Sueno Side

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 4 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2006
  • transfer_time: 60-80 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgulv/gulvtæppe
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 6
  • credit_card: Visa/MasterCard
  • room_ac
  • nbr_rooms: 760
  • all_inclusive

Hotelinformation

Dejligt familiehotel tæt på Side
Sueno Side er virkelig et flot All Inclusivehotel med uanede muligheder for en drømmeferie for hele familien. Det sjove vandland med ni vandrutsjebaner, den helt utrolige børneklub ,der er bygget som en bedårende miniby og det sjove minitivoli vil alle være et hit hos børnene.

Udover alle de børnevenlige aktiviteter, har Sueno Side på et bredt All Inclusive-program med herlige buffeter og en lille restaurantgade med snackbarer. Hotellet har familiesuiter med plads for op til seks personer, som gør Sueno Side til det perfekte hotel for familier med børn i alle aldre. For de vandglade er der også værelser med direkte adgang til pool!

Selvom hotelområdet er rigtig stort, har man forstået at lave mange hyggelige områder, så det ikke virker så stort, som det i egentlig er. Der er flere skyggefyldte idylliske små oaser i de grønne omgivelser. Sueno Side ligger lige ved stranden, blot få kilometer fra den hyggelige by Side, hvor der er mange muligheder for shopping og madoplevelser i den historiske bykerne.

Sueno Side er en del af Nazars Holiday Collection, hvor du finder mange familievenlige kvalitetshoteller.

Vandland med ni vandrutsjebaner!
Sueno Side er et sandt vandparadis for hele familien. Her er intet mindre end seks pools samt en indendørspool, og ved den store pool arrangeres der familievenlige aktiviteter i løbet af dagen.

Her er også et populært vandland med hele ni vandrutsjebaner, hvor vandglade børn og voksne suser ned ad de hurtige vandrutsjebaner.

Dette All Inclusive-hotel ligger lige ved et dejlig bred og børnevenlig sandstrand med enkelte småsten i vandkanten. Der er et dejligt strandmiljø med parasoller og solsenge til fri afbenyttelse. Man kan gå langs stranden ind til den gamle bydel i Side – perfekt for en romantisk aftentur.

Ved stranden på Sueno Side er der også en mole, hvor du kan nyde en drink i baren og have udsigt over Sides gamle bydel og det oplyste Apollotempel i horisonten. Med sine solsenge og parasoller er molen enormt populær for solbadende gæster og er åben i højsæsonen.

På stranden har du også mulighed for lidt ”VIP-behandling” i det særligt afgrænsede ”Planet Beach Club”, som er mod ekstra betaling. Her kan du rigtigt dase i en privat strandpavillon! 

Strandhåndklæder er uden ekstra omkostning. Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger i forhold til højde/alder på visse vandrutsjebaner.

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, leje af strandpavilloner.

Helt utroligt All Inclusive-udbud!
Sueno Side tilbyder et helt utroligt All Inclusive-program med mange barer og spændende spisesteder fordelt på hele hotelområdet. De tre hovedmåltider serveres som buffet og frister med en god blanding af internationale og tyrkiske specialiteter. Det familievenlige hotel har en lille børneafdeling, hvor børnene har deres egen buffet til aftensmaden og hvor der også er små borde og stole.

En unik del af Sueno Sides All Inclusive-program er deres food court, som faktisk er en helt lille restaurantgade. Området er især populært midt på dagen, hvor mange gæster vælger at indtage sin frokost her. Fra et bredt udbud af forskellige snackrestauranter serveres der velsmagende småretter. Vælg mellem alt fra sushi og salat til hamburgere, bagt kartoffel og den tyrkiske specialitet gözleme. Her er også en rigtig hyggelig ølbar, hvor der serveres øl og lidt snacks.

Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen, og der er mulighed for at hente drikkevarer hele døgnet. Is er inkluderet for alle Sueno Sides gæster i eftermiddagstimerne, og der er stort set mad hele dagen.

Udover alle disse madoplevelser kan du også spise en delikat middag på intet mindre end seks forskellige temarestauranter. Vælg mellem asiatisk, fisk, italiensk, mexicansk, tyrkisk og en grillrestaurant, som dog kun er åben i højsæsonen. Hvis der er plads, kan du, mod et mindre reservationsgebyr, besøge hver temarestaurant en gang i løbet af dit ophold.

Mod betaling

Reservationsafgift på temarestauranterne, visse snacks, friskpresset juice, importerede drikkevarer.

Helt fantasisk børneklub
Sueno Sides internationale børneklub, Lollipop, er intet mindre end fantastisk! Børneklubben er bygget som en hel lille by med små pastelfarvede huse, som alle har forskellige temaer – der er blandt andet en lille cafe, en lille købmandsbutik, en lille bank og en lille frisør. Der findes selvfølgelig også en benzintank så de små biler, som børnene kører rundt i på byens veje, kan tankes. De internationale aktivitetsguider er virkelige dygtige til at underholde og aktivere børnene. Det er med garanti en succes, når den lille bys brandalarm går i gang. Så får børnene små brandhjelme på, og med udrykning kører de ud i den brandbil for at slukke branden i et hjørne af hotelområdet.

Udover minibyen har børneklubben også et stort lokale, hvor mange af de kreative lege, konkurrencer og aktiviteter finder sted. Der er også filmvisningsrum, LEGO-rum og et afslappende udendørsområde fyldt med behagelige sækkestole. Sidst, men absolut ikke mindst har den imponerende børneklub også et populært vandområde, hvor der er børnene vil have mange sjove ferietimer med vandplask!

I højsæsonen er der også en juniorklub for teenagere. Her kan man deltage i sjove aktiviteter, og de unge er selvfølgelig med til at bestemme, hvad de skal finde på at lave.

På Sueno Side er der også en sjov spillehal med masser af spillemaskiner samt et herligt minitivoli med flere forskellige forlystelser som fx pariserhjul, karrusel, radiobiler og mini-gokart. Om aftenen danser og fester børnene til minidisco, foran et entusiastisk publikum.

Mod betaling

Minitivoli, spillehallen og PlayStation.

Aktiviteter hele dagen lang!
På Sueno Side er der altid gang i den. Den sportsinteresserede kan prøve kræfter med tennis, fodbold, beachvolley og basketball. Hotellet har et veludstyret fitnesscenter, hvor du kan træne kondition og styrke.

Her er også bueskydning, boccia, minigolf, bordfodbold, shuffleboard, dart, bordtennis og et populært bowlingcenter. Her er også undevisning yoga, vandgymnastisk, step, aerobic og pilates. På Sueno Side er der ingen undskyldning for ikke at holde formen ved lige i ferien!

Om aftenen er der shows i et store amfiteater, og der er god variation i programmet med både levende musik og andre underholdende optrædener. Hotellet har også en hyggelig biograf, hvor der to gange om dagen vises nye film, og hver uge kommer der nye film!

Sueno Sides minitivoli lyser ved aftenstid op med alle de blinkende lys og her er masser glade feriegæster. Dette er det åbenlyse samlingspunkt i løbet af døgnets sidste timer, hvor der er attraktioner som pariserhjul og radiobiler. Hotellets spillehal er også populært med alle sine sjove spillemaskiner.

Om aftenen er hotellets eget minidisco også åbent.

Wifi er tilgængeligt i lobbyen og visse steder på hotelområdet.

Mod betaling

Minitivoli, bowling, bordfodbold, billard, alle spillemaskiner i spillehallen, oplyst tennisbane samt fodboldbane.

Store familiesuiter med direkte pooladgang
Der er to afdelinger med værelser på Sueno Side - en hovedbygning og flere villaer med eget poolområde. Her er der en dejlig, rolig stemning, og hvis du booker et værelse mod poolen, får du direkte adgang til en forfriskende dukkert lige uden for villaen! Her er familiesuiter for op til seks personer, så hele familien kan bo samlet.

Den store hovedbygning er u-formet, hvilket betyder, at der herfra er en begrænset udsigt mod havet. Der er elevator i hovedbygningen med seks etager, men ikke i villa-delen, som kun er på to etager. Værelserne i hovedbygningen har gulvtæppe eller laminatgulv, mens der i villaerne er laminatgulv. Værelserne er fine og moderne indrettet.

Alle værelserne har central aircondition, minibar som dagligt fyldes med vand, sodavand og øl. Der er safety box, balkon eller terrasse, tv, telefon, badekar eller brusekabine og hårtørrer. Værelserne i hovedbygningen på Sueno Side har desuden wifi og ligeså i villaerne, men her kan hastigheden og adgangen være noget begrænset. Balkonerne kan variere i udseende og størrelse.

Dobbeltværelse hovedbygningen, 2-3 personer
Et godt indrettet værelse på ca. 31 m² med to sengepladser, makeupbord og en mindre sofa. Den tredje person sover på en sovesofa, der måler 180x90 cm. I skal være mindst to fuldt betalende og det er muligt at få en børnepris. Det er muligt, mod tillæg, at booke dette som enkeltværelse.

Deluxeværelse hovedbygningen, 2-4 personer
Familiehotellets deluxeværelser har samme faciliteter og størrelse som dobbeltværelset, men i stedet for en sovesofa er der en lænestol, der kan slås ud og bruges som ekstraseng (180x90 cm). Ved behov kan der tilføjes en ekstraseng, der også måler 180x90 cm. I dette værelse kan I bo tre voksne og I kan få op til to børnepriser.

Økonomiværelse hovedbygningen, 2-3 personer
Dette er det billigste værelse på Sueno Side og er lidt mindre end dobbeltværelset, men ellers har samme indretning. For at bo her skal der mindst være to fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite hovedbygningen, 3-4 personer
Hvis du vil have lidt mere plads, kan du vælge denne suite, som har to soveværelser og er ca. 43 m². I skal være mindst tre fuldt betalende og der er mulighed for en børnepris. Familiesuiten har to soveværelser med to rigtige sengepladser i hver. 

Værelserne i villabygningerne
Når du vælger at bo i villadelen på Sueno Side, bor du i smukke, rolige omgivelser med masser af skyggefulde træer og grønne oaser. Villaområdet ligger afskærmet fra hovedbygningen og her er en behagelig og afslappet stemning, der helt kan få dig til at glemme at du bor på et hotel med så mange aktivitetsmuligheder. Den store pool slingrer sig imellem villaerne og indbyder til en afkølende dukkert.

En del af værelserne har direkte adgang til poolen, mens en del er på en første etage, hvorfra man kommer til poolen via en trappe på balkonen. Man kan ikke selv vælge hvilken etage man bor på. Værelserne har balkon eller terrasse.

Dobbeltværelse Villa, 2-3 personer
Her kan du vælge et dobbeltværelse med to forskellige udsigter: mod det private poolområde, mod et mindre tillæg, hvor du har adgang direkte ned til poolen, eller et værelse mod land, som ikke har direkte adgang til poolen. Det at have poolen lige ved værelset er virkelig skønt, og vi anbefaler dig derfor at overveje et værelse, der vender mod poolen. Værelset er ca. 31 m² og minder meget om et dobbeltværelse i hovedbygningen, med to rigtige sengepladser, makeupbord og en lille sofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der er mulighed for at få en børnepris.

Familiesuite Villa, 3-6 personer
En rummelig suite på ca. 54 m² med to soveværelser med to rigtige sengepladser i hver, sofahjørne og makeupbord. Den femte og sjette person sover på sovesofa, der måler 180x90 cm. Her kan man bo op til seks voksne med mindst tre fuldt betalende og der er mulighed for to børnepriser. 

Skønt spacenter
Til dig, som vil have en pause fra alle de aktiviteterne, som Sueno Side tilbyder, er hotellets flotte spacenter en oplagt mulighed. Her er både sauna, tyrkisk hamam og dampbad, som kan benyttes helt uden ekstra omkostninger. Der tilbydes også mange både ansigts- og kropsbehandlinger, som nemt og hurtigt får dig til at slappe af. Perfekt hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt.

Mod betaling

Behandlinger i hotellets spacenter.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Side
Hotellet er beliggende i Side på Tyrkiets sydkyst. Side er et fascinerende miks af nyt og gammelt, idet den moderne ferieby er opført oven på velbevarede romerske monumenter i en labyrint af hyggelige små gader. Forkæl dig selv med en middag på en af de mange lækre restauranter, shop amok i de spændende butikker eller gå en tur langs med vandet og nyd den magiske stemning under stjernerne i skæret fra de oplyste ruiner.


Den store hovedbygning er u-formet, hvilket betyder, at der herfra er en begrænset udsigt mod havet. Der er kun elevator i hovedbygningen med seks etager, men ikke i villa-delen, som kun er på to etager. Alle værelser har wifi, men hastigheden og adgangen dertil, kan være noget begrænset i villaerne. Balkonerne kan variere i udseende og størrelse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider