Universal Aparthotel Elisa

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 550 m
  • DistanceToTown: 55 km, Palma
  • Aircondition
  • PoolChildren
  • Bar
  • Restaurant
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/alcudia/universal-aparthotel-elisa/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 550 m

Hotelinformation

Hyggeligt lejlighedshotel med skøn beliggenhed
Universal Aparthotel Elisa ligger naturskønt placeret ud til en af Alcudias smukke søer og omkranset af områdets kanal til tre sider. I gåafstand har du den fantastiske sandstrand, som er utrolig børnevenlig, og du er samtidig tæt på indkøb og et stort udvalg af restauranter og barer. Desuden ligger hotellet tæt på naturparken S'Albufeira. 

Hotellet oser af hygge og familiær stemning, og det skyldes ikke mindst de mange stamgæster, som kommer igen år efter år. Her tager personalet sig godt af dig under hele dit ophold – og de vil gøre alt for, at du får en skøn ferie.

Hotellet byder på et mindre, men hyggeligt poolområde med børnepool og poolbar. Poolområdet er det naturlige mødested for hotellets gæster og den personlige service fra hotellets ansatte betyder, at alle stortrives fra første sekund.  

I vinteren 2019/2020 gennemgik hotellet en gennemgribende renovering. Receptionsbygningen med bar, fællesområde og restaurant står nu flot, lys og indbydende. Ligeledes er lejlighederne blevet renoveret, og det betyder, at stedet nu i endnu højere grad er et fantastisk udgangspunkt for en dejlig ferie i skønne rammer.


Sådan bor du på Universal Aparthotel Elisa

På Elisa bor du i særdeles velindrettede et- eller to-værelses lejligheder eller Premium lejligheder.

Et-værelses lejlighed
1-værelses lejligheder har eget bad/toilet, stue/opholdsrum med kombineret køkkenniche, som indeholder kaffemaskine, brødrister, mikroovn, kogeplader og køleskab. Desuden findes der balkon/terrasse, tv, telefon, safebox (mod gebyr) og gratis WiFi. Der kan maksimalt bo tre voksne eller to voksne og et barn i en et-værelses lejlighed. Alle et-værelses lejligheder er ca. 17 m2.

To-værelses lejlighed
To-værelses lejligheder har eget bad/toilet, separat soveværelse, stue/opholdsrum med kombineret køkkenniche, som indeholder kaffemaskine, brødrister, mikroovn, kogeplader og køleskab. Desuden findes der balkon/terrasse, tv, telefon, safebox (mod gebyr) og gratis WiFi. Der kan maksimalt bo fire voksne eller tre voksne og et barn i de to-værelses lejligheder. Alle to-værelses lejligheder er ca. 42 m2.

Et-værelses premiumlejlighed
Premium-lejlighederne er indrettet som de almindelige et-værelses lejligheder, men de er større og har derudover en ekstra stor terrasse med havemøbler, solsenge og en fælles terrasse med store og magelige balinesisk solsenge.

Der kan maksimalt bo tre voksne eller to voksne og et barn i de et-værelses premiumlejligheder. 

Pension
Opholdet på Elisa er uden pension, men man kan tilkøbe både morgenmad og halvpension. Aftensmad er enten buffet eller a la carte afhængig af antallet af gæster. Fra restauranten er der en fantastisk udsigt over søen.

Mere om Universal Aparthotel Elisa
Til børnene er der en legeplads. Desuden er der vaskemaskine, som frit kan benyttes af hotellets gæster dagligt mellem 10.00 - 20.00. Medbringer du din egen cykel, kan du få den opbevaret i aflåst rum på hotellet. Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider