Centara Koh Chang Tropicana Resort

Koh Chang, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/koh-chang/centara-koh-chang-tropicana-resort/
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Pool
  • DistanceToTown:
  • Restaurant
  • Bar
  • PoolChildren

Hotelinformation

Vidunderlig ferie venter på Centara Koh Chang Tropicana

Bo på det fantastiske hotel Centara Koh Chang Tropicana, hvor du bor i lækre omgivelser lige ned til stranden. Nyd synet af svajende palmer, lyden af de brusende bølger og den smukke udsigt over havet.

På hotellet finder du et fantastisk poolområde i tropiske omgivelser med både liggestole og parasoller. I poolområdet finder du også en poolbar, hvor du kan nyde kolde forfriskninger og lækre snacks, mens børnene plasker rundt i børnepoolen.

Når du bor på Centara Koh Chang Tropicana er der rig mulighed for at udforske den skønne ø Koh Chang, som er kendt for sine smukke landskaber, fantastiske dykkespots og sit rige dyreliv. Tag på en af de mange udflugter som fx snorkling, dykning, paddleboarding eller vandreture til de smukke vandfald rundt på øen. Du kan også øhoppe til de nærliggende øer, som Koh Mak og Koh Kood.

Trænger du i stedet til selvforkælelse, så kan du mod gebyr tage en tur i hotellets spa & wellness afdeling. Her kan du få forskellige behandlinger, eller nyde en tur i jacuzzi eller sauna.

Nyd lækkert mad på Centara Koh Chang Tropicana
Når sulten melder sig har du rig mulighed for at spise på hotellet. Nyd aftensmaden på Sea Breeze Restaurant, som byder på lækre gastronomiske oplevelser med udsigt over havet. Du kan vælge mellem retter fra det thailandske køkken, men også fra det internationale køkken.

I hotellets Splash Pool Bar kan du stille lækkersulten med lette snacks og kolde forfriskninger. Du kan også tage en tur forbi lobby baren og nyde en drink.

Hvis du ønsker at spise i mere private omgivelser, har du mulighed for at bestille In-Room dining.

Sådan bor du på Centara Koh Chang Tropicana
På Centara Koh Chang Tropicana bor du i fine værelser, som alle er indrettet med gratis WiFi, safeboks, kaffe & te faciliteter, minibar (mod gebyr), telefon, hårtørrer, toiletartikler, TV, aircondition og fan.

Dobbeltværelse Superior med udsigt til haven: Fine værelser på ca. 42 m2 med egen balkon eller terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse med bruser. På værelset kan der være op til tre personer.

Dobbeltværelse Deluxe med udsigt til haven: Fine værelser på ca. 45 m2 med egen balkon eller terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse med bruser og badekar. På værelset kan der være op til tre personer.

Pension
Du bor med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Mere om Centara Koh Chang Tropicana
Lobby baren har åbent fra kl. 10.00-22.00.

Poolbaren har åbent fra kl. 10.00-17.00.

Sea Breeze Restaurant har åbent fra kl. 06.30-10.30 og fra kl. 11.00-17.00 også igen fra kl. 18.00-23.00.

Flyver du med SAS, er det ikke muligt at komme til Koh Chang på ankomstdagen. Første nat overnatter du derfor i Bangkok på hotel Amaranth og rejser videre til øen den efterfølgende dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider