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m lang. Minimumshøjde1,20 m. 

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst 1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m lang. Pooldybde 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m lang. Minimumshøjde1,20 m eller 1 m hvis man tager den sammen med nogen, som er mindst1,20 m. Pooldybde1,20 m.

Space Bowl

95 m lang. Minimumslhøjde 1,20 m. Pooldybde1,80 m.

Boomerango

95 m lang. Minimum højde 1,20 m. To personer kan køre sammen men må ikke veje mere end 200 kg. i alt. Du kan ikke prøve vandrutschebanen alene.

Drop Slide

67 m lang. Du skal være mindst 18 år for at prøve på denne vandrutschebane. Et barn må prøve med en voksen, hvis barnet er mindst 1,2 m langt. To personer kan køre sammen men må ikke veje mere end 200 kg. i alt. Du kan ikke prøve vandrutschebanen alene.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar om dette.

Bæredygtighed og grønne initiativer
Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

'Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Pegasos World har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har droppet brugen af engangsvandflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filteret vand i glas.

• Der er ansat et grønt team på hotellet, som organiserer forskellige arrangementer med og for gæsterne – det kan være at plante nye træer, rydde op i naturen og på stranden.

• Stranden har blåt flag. For at opnå dette er der væsentlige krav som skal overholdes, herunder skal der blandt andet tages mikrobiologiske prøver af badevandet som efterlever den høje standard og de nedsatte krav.

• På hotellets strand vokser der Sandliljer, som er en truet planteart. Der er informationstavler rundt om på hotellet, som informerer gæsterne om at respektere og beskytte disse.

• Sidste år blev der plantet 3000 træer i hotellets navn i samarbejde med organisationen TEMA. Disse træer er blevet plantet i Denizli region i Tyrkiet.

• Hotellet støtter flere sociale ansvarlighedsprojekter, blandt andet ydes der hjælp til skoler i hotellets lokal område og der laves donationer til flere organisationer, som støtter udviklingshæmmede børn og børnenes beskyttelse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider