Universal Aparthotel Elis

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 66.1 km (57 mins)

Hotelinformation

Det roligt beliggende lejlighedshotel ligger i et turistområde i Alcudia. Den kilometerlange sandstrand ligger ca 300 m fra hotellet på den andens side af en hovedgade. Højst 2 km væk finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, pubs, diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.iddelklassehotellet er bygget i 1989 og blev renoveret i 2003. Fordelt på sine 2 etager råder det over i alt 71 lejligheder. Hotelanlægget har desuden en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, café og kiosk samt en 1.100 m² stor have. Herudover finder man på hotellet bar, TV-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Endvidere er der et konferencerum, en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. De mindste gæster kan desuden blive passet i miniklubben, ligesom personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De tiltalende lejligheder råder over eget badeværelse samt to soveværelser og en stue. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, amerikansk køkken med mikroovn, toaster, kaffemaskine, elkedel og køleskab samt klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Lejlighederne er endvidere flisebelagte og har altan eller terrasse. Der bliver gjort rent hver 3. dag.

Hotellet råder over en udendørs pool med snackbar, liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, volleyball og billard (delvist mod betaling). På stranden tilbydes der desuden forskellige vandsportsgrene.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider