Katathani Phuket Beach Resort

Kata, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Pool
  • DistanceToBeach: 100 m
  • Aircondition
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/phuket/kata-beach/katathani-phuket-beach-resort/
  • PoolChildren
  • Bar

Hotelinformation

Meget eksklusivt resort på en af Phukets mest fantastiske strande

Glæd dig til en fantastisk ferie på det luksuriøse resort, Katathani Phuket Beach Resort. Hotellet ligger i smukke, grønne omgivelser og direkte ud til stranden. Mange omtaler stranden – Kata Noi Beach – som den smukkeste på hele Phuket. Sandet er noget af det fineste, man kan forestille sig!

Resortet er inddelt i flere sidebygninger og afdelinger, så der altid er mulighed for at finde et område, der passer til dig. Der er både poolområder til ren afslapning og flere aktiviteter, for du finder hele seks pools på hotellet. Fra nogle af dem kan du endda nyde en ubeskrivelig havudsigt. Snyd heller ikke dig selv for en tur på stranden. Du bor lige ned til sandstranden, der er intet mindre end 850 meter lang.

Rejser du med børn, har de hele fire børnepools at vælge i mellem – et af områderne har endda et rigtig fint splashområde. Der er også tre jaccuzier, to boblebade og en mindre vandrutsjebane. Her er også international børneklub. Hotellet egner sig altså perfekt til familier, men også større grupper – hvor nogle vil nyde aktiviteter og andre ren afslapning.

Hotellet byder på mange faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Her er både fitnesscenter, airhockey, bordfodbold og et lækkert spaområde, der tilbyder alverdens behandlinger. Samtidig er hotellet så stort, at du let finder dit eget lille spot, hvis du har lyst til det.

Når du bliver sulten, er der også masser af muligheder på hotellet. Her finder du seks restauranter og seks barer – der er altså rig mulighed for både at nyde alt fra lokale thai-retter til seafood direkte på stranden og italienske specialiteter. Forkæl også dig selv med en cocktail til en fantastisk udsigt – der er ikke en bedre måde at afslutte dagen på!

Hotellet har også et loungeområde med bad/toilet og sofaer, der kan benyttes, hvis du ankommer tidligt eller først skal forlade hotellet efter check-ud.

Sådan bor du
På Katathani Phuket Beach Resort bor du i lækre værelser, som er perfekte til at holde en dejlig ferie. Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, elkedel, tv, telefon, safebox (mod betaling), aircondition og hårtørrer. 

Dobbeltværelse Deluxe: Store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til tre personer.

Dobbeltværrelse Grand Deluxe: Store værelser på ca. 50 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Junior Suite: Store værelser på ca. 45-50 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Junior suite ved havet: Store værelser på ca. 50 m2 med egen balkon/terrasse. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Pool Access: Store værelser på ca. 50 m2 med egen terrasse, hvorfra du kan gå direkte i poolen. Værelset er indrettet med en sovesofa. På værelset kan der være op til tre personer.

Grand Suite: Store værelser på ca. 75 m2 med egen balkon/terrasse samt en privat indgang langs en lotusdam. På værelset kan der være op til fire personer (maksimalt tre voksne).

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Mere om Katathani Phuket Beach Resort:
Vil du hellere til en anden strand end Kata Noi Beach, så kører en shuttlebus fem gange om dagen til den populære Kata Beach, som ligger ca. 1,5 km væk.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider